eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر_جادویی مواد لازم: آرد 3 لیوان  خمیر مایه 3 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد شیر یا آب 1 لیوان روغن 6 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 4 قاشق چایخوری 📝طرز تهیه: خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیررا بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است. نکته🔴🔴🔴🔴 برای زرد شدن و خوش رنگتر شدن خمیر بعد از اینکه خ
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. ✔️نکته برای میوه هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید وقتی چسبناک شد میوه ها رو بچسبانید. ✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو
سلام سلام دوستای خوشگل من 😍 اعمالتون قبول🤲 پیراشکی کرمدار داریم چه پیراشکی پیراشکی با مراحل کار ❤ یه شیرینی خوشمزه واسه دورهمی های خونوادگی .کیا طرفدارشن؟ برای خمیر؛ تخم مرغ. یک عدد شکر. یک چهارم پیمانه روغن. یک چهارم پیمانه آرد تقریبا دو پیمانه و نصف مایه خمیر. یک ق غ شیرولرم. دوسوم پیمانه نمک یک ق چ برای کرم؛ شیر دو لیوان شکر نصف پیمانه آردسفید. دو ق غ نشاسته. سه ق غ وانیل. یک ق چ کره یک تکه کوچک ابتدا یک ق غ از شکر رو در شیر ولرم حل میکنیم خمیر مایه رو اضافه میکنیم در ظرفو میبندیم تا عمل بیاد و پف کنه. تخم مرغ و مابقی شکرو روغن رو با همزن میزنیم خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم. آرد و نمک رو مخلوط میکنیم به مایه بالا اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی درست بشه که به دستمون نچسبه. خمیر رو خوب ورز میدیم بعد داخل کاسه چرب شده میزاریم روشو با سلفون میپوشونیم میزاریم تو یه جای گرم به مدت یک ساعت تا ور بیاد. تو این فاصله مواد کرم رو آماده میکنیم همه مواد کرم به جزوانیل رو میریزیم داخل قابلمه بعد میزاریم رو گاز تا غلیظ بشه در آخر وانیل رو اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد از رو گاز برمیداریم میزاریم تا سرد بشه . خمیر رو با وردنه پهن میکنیم قالب میزنیم خمیر قالب زده رو برای راحتی کار روی کاغذ روغنی که از قبل برش دادیم میچینیم روشو میپوشونیم میزاریم ده دقیقه استراحت کنه. پیراشکی هارو تو روغن داغ با شعله ملایم سرخ میکنیم تا مغزپخت بشه. در آخر پیراشکیا رو که از داغی افتاده یه مقدار برش میدیم و وسطشو با قیف کرم پر میکنیم . روی ظرف کرمتون سلفون بگیرید تا روش نبنده ول
🍢 😋 🔸حدود250 گرم گوشت گوساله روبا300 گرم گوشت گوسفندی دوبارچرخ کردم و2عددپیاز ابگرفته شده ورنده شده با1ق غ سرخالی نمک باهم مخلوط کردم وحدودیک ربع خوب ورزدادم ونیم ساعت استراحت دادم یه ظرف ابگرم هم کنارم گذاشتم وازگوشت به مقدارلازم برداشتم وبه سبخ زدم دستموباکمی اب خیس کردم تاگوشتهاهم اندازه بشن وبعدروی کبابپز کباب کردم
🍮 😋 ▫️آرد گندم : ۲ لیوان ▫️آرد نخودچی : ۱ لیوان ▫️شکر : ۲ لیوان ▫️روغن : ۲ لیوان ▫️آب : ۲/۵ لیوان ▫️زعفران : ۱ قاشق چای خوری ▫️پودر هل : به اندازه دلخواه 🔸شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو‌ به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐 مواد لازم: 🥛آرد دو لیوان 🥣ماست 150 گرم 🥄بیکینگ پودر 1/2 ق چ 🥄نمک نصف ق چ 🍾روغن مایع 1 ق غ 🥄مایع خمیر فوری نصف ق غ 🥛آب ولرم ۱ لیوان 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐 طرز تهیه : در کاسه میکسر نصف قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و دو لیوان آرد و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و با میکسر ورز دهید تا نصف لیوان اضافه تر میتونیدآرد بریزید.خمیر این نان چسبنده است اما باید ورز دهید تا خمیر آماده استراحت بشه. موقع وردنه کشی میشه به خمیر آرد زد. یادمه اون قدیما برای ورز دادن این نون که روی تاوه های مخصوص درست میشد برای ورز دادن خمیر دستشون خیس می کردن تا بتونن مدت زمان بیشتری خمیر رو ورز بدن. پس اگه میکسر ندارین شما هم همینکار رو انجام بدین. بدلیل چسبناک بودن خمیر؛ بهتره با میکسر ورز دهید.بعد خمیر رو با درپوش استراحت دهید. تا حجیم بشه و سپس از خمیر به اندازه دلخواه بردارید چونه بگیرید همه خمیر رو که چونه گرفتین روشو با یه پارچه بپوشونید حالا از چونه اولی شروع کنید آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید.بعد با کمک ۲ دست آرد اضافیشو بریزید بیرون و داخل تابه داغ قرار بدین نیاز به روغن نیست. اجازه دهید یک طرف بپزه معمولا کمی پف میکنه و بعد برگردونید تا طرف دیگه پخته بشه.نونارو باپارچه بپوشونید تا خشک نشه. آردی که برای این نون استفاده میشه هم میتونه سفید هم سبوسدار باشه. اگه مایه خمیر فوری نیست با نصف قاشق شکر و نصف لیوان آب ولرم بزارین تا پف کنه و عمل بیاد بعد بقیه مواد رو اضافه کنید. یه نکته در مورد این
ناهار امروز مرغ سوخاری البته ایندفه دیگه مرغ رو خام نزاشتم اول مرغ رو با پیاز فراوون ونمک و زعفران پختم. بعد یدونه تخم مرغ رو با نصف لیوان شیر و پودر سیر و آویشن و فلفل سیاه و نمک و دو سه قاشق آرد مخلوط کردم تا غلظتش به انداره ماست بشه و تکه های مرغ رو داخل این مواد زدم و بعد با به پودر سوخاری آغشته کردم و سرخ کردم دیگه نیاز نیست خیلی زمان بدید چون مرعها قبلا پخته کافیه پودر روی مرغ سرخ بشه قارچ رو هم تو همین مواد زدم و سرخ کردم. پ.ن. یه روش دیگه مرغ سوخاری این بود که تکه های مرغ رو خام تو همون مواد بالا میخوابونم تا مزه دار بشه بعد پودر سوخاری و بعد سرخ میکنم این مدل زمان میبره حدود بیست دقیقه برای هر تکه البته بستگی به بزرگی و کوچیکی تکه های مرغ هم داره. 🍗
یه خوشمزه 😋غذای کم کالری برای خوش اندام شدن 🥚🍳۳ عدد تخم مرغ، ۲ عدد گوجه فرنگی قرمز، ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، یک چهارم از یک پیاز زرد متوسط، اندکی فلفل و مقداری نمک بردارید. 🥙پیازها را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس گوجه ها را اضافه کرده و مخلوط را تا زمانی که آب آن بخار شود بپزید. تخم مرغ های هم زده، فلفل و نمک را اضافه کنید و همه آن را چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزید.
🥐 😋 🔸خمیر جادویی: دوعدد تخم مرغ روبا نصف لیوان روغن مایع ویک ونیم لیوان شیر و کمی نمک و 1 ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و1ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دوبرابر شه .این خمیر رو یک روز قبل درست کنید وبعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. یک خمیر فوق العاده است برای نان و شیرینی هم میشه استفاده کرد فقط وقتی خواستید برای شیرینی استفاده کنید بهش کمی شکر بزنید ‌‌╭┅─────────┅╮ 👩‍🍳
سلام دوستای گلم خوبید انشالله؟ با آموزش یه غذای شیک وجذاب اومدم 😍 دیدم که بهش میگن خیلی خوشمزه ومتفاوته سایر مدلهای آموزش رو میتونیدتوپیجشون ببینید ،شما هم میتونید با خلاقیت وذائقه شخصی خودتون خودتون رو برای افطار یاوعده های غذایی دیگه درست کنید وکنار عزیزانتون ازش لذت ببرید🙂 من برای این غذا از استفاده کردم 😋چرا؟ چون طعم اصیل کشک رو داره دیدین بعضی ازکشکا مثل ماسته این ماست نیست وکشک واقعیه👌از کشک مرغوب استفاده شده وطعمش واقعا عالیه.بافت غلیظ ویکدستی داره،ترشی وشوریش اندازه ست واینکه احتیاج به جوشاندن نداره فقط کافیه بایه مقدار آب رقیقش کنید😍 ⏪صفحه راورق بزنید کلیپ آموزشی داره👉 زیرنویس هم داره وتوضیحات واضحه اگر هم سوالی داشتید در خدمتتونم رتتویی معمولا بدون گوشت درست میشه ولی من با گوشت چرخ کرده وطبق ذائقه خانواده درستش کردم که همسرجان غر نزنه که این سالاد بود
🥮 😋 ▫️2عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار) ▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان) ▫️1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) ▫️3ق غ پودر کاکائو ▫️1/5لیوان آرد ▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با