eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
مانتو👆 👆 فقط 24000هزار تومن فقط 15000هزار فقط 32000هزار بیا اینجا 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 ❌این کانال مورد تایید ماست دارای ثبت برند با اطمینان خرید کنید❌
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو. نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن. میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلاااااام صبح زیبای اولین سه شنبه ماه رمضان به شادمانی امروزتون پر از خیر و برکت در پناه پروردگاربخیر و نیکی حال دلتون خوب وجودتون سلامت زندگیتون غرق در خوشبختی🙏 🌺🍃🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا زعفرانی . . .🌸🍃🌸🍃🌸 . آرد سفید : ۲ لیوان شکر : یک لیوان آب :  یک و نیم لیوان روغن مایع:  نصف لیوان كره:  100 گرم گلاب: يك چهارم ليوان زعفران آب كرده:  يك چهارم ليوان مغز هل سابيده:  در صورت تمايل مقداري . . 🌸🍃🌸🍃🌸 . طرز تهیه: اول شربت رو درست میکنیم. آب و شکر و زعفرا ن دم کشیده میذاریم بجوشه. آرد رو روی حرارت میذاریم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد از روی حرارت بر میداریم و الک میکنیم تا گلوله نداشته باشه. بعد دوباره رو حرارت میذاریم اگه میخواین تیره تر بشه آرد و بیشتر سرخ کنین وقتی روغن و کره اضافه میشه رنگ حلوا تیره تر میشه. با روغن تفت میدیم. وقتی به اندازه دلخواه رسید شربتو اضافه میکنیم. حواستون باشه به یکباره نریزین چون ممکنه شیره زیاد باشه. بعد تند و سریع بهم میزنین. بعد گلاب و در صورت تمایل هل اضافه میشه و باز بهم میزنیم بعد انتقال میدیم به ظرف بزرگتر و به حالت غلتان تا کمی روغن پس بده بعد در ظرف مورد نظر تزیین میکنیم🌹 . التماس دعا🙏🌸 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر 🍨 ویژه ماه رمضان 🌄🕌🌅 مواد لازم: نشاسته هشت ق غ پر شیرچهار لیوان گلاب نصف لیوان شکریک لیوان بستنی وانیلی لیوانی خامه صبحانه سه ق غ زعفران به میزان لازم . طرز تهیه: همه مواد به (جز زعفران وخامه )بریزید تو قابلمه بزارید رو شعله از بالا سرش تکون نخورید هم بزنید هم بزنید تا جوش بیاد به غلظت دلخواهتون برسه .شعله رو خاموش کنید حالا خامه رو اضافه کنید مخلوط کنید.حالا نصف موادو میتونید زعفرونی کنید.میتونید شکلاتی کنید . بریزید تو ظرف دلخواه تزیین کنید بزارید یخچال سرد بشه البته گرم هم سرو میشه.نوش جان نکته: این فرنی رو میتونید با هر مزه و طعمی دوست دارید درست کنید .میوه ای🍓 شکلاتی🍫 از پودر ژلاتین هم استفاده میکنن که حالت ژله ای میگیره میتونید تو هر قالبی که دوس میدارید بریزید خدمتتون عرض شود هر لیوان شیر دوقاشق نشاسته میخواد دوتا قاشقم شکر برای اینکه کمتر یا بیشتر خواستید درست کنید اندازه دستتون باشه بستنی و خامه دلخواه بریزید دیگه😉 چاق نمیشید. این مقدار مواد که دادم هشت لیوان دسربهتون فرنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر بیسکوییت 1 پیمانه ماست 1 پیمانه کره 60 گرم شکر 1 پیمانه ژله کیوی 1 بسته تخم مرغ 2 عدد خامه 160 گرم پنیر خامه ای 210 گرم پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میخوای بدونی چجوری از گلدونات نگهداری کنی تا خشک نشن؟😕 چجوری کنی؟ چجوری بیماری ها و کمبوداشون رو برطرف کنی؟😞 راهکارش همینجاس👇بیا وببین چه مطالبی گذاشته 😍 https://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71 دیگه نگران خریدن گل نیستم خوب بلدم چطوری ازشون مراقبت کنم😌
عدد تخم مرغ ۲عدد . نصف پیمانه ارد . آب جوش ۲ق غ نصف پیمانه پودر قند . نصف ق چ بکینگ پودر کمی وانیل. عسل اگه دوست داشتین برایه تیره تر شدن نونتون نصف ق بریزید زرده وسفیده جداشود.سفیده رابزنید تا پف کنه بعد با 2قاشق از پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها را باوانیل وبقیه پودر قند بزنید کمی بزنید بعد دو ق غ ابجوش اضافه تاکرم رنگ بشه و ربانی شکل. اردوبیکینگ پودر الک شده را به زرده اضافه کنید. وهم بزنید و بعد سفیده رو به مواد اضافه و فولد کنید یه کاسه ماست خوری از مواد و برداشتم و. بهش پور کاکائو اضافه کردم مواد سفید رو داخل تابه ریختم و مواد کاکائویی رو. تو قیف ریختم و مثل تو عکس خط انداختم و. با یه خلال دندون به حالت زبرا درآوردم بعد سرشو گذاشتم حدود هشت دقیقه ای آماده شد درشو باز کنید دیدید کنار هاش رنگ گرفت آمادس نباید بزارید رولت خشک بشه بیرون آوردم و روی پارچه گذاشتم کاغذ رو. جدا کردم و تو همون پارچه رول کردم وقتی خنک شد خامه رو فرم. دادم و خامه کشی کردم و دوباره رول کردم و برش زدم 😉 این بود دستور فقط و فقط تنها نکته ای که باید رعایت کنید و نشکنه رولتون اینه که تمامی کار با همزن تا مثل کیک پف نکنه دوم اینکه حتما با دمای بالا و زمان کم بپزید طی هیچ شرایطی نزارید کناره های نون رولت خشک‌بشه نصف زمان رو بزارید با دمای زیر بپزه و دو دقیقه هم گریل بالغ رو روشن کنید هم از چسبندگی دربیاد بپزه هم خوشرنگ بشه موفق باشید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان عزیزم نماز روزهاتون قبول باشه دستور حلیم خوشمزه امتحان کنید حتما درست کنید حالشو ببرید 😍😍😍👏👏 حليم خونگي بوقلمون در ٣ ساعت 😍 مواد لازم براي ١٠ نفر بلغور گندم ٨٥٠ گرم گوشت بوقلمون ١/٨٠٠ گرم نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين چوب دارچين شير ١ ليوان شكر و كنجد و پودر نارگيل براي تزيين . ١ ساعت خيس خوردن بلغور گندم ١ ساعت و نيم براي پخت گندم و گوشت يك ربع براي كوبيدن گوشت و بلغور يك ربع براي هم زدن نهايي . اول از همه ماه رمضان مبارك 🙏🏻 التماس دعا. دوما ، من اين حليم رو تو زمان كم خواستم درست كنم ، چون خيليا ميگن كار سختيه 😃 ولي با كمي دستكاري تو دستورهاي قديمي ميشه خيلي راحت تو خونه يه حليم عالي درست كرد 😋 . 🟢ترفندها : به جاي گندم كه هم خيلي بايد خيس بخوره و هم خيلي زمان پخت لازم داره و همچنين بعد از پخت حتما بايد پوستش رو جدا كنيد ، ميشه از بلغور گندم استفاده كرد 😁 . به جاي كوبيدن بلغور از گوشتكوب برقي استفاده كردم 👍🏻 . اب گوشت رو با حليم مخلوط كردم كه طعم و چسبندگي خوبي ميده بهش 👍🏻 . يك ليوان شير تو اخرين مرحله اضافه كردم به حليم كه عالي ميشه 😌 . حتما درست كنيد ❤️😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اونم چه زولبیایی🥰تردو شفاف 👌 . نشاسته ی گل (گندم)یک لیوان سرخالی ماست ترش نصف لیوان گلاب یک سوم لیوان بکینگ پود یک ق چ خ روغن یک قاشق ق غ خ شربت بار یک قاشق غ خ آرد گندم یک ق غ خ استوری مراحل رو کامل گذاشتم و هایلایت هم شده. نشاسته و ماست رو خوب باهم هم بزنید تا نشاسته حل بشه و بعد گلاب و زعفران و آرد و بکینگ پودر وشربت بار هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه،از صافی رد کنید. مایه ی زولبیا رو که آماده کردید دو ساعت استراحت بدید و بعد سرخ کنید و داخل شربت داغ بندازید و بعد سی ثانیه بردارید و بذارید خنک بشه.... شربت بار شكر دو ليوان و نيم آب يك ليوان گلاب يك چهارم ليوان زعفران ابليمو ترش يه ق غ خ بری اینکه شربت بار شکرک نزنه یک هشتم قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید. اب رو بداريد بجوشه و بعد شكرو گلاب وزعفران رو اضافه كنيد و بدون اينكه هم بزنيد بذاريد تا شكر اب بشه وبه غلظت برسه و در اخر ابليمو رو اضافه كنيد تا شكرك نزنه(غلظت شربت بعد خنك شدن بايد يكم از عسل كمتر باشه) مى تونيد از گلوكز هم استفاده كنيد تا باميه هاى براقترى داشته باشيد فقط دو سه دقيقه اخر كه شربت رو مى خواهيد از رو اجاق برداريد يه قاشق گلوكز اضافه كنيد.... می تونید گلوکز رو‌حذف کنید... 🥰مراحل زولبیا گذاشتم 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براي رنگ اول شربت زعفران داخل ليوان بريزيد بعد براي رنگ دوم تخم شربتی كه قبلا تو آب خيس كرديد و خوب لعاب دار شده رو به اندازه چند قاشق داخل ليوان بريزيد بعد برای رنگ سوم گل ختمی تو آب سرد خيس كنيد به مدت ١٠ دقيقه الی ١٥ دقيقه بعد به آرومی داخل ليوان بريزيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛