eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
قالب نداره با دست شکل دادم😊 خمیر جادویی: دوعدد تخم مرغ روبا نصف لیوان روغن مایع ویک ونیم لیوان شیر و کمی نمک و 1 ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و1ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دوبرابر شه .این خمیر رو یک روز قبل درست کنید وبعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. یک خمیر فوق العاده است برای نان و شیرینی هم میشه استفاده کرد فقط وقتی خواستید برای شیرینی استفاده کنید بهش کمی شکر هم بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دل مرغ 🍱😋 طرز پخت : ● ابتدا دل ها رو با چاقو برش زده و حسابی میشوییم تا کاملا تمیز بشن. دلهای پاک شده رو با مقدار کمی آب و روغن میذاریم تا بپزن و آب روشون تبخیر بشه. . ● یک عدد پیاز و نصف فلفل دلمه ای خرد شده رو به مواد اضافه کرده و تفت میدیم و بعد بهشون زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد مزه دار بشن. دو عدد گوجه فرنگی خرد شده رو هم به خوراک اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود 10 دقیقه دیگه بپزه. حالا با سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنیم. نوش جان 😉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🧆 😋 جگر،دل ،قلوه پیاز یک عدد رب گوجه نصف قاشق غذاخوری نمک ،فلفل،زردچوبه آب جوش نصف استکان سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم 🔸ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ
آرد گندم - ۱پیمانه 🍚 روغن- ۱/۳ پیمانه 🥃 ماست - ۱/۲ پیمانه 🥛 تخم‌مرغ - ۲عدد 🥚 بیکینگ پودر - ۱ق.چ سرپر 🥄 تخم‌مرغ و با نمک و فلفل خوب هم میزنیم تا کف کنه، بعد به ترتیب روغن و ماست رو اضافه میکنیم و هربار کمی هم میزنیم. در نهایت آرد و بکینگ پودرو الک میکنیم رو مایه مون و انقد هم میزنیم تا کاملا یکدست شه و گلوله‌ای توش نمونه. کف ساندویچ میکرو حسابی چرب میکنیم، یه قاشق از مایه میریزیم توش، بعد مواد مرغی و کمی پنیر پیتزا(سلیقه‌ای) و دوباره از مایه میریزیم تا روی مواد رو بپوشونه. در ساندویچ میکرو میبندیم و میزاریم به مدت ۵-۷ دقیقه بپزه. به همین راحتی و به همین خوشمزگی 🤗
🍅🍅🍅 مواد لازم برای این حجم ترشی گل کلم یک عدد لوبیا سبز یک کیلو فلفل سبز تند دو الی سه عدد گوجه فرنگی چهار کیلو ( البته حدودی گفتم چون باید تا اندازه ای باشه که کل مواد رو بگیره یعنی دراصل کارسرکه رو انجام میده) سیر به هر مقدارکه دوست دارید سبزی های معطر چهار قاشق غذاخوری فرقی نمیکنه تازه یا خشک باشه هویچ ده عدد نمک به میزان لازم ♨️ اول همه موادرو خوب بشورید و بزارید آبش بره خشک کنید چون اگه آب داشته باشه به مرور زمان کپک میزنه بعد همه موادرو ریز خورد کنید داخل یه همچین ظرفی مانند تصویر بریزید و گوجه فرنگی پوره شده رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و نمک اضافه کنید فقط تا اندازه ای نمک بریزید که خوش نمک بشه چون میتونید بعد از دوسه روز نمکش رو چک کنید ببینید چطوره !؟ اگه نمکش کم بود میتونید اضافه کنید تا جایی که خوش نمک بشه چون مواد درطول رسیدن ترشی نمک رو به خودش جذب میکنه و بعداز این مراحلی که گفتم انجام دادین درظرف مورد نظر بریزید و درب ظرف رو محکم ببندید هوا نکشه حداقل تا سه روز درب ظرف رو باز نکنید و بعداز 10 الی 15 روز ترشی گوجه شما آماده اس میتونید با غذا نوش جان کنید یعنی آنقدر خوشمزه و خوش طعم میشه که حتی خالی خالی بدون هیچی
🍔 😋 گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). زرده تخم مرغ 2عدد پیاز یک عدد درشت سیر ۲ حبه فلفل دلمه رنده شده ۱ ق م جعفری ساطوری شده۱ ق همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر
مواد لازم: زیتون بدون هسته پیازچه یک عدد فلفل قرمز یک عدد فلفل سبز جعفری گردو سس: لیمو ترش و روغن زیتون رب انار در صورت دلخواه طرز تهیه : تمام مواد به جز زیتون را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم و یکساعت صبر می کنیم تا مزه
مواد لازم: زیتون بدون هسته پیازچه یک عدد فلفل قرمز یک عدد فلفل سبز جعفری گردو سس: لیمو ترش و روغن زیتون رب انار در صورت دلخواه طرز تهیه : تمام مواد به جز زیتون را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم و یکساعت صبر می کنیم تا مزه
😍 اول از همه فیله مرغ نازک برش زده شده رو‌با نمک فلفل سیاه و‌کمی روغن زیتون مزه دار کنید بعد دو‌عدد تخم مرغ با نصف پیمانه شیر و نمک و فلفل مخلوط کنید اول مرغ رو‌در مخلوط آرد سوخاری و آرد سفید بزنید بعد در مخلوط تخم مرغ و دوباره در مخلوط آرد در روغن داغ سرخ کنید و کنار بذارید.لیمو رو حلقه ای نازک برش بزنید و‌داخل کمی کره و شکر تفت بدید تا کاراملی و طلایی بشه ‌کنار بذارید.یک عدد پیاز روح لابی کنید تفت بدید با کره و قارچ رو اضافه کنید یک قاشق چای خوری آرد سفید نصف عصاره مرغ مخلوط کنید و نصف پیمانه آب با آب مرغ اضافه کنید بذارید غلیظ بشه در آخر مرغ هاتون رو روی سس بچینید و لیمو ها رو هم تزیین کنید.نکته اینکه موقع میل کردن پوست لیمو رو جدا کنید تا مزه تلخی نده❤️و من در کنارش مارچوبه هم گریل کردم😍
💙🍄🥘 6 تکه ران مرغ فیله شده(بدون پوست و استخوان) 1 قاشق چایخوری آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 5 نوار بیکن خرد شده 250 گرم قارچ 1/3 لیوان سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری کره 4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده 1/3 لیوان آب مرغ(آب جوش و استاک مرغ) 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده برای تزیین فلفل سیاه پودر پیاز 📝 ابتدا تکه های مرغ را با آویشن،نمک،فلفل،پودر پیاز(یا پیاز خرد شده)و (هر ادویه دلخواه دیگر) مرینیت کنید، چند دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شوند، و در یک ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید هر دو طرف ران مرغ را، برای هر طرف 3_4 دقیقه تا زمانی که روی مرغ طلایی شود، کافی است مرغ ها را از تابه در آورده و در همان ماهیتابه بیکن های خرد شده را سرخ کنید و در یک ظرف کنار بگذارید(اگر از بیکن استفاده نمیکنید میتوانید پیاز خرد شده جایگزین کنید) سپس کره را اضافه کنید و قارچ خرد شده را تفت دهید،نمک بزنید و سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود ،سپس سرکه بالزامیک و آب مرغ را اضافه کرده،هم بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید،و بعد مرغ و بیکن سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بماند تا هم سس غلیظ شود و هم فیله های مرغ کامل پخته شود،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید، نوش جان 💖 ❁🍟🥦🍔
سلام سلام اومدم با یک‌غذای محلی و خوشمزه رشته پلو با گوشت مواد لازم: گوشت گوساله یا گوسفند:۲۰ تکه متوسط هل:۱ عدد پیاز خلالی؛۲ عدد چوب دارچین:۲ عدد کوچک سیر:۲ حبه خرد شده زعفران:۱ ق چای خوری کشمش:نصف استکان زرشک:نصف استکان نمک و زرد چوبه:ب مقدار لازم برنج:۲ لیوان رشته پلویی:۲ لیوان(من زیاد دوست دارم و زیاد میریزم😊😅) خلال پسته:۱ ق.غ(قابل حذف) (توجه ؛ب جای هل و چوب دارچین از پودرشم میشه استفاده کرد:هر کدام نصف ق چ) بازم چون سرما خوردم🤧😅گوشت و بدون روغن و سرخ کردن،درست کردم ک طعمش عالی بود.امتحان کنید حتما😊😉 ابتدا پیاز و سیر رو خرد میکنیم و ب همراه ادویه ها و ۴ لیوان آب ب مدت ۴ ساعت با شعله ملاین میپزیم.وقتی اب گوشت ب یک لیوان رسید،زعفران را اضافه و شعله را خاموش کنید. دو لیوان برنج را آبکشی کنید؛۲ دقیقه ب ابکشی رشته هارا داخل آب برنج بریزید و هم بزنید بعد از ۲ تا ۳ دقبقه ک رشته ها نیمه نرم شد؛برنج را ابکش و دم کنید. در تابه کشمش و زرشک و پسته را سرخ کنید. من در اخر برنج رو کشیدم و گوشتهارا جدا گانه روی مواد ب همراه زرشک و کشمش و پسته و برنج زعفرانی سرو کردم. شما میتونید این مواد رو لاب لای رشته پلو نیز بریزید. نوش