#توپک_شعریه_
ارد سفید 3 لیوان
پودر شیر خشک نصف لیوان
شکر 3 ق غ
ماست یک سوم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
اب 1 لیوان
نمک کمی
بکینگ پودر 1 ق چ
خمیر مایه 1 ق غ
. تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوبیده_مرغ_
_ مخلوط گوشت سینه و ران مرغ چرخ شده 800 گرم "هر سیخ 100 گرم لازم داره،بستگی به تعداد نفراتتون داره که خودتون باید تنظیم کنید"
_پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد متوسط
_3 حبه متوسط سیر رنده شده
_زعفران غلیظ۴ ق غ
_نمک ،فلفل،پاپریکا،پودرزنجبیل
_کره نرم شده 100گرم "میشه به جای استفاده کره چند تیکه کوچک دنبه با مرغ چرخ کرد"
همه مواد رو باهم مخلوط کنید مواد رو به سیخ بکشید در حین به سیخ کشیدن دست هاتونو رو با آب پیاز یا آب معمولی خیس کنید برای نیوفتادن گوشت سره آتیش باید آب پیازو خوب گرفته باشید زعفرون هم غلیظ باشه که مواد خیلی شل نشه سیخ هاتونم وقتی شستین کامل خشک کنید که مواد بچسبه به سیخ..
سیخارو بچینید تو سینی و بزارید یخچال ۱ ساعت استراحت کنه استراحتم نکرد خیالی نیست😆 بعد روی کباب پز یا ذغال با حرارت متوسط رو به بالا که اب نندازه و از سیخ جدا نشه کباب کنید تا خوشرنگ و طلایی بشه کباب کوبیده مرغ رو درکنار گوجه کبابی و چلوی ساده سرو کنید.
پ.ن1 :میتونید مثل رستوران ها موقع سرو کباب ترکیب کره و زعفرون روی کباب هاتون بمالید.
پ.ن2 :کره در دستور برای به تعادل رسوندن چربی کبابه پس حذف نکنید البته چرخ کردن چند تیکه دنبه با مرغ به نظر من عالیه و جایگزین خوبی برای کره است،من کره زدم طعم خوبیم بهش داده بود..
پ.ن3 : پیاله ها از بالا به پایین:سالاد،سس گوجه،سس قارچ
لطفا به روم نیارید که یخوردش رو سوزوندم😄
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماکارونی_فرمی
ماکارونی فرمی ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
قارچ متوسط ۴عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری پر
نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
روغن پنج قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری
پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید وگوشت چرخ کرده را اضافه کنید وبزارید تفت بخورد
هویج ،قارچ ،فلفل دلمه را نگینی کنید و به مواد اضافه کرده وبزارید خوب تفت بخورد
نمک ،فلفل،زردچوبه را اضافه کرده ورب گوجه
وقتی قشنگ تفت خورد درشو بزارید وحرارت را کم کنید
ماکارونی فرمی رابا آب و روغن بپزید وقتی آماده شد
سیب زمینی را ورقه ای کرده وبا دو قاشق روغن کف قابلمه بزارید
یک ردیف ماکارونی ویک ردیف مواد گوشتی را اضافه کنید وزعفران دمکرده را روی ماکارونی ریخته ونیم ساعت با حرارت کم دم کنید
میتوانید سویا را جایگزین گوشت کنید که ماکارونی شما کاملا گیاهی باشه
یک پیمانه سویا ریز خشک را با آب خیس کنید و بعد نیم ساعت آبکش کنید و دوبار آب زنید جایگزین گوشت کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
رسما دلم ضعف رفتتتت🤤🤤😥😥 😊😉 ، رسپیش عالی و بی نقصه حتما امتحان کنید
#لگیمات #لقیمات #لقمه_قاضی
آرد سفید یک ونیم پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
پودر نشاسته یکسوم پیمانه
شیر خشک دو قاشق غذاخوری(یک پنجم پیمانه) ،اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری سرصاف
روغن مایع. ۴ قاشق غذاخوری
شربت بار یا عسل یا شکر. یک ق غ
آب ولرم. سه چهارم پیمانه (۱/۲ پ+ یک چهارم پ)
تخم مرغ متوسط یک عدد
وانیل نوک قاشق چ
نمک نوک قاشق چ
مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب،تخم مرغ،روغن،شربت رو اضافه و سه دقیقه هم بزنید سپس روی ظرفو بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش چند برابر بشه
درتابه روغن زیادبریزیدو بذارید رو حرارت متوسط تا خوب داغ بشه، حالا مواد خمیر روهم بزنید تا پفش گرفته شه و بعد در قیف یکبار مصرف بریزید ،نیازی به ماسوره نیست سر قیف رو با قیچی بچینید ،هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر باشه لگیمات درشتتر میشه و پختش بیشتر طول میکشه،من ماسوره گرد ساده گذاشتم ولقیمات های کوچولو درست کردم ،سپس قیچی رو در روغن داغ بزنید وباهاش خمیرو در روغن داغ بندازید مطابق فیلم، خمیر در روغن پف میکنه و گرد میشه باقاشق لگیماتهارو در روغن حرکت بدین تا یکدست سرخ بشه ،
بعدش دو سه ثانیه روی دستمال کاغذی بذارید روغنشو بگیره و بعد در شربت ولرم بندازید،سپس در صافی بذارید تا شربت اضافیش بره ،من شربت از قبل داشتم ولی به همه ی لگیمات نرسید ،منم باقیشو در پودر قند زدم ،اتفاقا پودر قندیشو خییلی بیشتردوستداشتم مزه ش مثل دونات بود ک روش پراز پودرقنده و بافتش پوک و ترده ،عااالی بود😋😋
#شربت_بارshur_o_shirin :
یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با نصف پیمانه مخلوط اب و گلاب، یک ق غ زعفران دم کرده و نوک قاشق چ جوهر لیمو روی حرارت خیلی کم مخلوط میکنیم ووقتی ک شکر خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز اضافه وحرارت رو بیشتر کنید تا بجوش بیاد ،بزارید دو دقیقه بجوشه بعد حرارت و خاموش و دربش رو بذارید تا ولرم بشه
🔴نکته مهم:هربار خمیر رو هم بزنید و پفش رو بگیریدو فقط به اندازه ظرفیت تابه ازخمیر بردارید و داخل قیف بریزید، چون اضافی خمیرک در قیف بمونه پف میکنه وظاهر لقیمات خوب نمیشه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا
مواد لازم:
نشاسته گل (درشت) صد گرم معادل یک پیمانه کاملا سرخالی
ماست پر چرب. نود گرم. معادل یک دوم پیمانه کمی سرخالی
زعفران دم کرده یک ق مرباخوری
آرد یک ق مرباخوری
کره یا روغن جامد. یک ق مرباخوری
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
وانیل. نوک ق چ
نشاسته وماستو مخلوط و چند دقیقه صبر کنید تا نشاسته خیس بخوره سپس زعفران، آرد،کره آب شده و وانیلو اضافه و با همزن بزنید ،اگر دیدید مخلوط خییلی سفته وصدای همزن دراومده یک قاشق غذاخوری سرصاف ماست بهش اضافه کنید و پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید، میبینید ک در اثر هم زدن کم کم شل و روون میشه
سپس بکینگ را اضافه وفقط ده ثانیه بادور کند بزنید ،اگر زیاد هم بزنید زولبیا پف نمیکنه
حالا در قیف یکبار مصرف یا جای سس بریزید،سپس ب ارتفاع یک بند انگشت در تابه روغن بریزید وزولبیا رو در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید اگر روغن داغ نباشه وحرارت کم باشه زولبیا پف نمیکنه و حالت نواری وسفت میشه، بعد از اینکه زولبیا رو در روغن داغ ریختین و از پف کردنش مطمئن شدین میتونید حرارت روکمتر کنید تا زولبیاتون با حرارت ملایمتر سرخ بشه و بعداً ترد تر بشه، من از یک کاتر گرد فلزیه مخصوص کوکی استفاده کردم تا همه ی زولبیاها یک اندازه بشه و ظاهرشون قشنگ بشه مطابق فیلم،کاتر باید همراه با روغن داغ بشه تا به زولبیا نچسبه
وقتی یک سمتش سرخ شد برگردونیدسمت دیگشم سرخ بشه
سپس زولبیا داغ رو در شربت داغ بندازید .اگر زولبیا یا شربت ولرم باشن شربت خوب به خوردش نمیره و زولبیا سفید میمونه و ظاهرش بد میشه
سپس درصافی بذارید،شربت اضافیش بره
نکات: 👇
. 🔴 اگر دیدید زولبیا بعد از آماده شدن نرمه ،یا شربتش رقیق بوده یا مدت پختش کم بوده و باید بیشتر سرخ میشده
🔴فیلم رو دقیق ببینید تا مقدار مواد وغلظت مناسب مواد زولبیا دستتون بیاد
🔴هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر،رشته های زولبیا زخیم تر میشه وباید زمان سرخ شدن طولانی تر شه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔹مرغ ترش🔹
🔺یک پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدهیم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزیم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره.
🔺مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنیم و تفت میدیم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزیم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. ⬅️سه چهار لیوان آب و درش رو میذاریم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته.
🔺 چاشنی این خورشت میتواند آب نارنج، آبغوره، رب نارنج باشد یا لیمو عمانی
⬅️وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنیم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم و میریزیم داخل خورشت
.
🔅لازم به ذکر است که رب انار هم میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی رنگ خورشت رو تیره می کند استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاری است.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_مرغ
مواد لازم✍️
⭕️ مرغ
⭕️ پیاز
⭕️ تخم مرغ
⭕️ روغن زیتون
⭕️ ادویه
⭕️ کنسرو لوبیا
🍜اول روغن را در ماهی تابه میریزیم و روغن را داغ می کنی مرغ را داخل روغن داغ ریخته و تفت یدهیم بعد تخم مرغ را داخل ان مشکنیم وسپس 🥫کنسرو لوبیا را اضافه میکنیم و ادویه را اضافه میکنیم و هم میزنیم در ماهی تابه را میزاریم بعد از ۱۵ دقیقه بخورید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه 🎂🍰
👈🏻👈🏻جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی هم میتونید استفاده کنید
اول از همه تخم مرغ و شکر و وانیل رو یکم باهم بزنید و بعد شیر یا آب ولرم و روغن رو اضافه کنید با همزن دستی سه تا پنج دقیقه بزنید تا یکدست بشه حالا آرد و بکینگ پودر رو روش الک کنید و هم بزنید تا آرد باز بشه و موادتون یکدست بشه حالا مایه کیک رو دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و به قسمت دیگه ش زعفرون غلیظ دم شده (میتونید سفید ساده بذارید بمونه )
تابه یا قالب رو با روغن جامد چرب و آردپاشی کنید حالا دو رنگ مایه کیک رو همزمان داخل تابه بریزید راستی این قسمت فیلمم پاک شد من روی قسمت شکلاتی یکم گردو خرد شده و روی قسمت زعفرونی پودر پسته ریختم
بعد روی شعله گاز شعله پخش کن بذارید و با حرارت ملایم روی شعله متوسط بذارید داغ بشه بعد تابه رو روش بذارید و روی در تابه دمکنی بذارید و حدودا چهل دقیقه زمان میبره تا بپزه برای اطمینان از پختش داخلش خلال دندون یا سیخ چوبی بزنید اگه موادی بهش نچسبید کیکتون آماده س فقط توی تابه ممکنه زود ته بگیره مواظب باشید کیکتون نسوزه
اگه فر دارید میتونید داخل قالب بپزید فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه ۱۵دقیقه گرم کنید بعد قالب رو داخل فر میزاریم و حدودا چهل دقیقه زمان میبره تا بپزهباز میتونید با سیخ چوبی امتحان کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ بدون فر و همزن
پخت کیک با قابلمه
مواد لازم
آقا این کیک محشر میشه پاشید درستش کنید😍
👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻این اندازه ها برای تابه ۲۰سانایه اگه تابه بزرگتر دارید حتما مواد و چندبرابر کنید تابتون هم یکم عمق داشته باشه برای پف کیک 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼
#کیک_دو_رنگ
آرد یک پیمانه +یک سوم پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
تخم مرغ دو عدد
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
پودر کاکائو یک ق غ
وانیل نوک ق چ
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛