eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجونو يه برش روش ميزنم تو اب نمك نيم ساعت ميخابونيم بعد با روغن كم درشو ميذاريم يه ذره نرم شده درشو ور دارين همه ورشو سرخ كنين اينجوري روغن خيلييييي كم ميبره حالا مواد داخلش :من سبزي معطر سرخ شده فريز داشتم اگه ندارين هر چي معطر دوس دارين ريزه ريز خورد و سرخ كنين اول پياز زردچوبه سير سبزي سرخ شده گردو رب گوجه رب انار ملس يه كم اب نارنج نمك فلفل سياه يه تفت كوچيك و مواد حاضره شيكم بادمجونا رو پر ميكنيم كف ماهيتابه گوجه روش مواد شكم پر بعد بادمجونا درشو ميذاريم يه ساعت بعد حاضره حالا با نون ميزنين يا برنج اون ديگه با خودتونه من با برنج جان خوردم نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
آرد 2 پیمانه شکر 2/5 پیمانه شیر 3 پیمانه آب 1/5 پیمانه روغن 1 پیمانه کره 50 گرم زعفران دم كرده 3 ق س گلاب 1/2 استكان ابتدا آرد را تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس روغن را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آرد عوض شود. همزمان شیر و آب و زعفران و گلاب و شكر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته تا شیر داغ شده و شکر حل بشود. سپس شیره را به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و در اخر كره را اضافه می کنیم. رنگ حلوای شیر باید طلایی باشد. بعد از اضافه كردن شربت شير به ارد، انرا روي حرارت كم و در يك جهت هم ميزنيم تا جايی كه رد قاشق روی حلوا بيافتدو حلوا از ظرف جمع شود. سپس از روی حرارت برداشته و داخل قیف ریخته و روی نان های تارت شکوفه می زنیم نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 لیوان خرمای بدون هسته 1 لیوان گلاب 1/2 قاشق تخم گشنیز آسیاب شده 1/2 قاشق پودر دارچین هل آسیاب شده به مقدار دلخواه گردو به مقدار دلخواه 1 پیمانه آرد سفید کره صد گرم روغن مایع به مقدار لازم ابتدا خرما رو تو گلاب با پودر هل و پودر تخم گشنیز و پودر دارچین خیس می دیم. بعد از چند ساعت که نرم شد می ریزیم تو غذاساز که حسابی مخلوط شه. آردمون الک کرده و تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد کره و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم طلایی که شد، بامواد آماده خرما و گلاب قاطی می کنیم. تو این مرحله می تونید گردوی خرد شده رو به مواد اضافه کنید. یه مقدار گردو برای تزیین نگه دارید. خوب تفتشون می دیم و روی حرارت یه ذره گلاب به مواد اضافه می کنیم تا نرم و یکدست شه. وبعد میتونید به شکل دلخواه قالب بزنید با شیره خرما یا انواع مغز یا گل محمدی تزیین کنید. نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افطاری امشب - آش جو- نان کندو- کشک بادمجون -کتلت- شربت کهکشانی کاری از زهره جون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍛🍮🍛🍮🍛🍮🍛🍮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 لیوان خرمای بدون هسته 1 لیوان گلاب 1/2 قاشق تخم گشنیز آسیاب شده 1/2 قاشق پودر دارچین هل آسیاب شده به مقدار دلخواه گردو به مقدار دلخواه 1 پیمانه آرد سفید کره صد گرم روغن مایع به مقدار لازم ابتدا خرما رو تو گلاب با پودر هل و پودر تخم گشنیز و پودر دارچین خیس می دیم. بعد از چند ساعت که نرم شد می ریزیم تو غذاساز که حسابی مخلوط شه. آردمون الک کرده و تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد کره و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم طلایی که شد، بامواد آماده خرما و گلاب قاطی می کنیم. تو این مرحله می تونید گردوی خرد شده رو به مواد اضافه کنید. یه مقدار گردو برای تزیین نگه دارید. خوب تفتشون می دیم و روی حرارت یه ذره گلاب به مواد اضافه می کنیم تا نرم و یکدست شه. وبعد میتونید به شکل دلخواه قالب بزنید با شیره خرما یا انواع مغز یا گل محمدی تزیین کنید. نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد اولیه برای 2 نفر : فلفل دلمه ای (زرد خام یا کبابی خورد شده) 1عدد کلم بنفش (ریز خورد شده) 1/4 کلم پیاز (ریز خورد شده) 1/2 پیاز هویج (رنده شده) 1عدد گوجه فرنگی (خرد شده) 2عدد کاهو چند برگ کیپر یا کاپاریس یا خیارشور حموس یا پنیر خامه ای یا سس مایونز طرز تهیه برای درست کردن ساندویچ رولتی سبزیجات نان لواش یا سنگک ماشینی رو پهن می کنیم و روی نان ها حموس یا پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد به ترتیب مواد زیر رو به صورت نوارهای کنار هم می چینیم: فلفل دلمه ای کلم بنفش پیاز هویج گوجه فرنگی کاهو کیپر یا کاپاریس یا خیارشور دانه های کیپر یا تکه های خیار شور رو روی مواد پخش می کنیم و برگ های کاهو رو روی تمام مواد می پوشونیم. با احتیاط و طوری که مواد با هم مخلوط نشه لقمه رو می پیچیم. با یک کارد تیز لقمه رو به صورت رولت برش میزنیم نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ را با فلفل دلمه رنگی و پیاز نمک فلفل پاپریکا زیره پودر سیر 5 دقیقه تفت بدین 3 ق روغن زیتون, 3 ق آب لیمو, 1 ق شکر قهوه ای 1 ق چیلی و نمک رو مخلوط کنید در نهایت همه مواد رو روی اسفناج خرد کرده بریزین و سرو کنید نوش جان 💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
دلچه 👌 ‌ ‌‌ طرز تهیه: 👇 4لیوان شیر رو با یک لیوان شکر بریزید داخل قابلمه روی حرارت وقتی شکر حل شد و شیر کاملا گرم شد(دقت کنید شیر نباید به جوش بیاد) یک چهارم ق چ جوش شیرین رو با یک ق غ آب مخلوط کرده و به شیر اضافه کنید،ممکنه شیر چند ثانیه به خاطر جوش شیرین کف کنه و بیاد بالا بعد دوباره برگرده به حالت اول،کف روش رو هر از گاهی با قاشق چوبی جمع کنید،شعله رو کم کنید جوری تنظیم کنید که فقط یک قول بزنه یعنی هم داغ باشه و هم جوش نیادش،هر چند دقیقه هم، یا قاشق چوبی هم بزنید که ته نگیره،بعد یک ساعت رنگش شروع میکنه به تیره شدن و کم کم میره به سمت غلیظ شدن،آخرای پخت دیگه یکسره بالاسرش باشید تا ته نگیره و یکدست بشه،دیواره ها رو هم با مواد یکی نکنید،سس روی دیواره رو جدا کنید حواستون باشه سس زیاد غلیظ نشه وگرنه بعد سرد شدن خیلی سفت میشه.وقتی رنگش قهوه ای شد و غلیظ شد یه کم ازش بردارید بذارید خنک شه و اگر کافی بود گاز رو خاموش کنید.‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ عسلی: اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و 4قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید. مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت 15دقیقه قرار بدین به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ‌ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید نکته:می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و اب لیمو مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه ای مواد لازم: 4 الی 5 عدد بلال تازه (دقت کنین دونه های بلال شیری باشه نه سفت) 1 تا 2 پیمانه شیر 100 گرم کره 2 قاشق غداخوری خامه 2 قاشق غذاخوری آب لیمو نمک و فلفل به میزان لازم روش تهیه: در ابتدا در یک قابلمه بزرگ رو تا نصفه از آب پر کنین و بذارین جوش بیاد بعد شیر و کره ، خامه رو اضافه کنین حالا بلال های پوست کنده و تمیز رو به آب جوش اضافه کنین و حرارت رو کم کنین اگه بلالتون کاملا شیری باشه بعد از یک ربع تا بیست دقیقه کاملا نرم و پخته میشه ولی بسته به نوع بلال بهتره بعد از بیست دقیقه چک کنین تا زمانیکه بلال ها کاملا لطیف بشن دقت کنین به هیچ وجه به آب نمک اضافه نکنید چون زمان پخت رو طولانی تر میکنه . بعد از پخت به آن کمی نمک و آب لیمو اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر (محلبی )رافائلو🍧 https://www.instagram.com/kolbeh_rangii/ ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنید ❤️👆🏼👆🏼❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دیگمون👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛