#پیتزا_با_نان_همبرگر 🍔 😋
🔸داخل نون همبرگر رو خالی کردم دوحبه سیر با کره و جعفری تازه خرد شده مخلوط کردم کف و دیواره های نون رو آغشته به مخلوط سیر و کره کردم بعد سس مخصوص گوجه با یک قاشق سس مایونز مالیدم پنیر پیتزا ریختم بعد مواد پیتزا رو ریختم سپس روش مابقی پنیر پیتزا رو گذاشتم
برای کشدار شدن پیتزا از ترکیب چند تا پنیر استفاده کردم پنیر موزرلا و گودا و پارمزان
🔸سپس داخل مایکروفر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم. نون همبرگر حسابی برشته و خوشمزه شده بود اما خشک نبود خیالتون راحت. اگه نمیخواین نونتون برشته بشه روش فویل سوراخ سوراخ شده بکشید وقتی پنیر آب شد فویل رو بردارید و از بالا چند دقیقه گریل کنید
عزیزانی که کانوکشن ندارند از دکمه کامبی روی سه پایه بلند استفاده کنید
♦️اگه از مرغ یا گوشت یا قارچ داخلش استفاده میکنید بهتره قبلش تفت داده باشید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_با_نان_همبرگر 🍔 😋
🔸داخل نون همبرگر رو خالی کردم دوحبه سیر با کره و جعفری تازه خرد شده مخلوط کردم کف و دیواره های نون رو آغشته به مخلوط سیر و کره کردم بعد سس مخصوص گوجه با یک قاشق سس مایونز مالیدم پنیر پیتزا ریختم بعد مواد پیتزا رو ریختم سپس روش مابقی پنیر پیتزا رو گذاشتم
برای کشدار شدن پیتزا از ترکیب چند تا پنیر استفاده کردم پنیر موزرلا و گودا و پارمزان
🔸سپس داخل مایکروفر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم. نون همبرگر حسابی برشته و خوشمزه شده بود اما خشک نبود خیالتون راحت. اگه نمیخواین نونتون برشته بشه روش فویل سوراخ سوراخ شده بکشید وقتی پنیر آب شد فویل رو بردارید و از بالا چند دقیقه گریل کنید
عزیزانی که کانوکشن ندارند از دکمه کامبی روی سه پایه بلند استفاده کنید
♦️اگه از مرغ یا گوشت یا قارچ داخلش استفاده میکنید بهتره قبلش تفت داده باشید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ماست_با_اسانس_پرتقال 🥯 😋
▫️تخم مرغ ۴ تا
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️روغن ۱ پ سرخالی
▫️آرد ۲ پ سر صاف
▫️ماست نصف پ
▫️شیر ولرم نصف پ
▫️بکینگ پودر ی۱ ق چ سر پر
▫️عسل ۵۰ تا ۸۰ گرم من مربا یا همون شهد زدم
▫️وانیل و اسانس پرتقال از هر کدام نصف ق چ
▫️نمک یک پنس
🔸تخم مرغ را با شکر و وانیل و اسانس پرتقال میزنیم تا رو به سفید بشد حدود ۷ دقیقه
به ترتیب ماست ،شیر ، بعد روغن و عسل در آخر آرد سه بار الک شده راکه با نمک و بکینگ مخلوط شده را چند ثانیه با میکسر میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم (قالب من یکبار مصرف آلومینیومی بود که من چربش کردم تا چند بار مصرف بشه و ۲۵ دقیقه با ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۶۰ فر برقی و ۱۶۰ مایکروفر زمان ۱۵ دقیقه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طریقه درست کردن گز آردی 😋😋
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد.
در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
گلوکز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
چسبندگی آن را با انگشت تست کنید.
اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد.
سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند.
حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید.
15 دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود.
روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید.
گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک #قهوه_پرکف خوشمزه😋
مواد لازم
۱ فنجان شیر
۱ ق چ قهوه ترجیحا jacobs یا نسکافه
۱ ق چ شکر
۲ ق غ آبسرد
شکلات برای تزیین
ابتدا شیر رو گرم کنید سپس داخل فنجان قهوه و شکر و آبسرد روبا همزن بزنید تا مطابق فیلم به این حالت در بیاد سپس داخل فنجان مورد نظر ریخته و با شکلات و خلال دندان تزیین کنید😍🤩
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ترشی_مخلوط_گل_کلم
گل کلم 1 عدد
هویج 500 گرم
ساقه کرفس 1 دسته
سیب زمینی ترشی 5000 گرم
سرکه مقدار لازم
فلفل سبز تند 5 عدد
نمک مقدار لازم
ترخون و پودر گلپر مقدار لازم
تمام سبزی ها را بشوئید و خشک کنید سپس سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها مخلوط نمک و سرکه بریزید و تا لبه شیشه ترشی پر کنید سپس شیشه های ترشی را در جای مناسبی به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی ها اماده مصرف شوند.
در صورت تمایل از مقداری کلم سفید یا قرمز هم میتوانید استفاده کنید ، برای قرمز شدن رنگ این ترشی کمی آب لبو به سرکه اضافه کنید
نوش جان 💝
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#مربای_انار
مواد لازم
آب انارسه و نیم پیمانه
دانه اناریك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیموبه مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.
نوش جان 💝
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
#سوپ_شلغم
برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه
ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از پست آشپزبانو
🍕پیتزای سرد شده رو میز و او گوشی به دست غرق عالم خودش بود...
😡مادر با غرغر گفت: یه مسلمون پیدا نمیشه تو این خونه غذای خودشو لااقل جمع کنه؟
🙁و صدای فرزند که واای بسه دیگه چقدر حرف میزنی
😔مادر با خود فکر کرد کاش به جای اینهمه خرج ظاهری کمی هم برای رفتار با فرزندم ِآموزش می دیدم...
#دوره_تربیت_نوجوان #دوره_تربیت_کودک
#دوره_همسرداری #دوره_خودسازی #دوره_نظم_و_برنامه_ریزی #دوره_تقویت_اراده #دوره_پاکسازی_ذهن #دوره_اعتماد_به_نفس #دوره_تفسیر_قرآن و....👇
https://eitaa.com/joinchat/1634271298C2b479acc30
#کتلت_سویا_با_جعفری
سیبزمینی پخته و رنده کرده 300 گرم
پیاز رنده کرده و آبگرفته 70 گرم
پیازچه خرد کرده 8 ساقه
جعفری ریز خرد کرده 25 گرم
سویا 60 گرم
تخم مرغ همزده 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری 100 گرم
روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم
در ظرف مناسبی سیبزمینی، پیاز، پیازچه، جعفری و سویا را بریزید و مخلوط کنید. آنگا ه تخممرغها، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، زنجفیل و نیمی از پودر سوخاری را بیفزائید و ورز دهید تا منسجم شود.
حالا هربار از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست به شکل دایره درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
یادآوری: سویا را 15 دقیقه در آب بخیسانید و در صافی بریزید و با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود.
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱