#قلیه_ماهی
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو سرخ میکنیم...و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله)رو که از قبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید
پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه
پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه
پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_تن_ماهی
#سالاد
1 قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشانده بعداز سرد شدن کمی کرفس خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید.
1ق شوید خشک و کمی فلفل.1ق سس مایونز.1ق سس فرانسوی.کمی سس خردل
همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید.
وقتی سرد شد سالاد رو داخلش بریزید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
چرا عدس پلو غذایی کامل و مقوی میباشد ؟🤔
▫️عدس سرشار از آهن، فسفر، منگنز و پتاسیم میباشد و باعث تقویت حافظه و کاهش وزن و فشارخون میشود و در درمان کم خونی موثر است و همچنین عدس پلو میکروبهای چسبنده دهان و دندان را از بین برده و ریشه دندان را تقویت میکند
+ مصرف عدس به علت داشتن آهن برای رفع کم خونی و افزایش شیر در مادران شیرده توصیه میشود
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ شیر🥣
خیلی خوشمزه مخصوص فصل زمستون
مجلسی عالی
جو پرک یک لیوان
هویج رنده شده یک عدد
شیر پرچرب ۲ لیوان
مرغ پخته و ریش شده یک لیوان
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
اول یک پیاز رو کوچولو تفت میدیم جو پرک و هویج رنده شده را اضافه میکنیم سه لیوان اب هم میریزیم، وقتی کامل پخته شد و اب اضافی نداشت سینه مرغ پخته شده و شیر را اضافه کرده و به همراه نمک و فلفل نیم ساعت میذاریم تا جا بیفته
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ نوش
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا_با_قارچ
🍵لوبیا (چیتی )رو از شب قبل بخیسونید بعد بزارید بدون نمک با آب بپزه وقتی پخت و لعاب انداخت نمک بزنید تو یه ماهیتابه یه مقدار زیاد پیاز داغ درست کنید زردچوبه و ادویه بزنید بعد بهش چند پر سیر اضافه کنید یه تفت بدید بهش رب گوجه بزنید بازم تفت بدید به خوراک اضافه کنید بزارید چند قل بخوره تا حسابی جا بیوفته تو یه ماهیتابه قارچ خرد شده رو یه تفت کوچولو بدید و در آخر به خوراک لوبیا اضافه کنید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#فطایر
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه ای یا هر پنیر سفید دیگر
یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر
۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا . فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم و آنها را با چنگال مقدار کمی هم می زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم .
سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید،خمیر را بمدت ده دقیقه کنار می گذاریم . سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می کنیم .
با یک فنجان و نصف روغن خمیرها را سرخ می کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
🥘شاورمای مرغ
طرز تهیه:
🔘ابتداسینه مرغ(دوعدد)بانمک وفلفل وروغن زیتون مزه دارکنید وبزاریدیخچال(به مدت یکساعت)بعد اوبزارید سرخ بشه به اندازه دلخواه برش بزنید(معمولا بصورت نواری برش میزنند)ومیزاریم داخل نون پیتا وباگوجه وکاهو (من ازسیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کردم) وروی اون سس میریزیم ومیل میکنیم،
سس مخصوص این غذا سس طحینه هست که با ارده وسس مایونز وماست چکیده ولیموترش وپودرسیر درست میشه.
البته میتونید ازهرنوع سس دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید.
🥄من ازفلفل دلمه ای های رنگی وقارچ(کمی تفت دادم تاسبک بشن) استفاده کردم ولی دردستور اصلی نیست
__
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_پوست_پسته
پسته تازه میخورید پوستش رو دور نریزید مربای خوشمزه درست کنید 😍😋
مواد مورد نیاز:
پوست پسته تازه,500 گرم
شکر,یک کیلوگرم
آب,2 پیمانه
آبلیموترش ,2 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
پوست پسته تازه را با دقت از پوست سخت آن جدا کنید تا پاره نشود. پوستهای پسته را با مقداری آب در قابلمه بریزید و 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد؛ سپس در آبکش بریزید تا آب آن جدا شود. پوستهای پسته را 4 ساعت در آب سرد بریزید، در طول این مدت 3 تا 4 مرتبه آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.
پوستهای پسته، شکر و آب را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بیاید. در پایان آبلیموترش را به مربا بیفزایید، بعد از چند جوش قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود؛ سپس آن را در ظرف شیشهای در داری نگهداری کنید.
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#قلیه_ماهی
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو سرخ میکنیم...و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله)رو که از قبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید
پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه
پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه
پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
❌❌کالکشن پاییزه❌❌
جنسای #جدید رسید
#سنتی و طرح دار #۷۰ت
#مانتو #۶۰تومن
🔷بافت👆69000تومن🔷
#۴۰هزارعضو👇
♦️حضوری وانلاین♦️
#بدو تا رنگ مورد علاقت تموم نشده#
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
💫 آشپز بانو 💜
❌❌کالکشن پاییزه❌❌ جنسای #جدید رسید #سنتی و طرح دار #۷۰ت #مانتو #۶۰تومن 🔷بافت👆69000تومن🔷 #۴۰
#حراج آخر ماه تا مهرماه👏👏 🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
🔴مانتو بالا حراج 😱😱👆👆👆
#مانتو_مجلسی_زیر100تومن
🔴 بیش از ۱۵۰ مدل مانتووشومیز
🔴همه مدل مانتو باهر طرح و رنگی برای عید👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
🔴ارزون میدیم چون تولید خودمونه🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پفکی_تابه_ای
_سینه مرغ نیم کیلو
_نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
_آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
_ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یک شیشه کوچک
_سیر رنده شده 2 حبه
_زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم
_بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
_سیخ چوبی به تعداد لازم
در ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت اجازه بدید در یخچال استراحت کند تا ترد شود. سپس آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنید ، سیر رنده شده ،ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حدی اضافه کنید تا موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .در انتها مرغ هارو به سیخ بکشید و به مواد آغشته کنید و داخل کمی روغن داغ سرخ کنید برای مغز پخت شدن مرغ ها اول روغن داغ شود و وقتی داغ شد شعله را ملایم کنید و مرغ هارو داخل تابه
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛