#ترشی_مخلوط
مواد لازم :
گل کلم یک عدد
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۲عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
کرفس چندشاخه
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم،کرفس، فلفل،هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره
نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_عدس_و_اسفناج
یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خورد کنید و در کمی روغن تفت دهید و ادویه فلفل و خیلی کم زردچوبه را به مواد بزنید میزان ادویه به ذایقه خودتون بستگی داره، 6 پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات یا آب معمولی به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و 300 گرم عدس که از قبل شسته و نیم تا یک ساعت خیس کرده آب رو خالی کنید و به قابلمه آب و پیاز داغ اضافه کنید نیم ساعتی بزارید بپزه تا عدس ها نرم بشه البته به عدس بستگی داره جهت زودپخت بودن یا دیر پز بودنش بعد صد گرم اسفناج خام ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید تا نرم و پخته شود همراه اون در صورت تمایل یه حبه سیر هم له کنید یا رنده ریز و اضافه کنید وقتی سوپ روی حرارت کم به غلظت رسید با گوشت کوب برقی مواد سوپ پوره کنید و نصف پیمانه ماست پرچرب یا خامه صبحانه اضافه کنید و مخلوط کنید نمک بزنید و بعد از چند دقیقه از حرارت بردارید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد خیار و تربچه با سس یونانی🥗
مواد لازم:
1_2 عدد خیار حلقه ای نازک خرد شده
1 دسته تربچه قرمز(5_6 عدد)حلقه ای نازک خرد شده
2 عدد سیب قرمز یا سبز ترد و تازه خرد شده
2_3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
2_3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
مواد سس👇
1 لیوان ماست یونانی ساده یا ماست چکیده
2 قاشق چایخوری سرکه سفید(طبق ذائقه)
1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا(طبق ذائقه)
2 قاشق چایخوری سس خردل
2 حبه سیر رنده شده
نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
در یک لیوان بزرگ یا یک جار همه مواد سس را با هم مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. درکاسه بزرگ سرو سالاد ، خیار ، تربچه و تکه های سیب را اضافه کنید. روی آن شوید و پیازچه بپاشید و در آخر سس سالاد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کامل با هم ترکیب شوند و سرو کنید،نوش جان 😊
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#حراج بی سابقه ی پالتو مانتو شومیز👆
#بعلت_برهم_خوردن شراکت همه جنسا زیر قیمت فاکتور❌😱
🔆#مانتو فقط #55_تومن
🔅#خرید_حضوری_وغیر_حضوری
#حراجی_ها فقط تافرداست عجله کنید
اینم لینک کانالم👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
❌این کانال مورد تایید ماست دارای ثبت برند با اطمینان خرید کنید❌
#دلمه کلم برگ
🍃🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳🍃🌳
کلم بزرگ 1عدد
گوشت 200گرم
پیاز 1عدد
برنج نصف پیمانه
رب 2قاشق
سبزی دلمه 1لیوان
برای سس :
کره 50 گرم +2قاشق رب گوجه +1لیوان آب+3قاشق سکنجبین ودو قاشق آبغوره
طرز تهیه:
اول پیاز وگوشت رو تفت بدید وادویه دلخواه بزنید من زردچوبه وفلفل زدم بعد برنج رو بریزید ورب رو اضافه کنید وتفت بدید به همراه نصف لیوان آب تا سس غلیظی درست بشه درش رو بزارید تا آب بخورد مواد بره وبعد در آخر از روی حرارت بردارید وسبزی دلمه رو اضافه کنید .
برای جدا کردن وبرگ برگ کردن کلم دو راه دارید یکی اینکه مغز وسطش رو در بیارید ویک شب تا صبح تو فریزر بزارید وبعد بزارید تا یخش آب بشه راحت برگ برگ کنید ودلمه ها رو بپیچید راه دوم جوشاندن داخل آب جوشه که معمولا همه از این راه استفاده میکنن .
دلمه ها رو بپیچید ودرون قابلمه منظم وفشرده بچینید وسس روی دلمه رو که باید مقداری کره رو با رب تفت بدید ووآب وسکنجبین وآبغوره رو بهش اضافه کنید وبدید روی دلمه ها ودرش رو بزازید وبا حرارت ملایم
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_ریزه 🧆 😋
▫️۲۵۰گرم گوشت
▫️یک عدد پیاز متوسط
▫️نمک
▫️فلفل به مقدار لازم
▫️دو قاشق لپه پخته
▫️دو قاشق رب
▫️دو لیوان آب
▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
🔸پیازو رنده میکنیم آبشو میگیریم با گوشت مخلوط میکنیم نمک و فلفل و اضافه میکنیم ورز میدیم به شکل کوفته های کوچیک در میاریمو سرخ میکنیم داخل همون ظرف رب گوجه رو تفت میدیم زردچوبه رو با رب تفت میدیم و دولیوان آب اضافه میکنیم زیرشو کم میکنیم بعد دو قاشق لپه رو که تو یه قابلمه دیگه پختیم بهش اضافه میکنیم وبه مدت یک ساعت و نیم با شعله یملایم تا جا بیفته
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
این کانال پرازایده های خوشمزست سریع عضو شو وبرای کدبانوهافرواردکن... .👇👇
آشپزی
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_ماکارونی
طرزتهیه:
اول مواد گوشتی(پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و قارچ و رب و ادویه جات ) رو آماده کردم کنار گذاشتم بعد ماکارونی رو آبکش کردم و ۲ تا تخم مرغ زده شده به ماکارونی اضافه کردم بعد کف تابه کمی روغن ریختم نصف ماکارونی تخم مرغی رو ریختم بعد مواد ماکارونی و کمی پنیر پیتزا و دوباره ماکارونی تخم مرغی و دم کن گذاشتم حدود نیم ساعت تا ۱ بپزه و سرخ بشه وبعد برگردوندم طرف دیگر هم سرخ شد
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهیچه:
ابتدا سه عدد پیاز خللالی شده در کره و کمی زردچوبه تفت داده(درحدسبک شدن)سپس چهارعددماهیچه گوسفندودران تفت داده بعد دوپیازوحلقه ای روی ماهیچه گذاشته ودوحبه سیر وکمی دارچین هم میرزیم روی مواد.حالا یک استکان اب میریزیم ومیزاریم روی شعله خیلی کم تاپخته بشه،دیکه بهش دست نزنیدفقط گاهی قابلمه روتکون بدید تاموادش تکون بخورن.
بعدازیک ساعت ونیم پخت به اندازه نصف استکان زعفرون دم کرده وکمی فلفل ونمک ومقداری کره اضافه میکنیم.
پخت این ماهیچه سه ونیم تاچهارساعت طول میکشه.
حتما به یاد داشته باشید که ماهیچه تازه باشه👌
طرزتهیه گردن:
سه تاپیاز خلالی شده درروغن تفت داده زردچوبه زده ،یک گردن گوسفند خردشده(میتونید درسته هم بزارید)اضافه وتفت میدهیم،کمی نمک وفلفل زده،سه لیوان اب به ان اضافه باشعله ملایم میزاریم بپزه(دوتاپیاز حلقه ای ودوتاسیرهم اضافه کنید بهتره)دراواخر پخت یک قاشق زعفرون اب شده غلیظ اضافه کرده نمک
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
خانما اف تابستانه زدیم کلیه مانتوهارو👇👇👇👇👇👇👇👇
ب دلیل کمبود جا در مغازه و آوردن بار جدید زمستانی #نصف_قیمت_میدیم☺️
🛑 شروع قیمتها از90000 هزار😱
🛑 هودی 75000هزار😱
🛑 پالتو 129000هزار 😳😳
#امکان_عودت_در_صورت_نبود_رضایت❌
😎آماده #همکاری_با_کانالهای_دیگر
🛑 فروش غیر حضوری 👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
#آش_شله_قلمکار🍜 😋
مواد لازم
گوشت 0/5 کیلو
سبزی آش1 کیلو
عدس1 استکان
نخود نصف استکان
لوبیا سفید نصف استکان
برنج 2 استکان
پیاز2 عدد
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
#طرز_تهیه
🔸حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_جگر 🧆 😋
جگر،دل ،قلوه
پیاز یک عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
🔸ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_ماهی 🍘 😋
#ماهی
▫️ماهی تن 300 گرم
▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد
▫️ تخم مرغ 1 عدد
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی
▫️ ارد 1 ق غ
▫️گشنیزتازه 300گرم
▫️شنبلیله تازه 50 گرم
▫️ فلفل سبز 2 عدد
▫️ سیر 2 عدد
▫️ پیاز 1 عدد
🔸ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت
🍔 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━🍂💞🍃━━━┛