eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
: الهی ای دانندهٔ رازها ای شنوندهٔ آوازها ای بینندهٔ نمازها ای پذیرندهٔ نیازها از درگاهت نومیدمان مساز و بگیر دستمان را ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ناگت مرغ این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌 با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم سینه مرغ نیم کیلو پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط سیر ۴ الی ۵ حبه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس خردل ۲ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل ب مقدار کافی پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه) پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید) مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن. روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرم‌میکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم. میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید 😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹🌹🌹🌹: 🍖 یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ این کانال پرازایده های خوشمزست سریع عضو شو وبرای کدبانوهافرواردکن... 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸مواد لازم: بلدرچین 2 کیلوگرم پیاز خلالی شده 5 عدد روغن مایع 1 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: بلدرچینها را از وسط نصف کرده و پیازها را روی آنها بریزید و روغن و نمک و فلفل را هم افزوده و بگذارید تا ۸ ساعت بماند تا مزه دار شود.در پایان کباب 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم ی غذای نونی آسون وخوشمزه مرغ مکعبی خرد شده فلفل دلمه چهاررنگ،قرمز،نارنجی،زرد،سبز قارچ پیازخرد شده کدوحلقه شده بادمجون حلقه شده سرخ شده سیبزمینی خرد شده وسرخ شده فلفل،نمک،زرچوبه،آویشن،رب ابتدا مرغ راباآبلیمووپیازخردشده وپودر سیر مزه دارمیکنیم وچند ساعت استراحت میدهیم بعد درون ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم تاآب بندازد وبپزد بعدفلفل دلمه راسرخ میکنیم بعدقارچ را تاآب بندازه وبپزه بعدپیاز راسرخ میکنیم زرچوه،نمک،فلفل سیاه،آویشن،کمی رب میزنیم تاحسابی خوشرنگ شود،بعدمرغ،کدو،فلفل دلمه،قارچ را به آن اضافه میکنیم با خیار شور وپیازو جعفری وی سس آتشین نوووش جان میکنیم امیدوارم درست 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شاورما 🌯 ❄️ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه، پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد. 🔹خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه کمپوت چند میوه : طرز تهیه کمپوت سیب و هلو و شلیل  اگر یک موقع به هر دلیلی نتوانستید میوه تازه و خام نوش جان کنید به راحتی با تبدیل آن به کمپوت می توانید میوه دلخواهتان را بخورید.   میوه های دلخواهتان را پوست بگیرید، در ظرف مورد نظرتان آب بگذارید جوش بیاید میوه ها را داخل آب جوش بریزید طوری که آب روی آن ها را بگیرد چند تا قل بزند بعد یک مقدار شکر به اندازه دلخواهتان روی آن بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له و بد شکل نشوند اگر دوست داشتید می توانید داخل آن وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر می شود. من گلاب ریختم. ظرفتان که خنک شد همان طور بگذارید یخچال تا کمپوت ها خنک شوند و بعد در ظرف مناسب سرو بریزید و نوش ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 @Khalagh_bash_bano ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👆👆👆👆👆👆👆👆 همبرگر با بادمجان سرخ شده: امروز اين خوشمزه رو آموزش ميدم،اميدوارم ازش لذت ببريد. مواد لازم براي سه تا : گوشت چرخكرده كم چرب سيصد گرم،نون تست كوچك دو ورق،نمك،فلفل سياه، زردچوبه،پودر سير،پودر پياز،جوز هندي(خيلي كم،نوك ق چ)،سس كچاپ يك ق غ،سس خردل يك ق غ(نداشتيد حذف كنيد)،بادمجون بزرگ سه ورق حلقه اي (سرخ شده)مثل تصوير طرز تهيه: براي اينكه يك همبرگر با طعم واقعي داشته باشيد كه مزه ي كباب تابه اي نده،بايد پياز رو حذف كنيد و گوشت رو با ادويه جات مزه دار كنيد. قسمت برشته و قهوه اي دور نون تست رو جدا كنيد و بعد نونها رو در مقداري شير بخيسونيد تا نرم بشه،بعد كاااامل بچلونيد تا شير خارج بشه. در يك كاسه همه مواد به جز بادمجون رو خوب مخلوط كنيد و ورز بديد تا منسجم بشه و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد.مواد رو به شكل برگر فرم بديد(با دست يا قالب) و دوباره نيم ساعت داخل يخچال بذاريد. حالا تابه رو كمي چرب كنيد و برگرها رو گريل كنيد(روغن زياد لازم نيست،تابه تفلون يا چدن باشه و فقط چرب بشه). براي سس اين ساندويچ از تركيب سه ق مايونز+يك ق كچاپ+يك ق پياز خرد شده استفاده كنيد. روي نون برگر سس بزنيد،بعد برگر،بادمجون و خيار شور. 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ نوش
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب ترکی تابه‌ای😋 خمیر فلفل که توی مواد لازم هست فلفل دلمه ای قرمزه که دونه هاشو خارج میکنن و کبابی کرده بعد داخل ظرف دردار قرار میدن تا نرم بشه و بعد پوستشو جدا کرده و با میکسر لهش میکنن. مواد لازم🔻 گوشت چرخکرده گوسفند ۹۰۰ گرم+۲۵۰ گرم دنبه_بادمجان ۲ عدد_پیاز ۱ عدد_ فلفل قرمز ۲ عدد_ فلفل سبز ۴ تا ۵ عدد _سیر ۳ حبه _خمیر فلفل نصف قاشق غذاخوری_نمک یک قاشق چای خوری_فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری _جعفری نصف دسته_ روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری _تخم مرغ( دلخواه )یک عدد_پودر نان خشک یک قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 فلفل قرمز و سبز و سیر له شده و جعفری خرد شده را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید بادمجانها رو حلقه ای برش زده در آب نمک بخیسانید و بعد در بیارید و کف سینی فر چرب شده با روغن زیتون پهنشون کرده روی اونا گوشت چرخ کرده رو پهن کنید و اطرافش اونو پیاز ، گوجه و فلفل سبز بچینید. در فر از قبل گرم شده قرار بدید (یا در تابه با در بسته و حرارت کم) تا بپزه .بعدم با نان یا برنج نوش جان کنید. 😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹Toranj🌹
کفش بالا ❌حراج شد👆 ✅ 😱 ☄انواع کیف_کفش زنانه/ بچگانه فقط 35000 فقط 25000 فقط 45000 25000_40000 ✅ ارسال به تمام ایران ✅پرداخت منزل ✅مفتکده واقعی ❌اینجاست👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537
خوشمزه😋🍤 میگو پودر سوخاری آرد سیر آبلیمو تخم مرغ نمک ، فلفل ، زنجبیل طرز تهیه: اول میگو ها روشسته و اون رگه های سیاهشو با خلال در میاریم.بعد با سیر رنده شده ،آبلیمو ،نمک،فلفل،زنجبیل مخلوط میکنیم میزاریم یکی دو ساعت بمونه تا مزه دار بشه . سه تا ظرف کنار میزاریم .ظرف اول آرد سفید با ادویه های مختلف .ظرف دوم سفیده تخم مرغ همزده شده با زعفران.ظرف سوم پودر سوخاری میگو ها رو به ترتیب در آرد سفید بعد سفیده تخم مرغ بعد در پودر سوخاری میغلتونیم و میزاریم ده دقیقه بمونه بعد در تابه با روغن داغ 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛