eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
غذای_سنتی آذربایجان ❄☃❄☃ . نخودی شیله 🍲🍲 خوشمزه ومقوی مواد لازم نخود پخته یک ونیم پیمانه برنج آش (برنج میانه)دو پیمانه بلغور گندم یک پیمانه پیازدوعددیکی بزرک ویکی معمولی آب گوشت یا قلم یک پیمانه کره یا روغن محلی ساری یاغ نمک زردچوبه و ادویه 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 . اول پیاز کوچکتررو نگینی خرد کرده با روغن تفت داده بلغور رو شسته به پیاز اضافه کرده پیاز بزرگتری رو درشتر از نگینی خرد کرده به بلغور اضافه میکنیم نیم پارچ آب زردچوبه وکمی نمک وآب گوشت ریخته بعد از چند جوش نخود پخته رو میریزیم با شعله ملایم حدود یک ساعت میپزه درآخر برنج آش و ادویه رو میریزیم ونمک رو اندازه کرده اگر آبش کم بود آب جوش ریخته بعد بیست دقیقه آماده است در آخر کره آب شده ریخته ما روش ادویه پلوی میریزیم نوش جان غذای سالم ولذیذ🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 نقطه پخت برنج بیشتر از بیست دقیقه طول بکشد غذاشفته میشود بهتر زمان بندی پخت غذا طوری باشه که بعد پخت سرو بشه 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋اسنک پنیری😍 پیاز یک عدد سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم هویج ۲ عدد متوسط فلفل دلمه ای یک عدد رب یک قاشق غذاخوری نان تست ۸ عدد مایونز ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم فلفل به میزان لازم در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉 شیر گرم ۱.۵ لیوان شیر سرد نصف لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ شیرعسلی 200تا300 گرم خامه صبحانه ۲ ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . توی یه ظرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم . سه قسمت کردم به یکیش کمی رنگ خوراکی قرمزو به یکی یکم رنگ سبز و یه قسمت هم همونجور سفید گذاشتم بمونه. قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن زیاد نمی خواد یه کم با روغن مایع قالب رو چرب کردم.به ترتیب اول از مواد قرمز رنگ ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و دوباره که نبم بند شد لایه آخر یعنی سبز رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم . بعد از بسته شدن کامل با انگشت دورشو آزاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده توی ظرف برگردوندم .بعد شکلات تخته ای رو بنماری کردم وبه جای دونه ی هندونه روی دسر کشیدم.☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 برای درست کردنش هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری قرار میدیم. بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم. کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه و بعد نصف لیوان بستنی که کاملا آب شده و همدما با محیط، بهش اضافه کرده و هم میزنیم. داخل قالب هامون ریخته و سه چهارم قالب ها رو پر میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم. وقتی ژله بستنی کامل بست با قالب کوچکی وسطش رو خالی کرده و دنت یا هر مغزی دیگه ای که خواستیم میریزیم . کمی داخل یخچال میزاریم تا فیکس بشه و بعد مابقی ژله بستنی رو روش میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥰🍉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تزیین ژله انار یلدایی🍉🍉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕🥒 مواد لازم: هویج دو عدد متوسط کدوی پنج عدد متوسط فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد تخم مرغ یک عدد آرد سه قاشق غذا خوری رب یک قاشق چایخوری پنیر چدار ۳۰۰ گرم نمک و فلفل یک قاشق طرز تهیه: ابتدا کدوها رو با رنده درشت رنده کنید و بهش کمی نمک اضافه کنید و بعد از ده دقیقه در دستانتون فشار بدید تا کمی از آب اضافی آن خارج بشه(دقت کنید لازم نیست تمام آب کدوها خارج و بی آب شود) سپس هویج های رنده شده را به مواد اضافه کنید آرد،تخم مرغ و فلفل رو به موادتون اضافه کنید(البته اگر می خواهید کوکو خوش عطر بشه می تونید نصف قاشق سیر یا نصف فنجان پیازچه هم به موادتون اضافه کنید) در انتها کمی از مواد رو در داخل تابه ای که روغن آن گرم شده بریزید کمی که مواد خودشون رو گرفت کمی پنیر چدار بر روی مواد قرار داده و مجددا کمی مایع کوکو اضافه کنید و زمانی که یک طرف کوکوها کاملا طلایی شد ، سمت دیگه آن را در روغن سرخ کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 ٣٠٠ گرم بادام زمينى خام ‎ دو قاشق غذاخورى عسل ‎ دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى) اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛