10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزی
شات زنجبیل تازه + لیموترش
۴ عدد لیمو ترش زرد و درشت
یک عدد زنجبیل تازه و بزرگ
𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه مدل تزیین برنج براتون آوردم که خیلی راحت و زیباست 😍
اگه دوست داشتین بجای برنج لبویی می تونین زرشک بذارین
𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪ . ִֶָ𓂅˖ ࣪
#آفات_خاك
دوستان حتماً براتون پيش اومده ك بخاطر استريل نبودن خاك پس از مدتي گياهانتون دچار ي سري آفت مثل پشه سياه و مگس سفيد ميشن ، يا از درون خاك كرم و هزار پا مياد بيرون 😏 ( من خودم مدتي باهاش درگير بودم )
حالا براي اينكه اين مشكل واستون پيش نياد :
👇👇👇👇👇👇🌱🌱🌱
يا حتماً خاك استريل تهيه كنيد.
يا خاك گياهتون رو ب وسيله ي سم قارچ كُش ب علاوه ي آفت كُش ، آبشويي كنيد .
با اينكار درصد قابل توجهي از آفات و بيماري هاي خاك از بين ميرن و شما موفق ميشيد دردِ سر رو در نطفه خفه كنيد
نکات طلایی آشپزی وخانه داری ✅
🍚اگر برنج پخته شده را روغن ندهيد ، يک هفته در يخچال مي ماند
🐟برای ازبین بردن بوی ماهی از دستانتان: کمی سرکه سیب روی دستان بریزید
🥛اگرهنگام پختن گل کلم مقدارکمي شيربه اب ان اضافه کنيد گل کلم شما مثل برف سفيدودرخشان خواهدشد
🧂ریختن نمک در نمکدان
براي اینکه هیچ وقت نمک در نمکدان شما بر اثر رطوبت به هم نچسبد و به راحتی از نمکدان بیرون بیاید چند دانه برنج در نمکدان بریزید.
🌈💧🌈💧🌈💧🌈
#حلوا_بوتیکی_مدرن 😍👌یه حلوای شیک و مجلسی و در عین حال آسون و بی دردسر🤩
آرد گندم 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
روغن و کره ۲/۳ پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
پودر هل یک قاشق چایخوری
پودر پسته به مقدار دلخواه
رنگ خوراکی سبز 2 قطره
رنگ خوراکی قرمز دو قطره
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ به مقدار لازم
شکلات تخته ای ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
🔸طرزتهیه:
ابتدا آرد سفید را الک کرده و داخل تابه روی حرارت ملایم تفت بدهید اما توجه کنید تغییر رنگ ندهد.
آرد نخودچی را نیز بعد از الک کردن، به طور جدا گانه داخل تابه تفت بدهید و سپس هر دو آرد را باهم ترکیب و سه مرتبه الک کنید.
کره و روغن را به آردها اضافه و مجدداً ۲ دقیقه تفت بدهید، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه به آن زمان بدهید تا سرد شود، سپس گلاب را به آن اضافه کنید. پودر هل و پودر قند را با مواد مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست شود.
این نوع حلوا نیز تشکیلشده از آرد گندم است. بهصورت تکنفره و به سلیقه شخصی در چند رنگ، نوع و طعم زرد (زعفرانی)، قرمز (گل سرخ)، (کاکائویی) و سبز (پسته) یا هر طعم و رنگ دیگری تهیه میشود.
در آخر حلوا را بهصورت فشرده داخل قالبهای سیلیکونی بریزید تا فیکس شود.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این #بقچه_های_مرغ 🍗🍗دلبر حتما درست کنید😍👌
🍚خامه صبحانه حدود ۳ قاشق غ (دلخواه ولی بریزید خوشمزه ترمیشه )
🟡موادلازم برای کرپ؛
یک پیمانه شیر با یک عدد تخم مرغ خوب باچنگال یا همزن دستی هم بزنید بعد که یکدست شد،بهش کم کم یک لیوان آرد اضافه کنید و نوک چاقو نمک بریزید ، خوب که مخلوط شد داخل ماهیتابه. نچسب طبق فیلم یک ملاقه از مواد کرپ رو بریزید ودورانی ماهیتابه رو بچرخونید تا مواد کرپ پخش بشه سرعت عمل داشته باشید چون سریع جمع میشه
🌿🌾🌿 #نیایش_شبانگاهی
جان جانان من!🥰🥰
بعضی از آدمهایت انگار از بهشت آمده اند
یک جور عجیبی خوبند
امن اند و آرام اند..
کنارشان خیلی راحت و بدونِ هیچ تکلفی می توانی خودت باشی!
این آدمها را دوست دارم.
آدم های مهربان و اصیلی که حالِ دنیایمان را خوب میکنند.
یقین دارم تو روزی قلب شان را بوسیده ای
اشکهایشان را با دستان لطیف ات زدوده ای...
آرامِ جانشان گشته ای ...
چه خوب خدایی!
چه جانی!
سپاسگزارم ای جان!
ای عشق سپاسگزام 🙏
خوب و بد هر چیزی بستگی به "حال دلت" دارد.
پاییز و زمستان با همه ی شب های طولانی و آسمان گرفته شان می توانند دلنشین ترین باشند و بهار و تابستان با آن همه گل و سرسبزی می توانند دلگیر باشند. جمعه ها میتواند بهترین روز هفته باشد و از کل هفته بیشتر خوش بگذرد. انقدر که خیال حوصله رفتن هم به سرمان نزند...
همه اینها بستگی به حال و هوایت دارد. اگر دلت خوش باشد؛ اگر آن که میخواهی را داشته باشی و یا کنار آن کسی باشی که میخواستی همه چیز و در همه وقت خوب است.
کاش حال دل مهربانتان خوش باشد. کاش همانی بشود که میخواهید. کاش زندگی کنید در قلب کسی که دوستش دارید.
بخت و اقبال مگر چیزی غیر از این است؟!
❣خدا کند خوشبخت ترین باشید...🍃🍃🍃
صبح تون بخیر
#ژله_قهوه_یا_نسکافه
آب سرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری
نسکافه. یک قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه ( یکچهارم پیمانه+ نصف پیمانه)
یک پیمانه از آبو رو ژلاتین بریزید و بذارید پنج دقیقه بمونه بعد روی حرارت کم بذارید و مرتب همش بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه،بعد نسکافه و شکر رو اضافه و مرتب همش بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن نیازی به جوشیدن محلول نیست همین که شکر حل شد از رو حرارت بردارین و یک پیمانه آب سرد بهش اضافه کنید و وقتی سرد شد در قالب مورد نظر بریزید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مهلبي_پسته
۲ لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته
۱قاشق غذاخوری آرد ۲ ق غ شکر )
وانیل کمی
خامه فرم گرفته ۲ ق غ
پودر پسته ۴ ق غ
رنگ سبز خوراکی کمی به دلخواه
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین).
پسته و وانیل را اضافه کرده حرارت را خاموش میکینم. کمی که خنک شد خامه فرم گرفته را ریخته و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم.
و روشو با خامه و دارژه تزیین کنید در یخچال بزارید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛