eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه این کباب بسیار راحت و مزه آن هم بسیار عالی است. مواد لازم : گوشت چرخ کرده : 300 گرم پیاز متوسط : یک عدد نان تست : 3 تکه تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ) نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم طرز تهیه : نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز را هم رنده کنید. گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن سرخ کنید. هر دو طرف کبابها و اطرافشون را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید.
برای درست کردن این خوشمزه ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه دسرهم ژله بستنی موز وانبه نصف پودر ژله انبه ونصف پودرژله موز وداخل یک لیوان آب جوش حل کرده وبایک لیوان بستنی موزی مخلوط کرده وداخل ظرف سرو بریزیدوبزارید یخچال تاخودش وبگیره(روی دسرهم باانبه وشکلات تخته ای رنده شده وخلال پسته تزیین کنید
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه. سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️ 🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
مواد لازم (براى ٤نفر) روغن هسته انگور ١قاشق غذاخورى لوبيا چيتى از قبل پخته شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از كنسرو لوبيا هم استفاده كنيد) پياز خرد شده ١عدد متوسط سير خرد شده ٢حبه گوجه فرنگى خرد شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از رب گوجه هم استفاده كنيد) گوجه گيلاسي ٢٠٠گرم آب مرغ يا آب گوشت١/٤فنجان روغن زيتون ريحان تازه ١/٢فنجان پنير موزارلا تكه تكه شده ١٨٠گرم نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا به مقدار لازم سس بالزاميك به مقدار لازم طرز تهيه ١. گرم كردن فر در دماى ١٨٠درجه سانتيگراد. ٢. سرخ كردن سير و پياز با روغن هسته انگور به مدت ٣دقيقه. ٣. اضافه كردن لوبياى پخته شده، آب مرغ، گوجه خرد شده، نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا و بعد اجازه دهيد ١٥دقيقه با هم پخته شوند تا مخلوط غليظي بدست بيايد. ٤. اضافه كردن تخم مرغ ها، گوجه گيلاسي و پنير موزارلا به آن و سپس ١٠تا ١٥دقيقه داخل فر قرار دهيد. ٥. پس از آماده شدن كمي ريحان تازه و سس بالزاميك بر روي آن بريزيد سپس به همراه نان تست شده سرو كنيد 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
3 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 عدد پوست پرتقال رنده شده 2 لیوان آرد ذرت 1 لیوان آرد 1 ق غ پودر بیکینگ 1 ق چ سرخالی وانیل مغز گردو برای تزیین ‌ 👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌طرز تهیه:👇 ‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه
. تکه‌های خام مرغ (من از کتف و بال مرغ استفاده کردم)را با پیاز خرد شده، نمک، زعفران مزه‌دار کنید. بعد از چند ساعت مرغ‌های مزه‌دار شده را از یک طرف خوب سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد. در این فاصله برنج را با کمی روغن ، نمک داخل پلوپز بزارید بپزه برنج نباید نرم شود و باید دان باشد. کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ‌ها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینیدلابه لا و روی مرغ‌ها برنج بریزید و آن را پهن کنید.  روی برنج را مخلوطی از کره آب شده و زعفران دم کرده بریزید و با کفگیر برنج را کمی فشار دهید. ته انداز مرغ را روی شعله ملایم گاز و شعله پخش‌کن به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغ‌ها حسابی سرخ و طلایی شوند. بعد از پخت ته انداز آن را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردانید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
به خاطر نمی تونی مغازه 😢 نگران نباش یه پیداکردم😃 اینجا هرچی بخوای 😍 ۳۶تا۷۰ 😍😍 فقط اینجا👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 کارهای بهاره و تابستانه رسید💯 💃💃💃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
داخل ساندویچ رو هر موادی دوس دارین میتونید بریزید. من از ترکیب گوشت چرخکرده و قارچ و ذرت استفاده کرده. همه را با هم تفت دادم. خیلی کم رب گوجه زدم و ادویه های همیشگی. میتونید از مرغ ریش شده یا مرغ تفت داده شده و سوسیس نیز استفاده کنید. ولی پنیر پیتزا برای چسبندگی دو لایه نان حتما باید بریزید. ساندویچ سازتون رو چرب کنید. بذارید داغ بشه. قسمتای اطراف نان تست رو بگیرید. مواد داخلش رو کمی بریزید روی نون. پنیر پیتزا بریزید و لایه بعدی نون رو بذارید روی پنیر و بمدت ۵ دقیقه داخل ساندویچ ساز قرار بدید و پرس کنید تا گریل بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌‎ گوشت ترجیحا گوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم پیاز ۴ عدد متوسط (نصف ۱ پیاز برای لپه و نصف دیگه برای سرخ کردن گوشت) لپه برای ۳ نفر یک فنجان و نیم (تقریبی برای هر نفر ۲ قاشق پخته شده) رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری چوب دارچین ۳ تیکه گلاب ۱ قاشق مرباخوری اول از همه لپه رو با آب و نصف پیاز میپزیم تا بوی بد لپه گرفته بشه. بعد از پخت لپه آن را میشوریم و کنار میزاریم.(زیاد لپه پخته نشه ک در زمان اضافه کردن ب قیمه له نشه). گوشت را ب همراه نصف پیاز ک خلالی شده تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه بعد ادویه ها را اضافه کرده، آب جوش اضافه میکنیم تا آب روی سطح گوشت رو بگیره و با حرارت ملایم بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رسپى: لوبیا سفید دو پيمانه گوشت خورشتی حدود۵۰۰ گرم پیاز دوعدد گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه فرنگی ٢ق غ نمك فلفل زرچوبه زعفران اويشن به مقدارلازم ليمو عمانى يا ابغوره به ميزان لازم طرز تهیه: ابتداپیازرو نگینی خرد و توى روغن تفت بدید تا سبک بشه بعد گوشتها رو توش تفت بديدوبعد بهش ادویه جات دلخواه رو اضافه كنيد رب رو اصافه وتفت بديد وگوجه هاى خرد يا رنده شده رى اضافه كنيد من گوجه چرى ريختم.لوبيا هامون رو كه ازشب قبل خيسونديم هم اضافه و اب روش مى ريزيم تا بپزه وحسابى جا بيفته.زهفرون رو به دلخواه اخرسر اضافه مى كنيم.براى ترسى خورشمون هم مى تونيم هم ازغوره هم ازليمو عمانى استفاده كنيم من هردرو زدم. وقتى كامل وپخت وجا افتاد با سيب زمينى سرخ كرده سرو كنيد.با يه پلوى زعفرونى ايرانى عالي ☺️ته ديگم ته ديگ تافتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شیرین پلو 😋 برای شیرین پلو به خلال پوست پرتقال و نارنج احتیاج دارید از رشته کن استفاده کردم و پوست سه عدد پرتقال و یک عدد نارنج رو گرفتم دو بار در آب جوش به مدت پنج دقیقه جوشوندم تا تلخیش گرفته بشه چون با رشته کن پوست گرفتم کمتر تلخی داشت دقت کنید قسمت سفید نباید همراه پوست باشه با یک پیمانه شکر و یک قاشق سوپخوری زعفران غلیظ گذاشتم خلال پوست پرتقال و نارنج کمی تفت خورد تا شکر حل شد ، سینه مرغ رو پختم و خرد کردم بهتره درشت تر خرد کنید سه پیمانه پلوپز برنج آبکش کردم مرغ رو به مخلوط خلال پرتقال و زعفران اضافه کردم از خلال بادام و پسته باید در این غذا استفاده کنید, مقدار رو نمیگم‌به دلخواه بریزید. برنج رو آبکش کردم یک لایه از مواد ریختم و روش خلال بادام ریختم و لایه بعدی به همین صورت برنج رو با یک استکان آبی که مرغ رو پخته بودم دم گذاشتم در آخر پخت کمی گلاب و کره اضافه کردم و موقع سرو خلال پسته رو دیس ریختم ،شیرین پلو در دستور اصلی زرشک یا هویج نداره . ✔️میتونید در زمستون خلال پوست پرتقال و نارنج رو آماده و خشک کنید ولی اگه خلال تازه باشه عطر بی نظیری داره. 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅