🍲طرز تهیه اسلوپی جو (وگان)
🧆🧆🧆🧆
🍗1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢½ عدد پیاز
▢½ عدد فلفل دلمه ای
▢3 حبه سیر
▢½ قاشق چایخوری فلفل چیلی
▢½ قاشق چایخوری پاپریکا
▢½ قاشق چایخوری زیره
▢100 گرم سویا
▢1 پیمانه عصاره سبزیجات
▢1 بسته پوره گوجه فرنگی
▢1 قاشق غذاخوری سس سویا
▢1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
▢2 قاشق چایخوری سس خردل
▢4 عدد نان
🥘دستور تهیه🥘
توی تابه روغن، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر رو باهم تفت میدیم و بهش نمک، زیره، پاپریکا و فلفل چیلی اضافه میکنیم.
سویا، عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و 15 دقیقه میذاریم بپزه و آبش کشیده بشه.
سس سویا، سس خردل و شکر قهوه ای رو اضافه میکنیم و میذاریم مواد خوب با هم بپزن.
مواد رو روی نان مینی برگر بریزید و سرو کنید.
#
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه #دسر _خوشمزه مخصوص فصل بهار
#دسر_ویترینی
قسمت اول
میوه ها به دلخواه
آبلیمو
پودینگ 2 بسته
کرم کارامل
بیسکوییت
پرک بادام
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسموتی_ویتامین_سی 🍊🍹
این اسموتی مقوی مخلوطی از پرتقال،پرتقال خونی و لیمو هست.برای متعادل کردن ترشی اون از موز و انبه استفاده میکنیم.و مقداری زنجبیل استفاده میکنم انبه طبع گرم داره میتونه سیستم ایمنی رو قویتر کنه و میتونید کمی از انبه ها رو نگینی تکه تکه کنید برای تزیین روش و پرتقال هم با ویتامین سی و فیبر و فولات میتونه بدن رو مقاوم کنه در مقابل هر بیماری مخصوصا این روزا💪😍
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا شکلاتی
https://www.instagram.com/kolbeh_rangii/
ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنید ❤️👆🏼👆🏼❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صب القفشه
https://www.instagram.com/kolbeh_rangii/
ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنید ❤️👆🏼👆🏼❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگینک مجلسی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈از افوربیاهای زیبا #پدیلانتوس هست که بخاطر زیگزاگ بودن تنه این گیاه بهش گیاه زیگزاگ یا #ستون_فقرات_شیطان هم میگن
☀️نور زیاد ولی سایه آفتاب میخواد تا رشد خوبی داشته باشه ،بهترین مکان براش پشت پنجره رو به قبله هست که موقع آفتاب یه پرده حریر باید کشید جلوش
💧هر موقع خاکش خشک شد آب میخواد و نباید تشنگی بکشه ،اگه تشنگی بکشه تنه گیاه چروک میشه و برگهاش میریزه
🦋تابستون و بهار با کود سه بیست و کود کاکتوس تقویتش کنید
✍از قلمه تکثیر میشه
🌱زمستون که هوا خنک میشه برگهاش قرمز میشن
✅پدیلانتوس گلدون کوچیک رو دوست داره ،اواخر زمستون باید هرسش کرد تا پرپشت بشه
🍃تو آپارتمان تا یک متر رشد میکنه
✅یادتون باشه جریان هوا ،خنکی و نور زیاد باعث شادابی این گیاه میشه
❌اگه برگهاش میریزه بدلیل آبیاری زیاد یا نور کم هست ❌
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارانی خفن🍝😜
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله قلبی 💙💚🧡❤️💜💙🖤
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍧🍧سس سیب🍧🍧
🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
6 عدد سیب (متوسط)
▢1/2 پیمانه آب
▢1/4 پیمانه شکر
▢1/2 قاش چای خوری دارچین
▢1/4 قاشق چای خوری نمک
🍎🍎دستور تهیه🍎🍎
سیب ها رو پوست بگیرید. چهارقاچ کنید و هسته ها رو دربیارید. اون ها رو به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و داخل قابلمه بزرگی بریزید.
آب، آبلیمو، شکر، دارچین و نمک رو اضافه کنید. خوب مواد رو هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بذارید مخلوط سیب و مواد دیگه به جوش بیاد.
شعله رو کم کنید و درب قابلمه سس سیب رو ببندید. بذارید حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا زمانی که سیب ها پخته و نرم بشند.
وقتی سیب ها کاملاً پخته شدند اون ها رو از روی حرارت بردارید. بذارید کمی خنک بشه. با استفاده از پوره ساز یا گوشتکوب اون رو بکوبید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_با_روغن_مایع_نگین
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: نوک ق
پودر کاکایو: دو ق غ
ارد :یک پیمانه سرپر
پودر قند: نصف پیمانه
تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه
بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنیدیه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد
نکته ی این سبک شیرینی ها فقط اینه مواد رو ورز ندید تا به روغن بی افته و بعد پخت بیسکوییتی بشه و خیلی هم توی فر نمونه تا خشک بشه این شیرینی ها وقتی گرمن و توی فرن نرم هستن یکمخنک بشن کمی سفت تر میشه.من مواد رو دوبرابر درست کردم،برای مواد سفیدم دو قپودرکاکایو رو حذف کردم و به جاش دو ق به آردم اضافه کردم
❣گل من و تو ❣
🍃🌹 @golemanoto
😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇
🌺😍 @gole_khane