eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
پببینید چی اوردم براتون یعنی راحت خوشمزه بی دردسر 😋😋😋 با نوتلا🍫 و عسل 🍯شیره افرا🥞 ترکیبش عالی میشه 🤤🤤 دستورش رو میزارم درست کنید و نوش جان کنید 😍 مواد لازم برای تهیه پنکیک : ارد ۱ پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه شیر۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری تخم مرغ ۲ عدد طرزتهیه : شکر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم تا حجمش دو برابر بشه بعد شیر و بعد روغن رو اضافه و با همزن دستی بزنید وارد و بکینگ پودر رو الک کنید و اضافه کنید یک تابه نچسب انتخاب کنید داغ که شد بدون چرب کردن با ملاقه مواد روبریزین وقتی شروع به حباب زدن کرد و حفره حفره شد اروم دور تا دورش رو جدا کنید و برش گردونید و بعد نیم تا یک دقیقه امادس 🙂 سعی کنید خیلی کلفت یا نازک پنکیک رو نگیرید تزئین کنید😍 و نوش جان کنید 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پـروردگارا در این شب زیبـای زمستـانـی برای دوستانم سلامتی آرامش ،نیکبختی و یـک دنیـاااااا حـال خـوب آرزو دارم ... عطا کن به آنان هر آنچه برایشـان خـیر اسـت 🙏🏻 💫
🌸گاهی آدم‌ها خوشی‌های ڪوچڪ را در انتظار "خوشبختی بزرگ" از دست می‌دهند.. ففقط يڪ بار فرصت "زندگی ڪردن" هست حواست باشد به اين روزهايی ڪه ديگر بر نمی گردند💖 زندگی را زندگی کنیم و آدم امن آدم ها باشیم👌 آرامش سهم دقایق زندگی تون🌸🌺 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ “
سلام سلام 👩🏼‍🍳🙋🏼‍♀️ فرنچ تست داریم ، هم تنبلونست هم طعم بی نظیری داره ! خوبیشم اینه که هروقت نون باگت یا تست حالت مونده میگیره و عذاب وجدان دور ریختنشو داریم میتونیم فرنچ تستش کنیم و اینم بگم که با نون مونده و بیات شده خیلی بهتر میشه😎برای صبحانه و عصرونه میتونید درست کنید و با انواع میوه ، خامه ، مربا و عسل ، شکلات و حتی بستنی میل کنید . هم با نوشیدنی گرم خوبه هم آبمیوه ی طبیعی . من با میوه و دارچین و دنت بیسکوییتی خوردم چون این مدت خیلی نوتلا خورده بودیم🤦🏼‍♀️ مواد لازم : شیر ۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر دارچین در صورت تمایل کره برای سرخ کردن نون تست یا باگت برش خورده طرز تهیه: همه ی مواد رو با هم حسابی مخلوط کنید ، تست هارو توی مواد بغلتونید و توی کره ی آب شده سرخ کنید . در نهایت با یکی از چیزایی که بالا گفتم میل کنید 🤤 این مقدار مواد برای ۱۰ تا ۱۲ تست کوچک اردور کافیه. اگه بیشتر میخواید مواد رو دو برابر کنید 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی😍😋 🥛شیر : ۱ لیر 🍙شکر:۱ لیوان 🍚آرد:۳ ق.غ 🍫کاکائو:۳ ق.غ 🥚زرده تخم مرغ:۲ عدد 🧈کره:۱۰۰ گرم 🍫شکلات تلخ:۱۰۰ گرم 🥤آب یخ: ۱ لیوان شیر ،شکر،ارد،کاکائو و زرده تخم مرغ رو روی حرارت مدام مخلوط میکنیم تا غلیظ بشه بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر میداریم کره و شکلات رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا ذوب بشن بعد از اینکه ذوب شدن اب یخ رو اضافه میکنیم و نخلوط میکنیم بعد با همزن ۵.۶ دقیقه میزنیم بعدم داخل ظرف های مورد نظرمون میریزیم بعد از خنک شدن تزئین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نان صبحانه🥖• راحت و سه سوته این خوشمزه رو درست کن🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا شکلاتی😍 فقط با ۳ قلم مواد مواد لازم : شیر ۱ لیوان شکلات تخته‌ای پودر ژلاتین برای تزئین : پودر کاکائو شکلات چیپسی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍😍😋 کره: ۸۰گرم آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر: ۱ق.غ نمک: ۱پینچ آرد: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۳عدد وانیل: نصف ق.چ مخلوط شکرو دارچین خامه صبحانه: ۵۰گرم شکلات تخته ای: ۵۰گرم . مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر پاناکوتا ژله‌ای🤩 مواد لازم : آب سرد نصف پ پودر ژلاتین ۲ ق س خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱/۳ پیمانه شیر ۲ پیمانه پودر ژله ۲ بسته آب جوش ۳ پ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا آلو😍😋 مواد لازم برای۴ نفر آلو سیاه ۴ کیلوگرم شکر ۳ کیلوگرم گلاب به مقدار لازم هل به مقدار لازم ۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم ۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد ۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود ۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم ۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم ۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم سایر نکات اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید. استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید. درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید. نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپاگتی با طعم لازانیا😍😋 مواد لازم: اسپاگتی🍝 300 گرم سس بشامل: کره🧈 ۲۰ گرم آرد 🥡یک قاشق شیر🥛 یک و نیم لیوان ادویه ها:جوزهندی،فلفل سیاه🌶، نمک🧂 سس گوشتی: پیاز🧅 یک عدد گوشت چرخ کرده🥩۳۰۰ گرم رب🥫 ۲ تا ۳ قاشق سیر 🧄یک حبه ادویه ها:نمک🧂،فلفل سیاه🌶،آویشن🍃 اسپاگتی پخته رو با سس بشامل مخلوط کنید کف ظرف فر بریزید روش سس گوشتی بریزید و پنیر پیتزا ده دقیقه داخل فر با دمای 185 دما از بالا که پنیر ذوت شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌کیک کرامبل شلیل🍑 کیک کرامبل شلیل یک کیک فوق العاده خوشمزه و تابستونی تا فصل تابستون تموم نشده‌ و شلیل هست این‌ کیک رو درست کنید و لذت ببرید🧡 برای این کیک میتونید به جای شلیل از هلو استفاده کنید👌🏻 . . برای کیک آرد ۳۰۰ گرم کره ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۸۰ گرم شلیل ۴ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری باترمیلک ۲۰۰ گرم( میتونید ماست جایگزین کنید) بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری کرامبل: آرد ۸۰ گرم کره ۵۰ گرم دارچین ۱ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری شکر ۵۰ گرم شلیل ها رو خرد کنید و بریزید داخل قابلمه و بهش دو قاشق شکر اضافه کنید و بزارید روی حرارت فقط در حدی‌ که دونه های شکر حل بشه. برای باترمیلک ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید رو به شیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تو دمای اتاق بدون همزدن قرار بدید تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا کنه. من از قالب سایز ۲۲ استفاده کردم. قالب رو بزارید داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزه. ‌ ‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛