فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_یکی از ترشی های مورد علاقه ی من ترشی فلفل همدانی یا فلفل کبابی هستش یعنی همیشه تو خونه این ترشی رو آماده دارم ،مخصوصا در کنار #ماکارونی خیلی دلچسبه 😋
تندیه ترشی فلفل دست خودتونه میتونید فقط از فلفل شیرین یا فقط فلفل تند استفاده کنید ، من خودم همیشه از ترکیب فلفل تند و شیرین برای این ترشی استفاده میکنم تا تندی ملایمی داشته باشه
توضیحات رو روی فیلم نوشتم فقط دو سه تا نکته داره:
🔴همراه سرکه کمی نمک هم اضافه کنید
🔴اگر از قابلمه بزرگ با گنجایش اب بیشتر استفاده کنید یکبار جوشاندن فلفل کفایت میکنه
🔴جوشاندن فلفل برای ترشی لازمه چون در غیر اینصورت ترشی تون خیلی تلخ و بد طعم میشه
🔴سبزی ترخون خیلی طعم خوبی به ترشی فلفل میده
#فوروارد یادت نره 😉
🥨🍟🍕🌯🥙🥪🍭🍡🍨🍦🎂🍮🍬
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_نازخاتون
بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.بعد بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم.(هر محله ای نازخاتون رو یه مدل درست میکنه من دیدم گوجه هم میریزن اما ما نمیریزیم - میتوانید مخلوط را روی گاز هم بگذارید تا غلیظ بشه البته اما من نمیزارم )
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
❣گل من و تو ❣
🍃🌹 @golemanoto
😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇
🌺😍 @gole_khane
#کباب_کوبیده_رستورانی 🍢 😋
🔸ابتدا نصف مرغ رو که یک عدد سینه و یک عدد ران هستش رو دوبار چرخ کردم ( اینم اضافه کنم که ران مرغ بخاطر چربی نمیزاره کوبیده خشک بشه و حتما از ران هم استفاده کنید) و دوتا پیاز متوسط رو رنده کردم و آبش رو خوب گرفتم و به مرغ چرخ شده اضافه کردم ،یک عدد تخم مرغ اضافه کردم ،دوقاشق زعفران آب کرده، نمک ،فلفل سیاه ، همگی رو خوب با همدیگه مخلوط کردم که کاملا مواد چسبناک بشه و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال مواد استراحت کنه(من مواد رو یه شب قبل درست کردم چون بهتره یه شب بمونه ) و بعد داخل قالب مخصوص کوبیده شکل دادم و در روغن خیلی کم سرخشون کردم
میتونید حتی به سیخ بکشید و کباب کنید و نوش
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشى_قارچ 😋
قارچ،١/٤ پيمانه روغن زيتون،١/٤ پيمانه سركه سفيد،١/٤ پيمانه پياز قرمز خرد شده،٢ حبه سير رنده شده،١/٢ ق چ اورگانو،٢ ق چ شكر قهوه اي،١/٢ ق چ دانه هاي فلفل سياه،١/٤ پيمانه دانه فلفل قرمز،نمك و فلفل،٢
ق غ جعفري خرد شده
در قابلمه قارچ ها را با آب و نمك بپزيد(٤ دقيقه)بعد از پخت خوب بزاريد آب قارچ ها خارج بشه.در ظرفي قارچ را با مابقي مواد مخلوط كنيد.داخل شيشه بريزيد و در يخچال قرار بديد.بعد از٨ ساعت نوش
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_آلو_اسفناج_با_گوشت
گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم
اسفناج بخار پز نيم كيلو
آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)١٠٠-١٥٠ گرم
نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم
پياز ١ عدد متوسط
زعفران به ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود)حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_عسلى 🍗🥘
مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين...
بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه،
آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد وروش
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_کوبیده_پاکستانی 🍢
گوشت چرخ کرده ۱کیلو
پیاز دو عدد
سیر۶ حبه، پیازچه خرد شده و گشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ایی و گوجه خرد نگینی دو عدد ،نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه
من ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و مواد کباب خوب خودشو بگیره
مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی 🍗 😋
🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
سیر_قلیه جاتون سبز👌🏼
.
.نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید👌🏼👌🏼👌🏼.
.
دوستان اگرعطر و طعم سیررو داخل غذا دوست دارین پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
نودل با مرغ و سبزيجات .
سلام،روزتون بخیر؛
#نودل با مرغ و سبزيجات،ميتونه يك وعده ي عالي باشه👌🏽
در يك تابه يك پياز خلالى رو تفت بديد تا نرم بشه (اگر در روغن كنجد تفت بديد خيلي بهتره)،دو حبه سير رنده شده و كمى زنجبيل تازه ى رنده شده (يا نصف ق چ پودر زنجبيل) بهش اضافه كنيد.حالا پنج تا شش عدد فيله مرغ خرد شده و يدونه هويج بزرگ كه با رنده ي درشت رنده كرديد يا باريك خلالي كرديد رو بهش اضافه كنيد و با حرارت بالا تفت بديد تا بپزه و كمي سرخ بشه ولي مرغ آب نندازه(فیله مرغ زود میپزه). يك ليوان بروكلي كه از قبل پنج دقيقه در آب و نمك جوشونديد و يك و نيم ليوان كلم برگ سفيد خلالي خرد شده هم اضافه كنيد و پنج دقيقه ديگه تفت بديد.مقداري نمك و فلفل و دو ق سويا سی،یک ق سس کچاپ و یک ق سس کجاپ تند اضافه كنيد.
نودل (دو بسته)رو طبق دستور روي پاكتش آماده كنيد و به تابه اضافه كنيد.يك دقيقه همه مواد رو روي شعله تفت بديد و بعد غذاتون آمادست.
نكته:قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه اي هم ميتونيد بهش اضافه
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
مواد لازم :
گل کلم یک عدد
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۲عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
کرفس چندشاخه
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم،کرفس، فلفل،هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره
نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_عدس_و_اسفناج
یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خورد کنید و در کمی روغن تفت دهید و ادویه فلفل و خیلی کم زردچوبه را به مواد بزنید میزان ادویه به ذایقه خودتون بستگی داره، 6 پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات یا آب معمولی به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و 300 گرم عدس که از قبل شسته و نیم تا یک ساعت خیس کرده آب رو خالی کنید و به قابلمه آب و پیاز داغ اضافه کنید نیم ساعتی بزارید بپزه تا عدس ها نرم بشه البته به عدس بستگی داره جهت زودپخت بودن یا دیر پز بودنش بعد صد گرم اسفناج خام ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید تا نرم و پخته شود همراه اون در صورت تمایل یه حبه سیر هم له کنید یا رنده ریز و اضافه کنید وقتی سوپ روی حرارت کم به غلظت رسید با گوشت کوب برقی مواد سوپ پوره کنید و نصف پیمانه ماست پرچرب یا خامه صبحانه اضافه کنید و مخلوط کنید نمک بزنید و بعد از چند دقیقه از حرارت بردارید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛