#پیراشکی_مرغ 🥐 😋
🔸خمیر جادویی: دوعدد تخم مرغ روبا نصف لیوان روغن مایع ویک ونیم لیوان شیر و کمی نمک و 1 ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و1ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دوبرابر شه .این خمیر رو یک روز قبل درست کنید وبعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. یک خمیر فوق العاده است برای نان و شیرینی هم میشه استفاده کرد فقط وقتی خواستید برای شیرینی استفاده کنید بهش کمی شکر بزنید
╭┅─────────┅╮
👩🍳
سلام دوستای گلم خوبید انشالله؟
با آموزش یه غذای شیک وجذاب اومدم 😍
دیدم که بهش میگن #رتتویی_رامک خیلی خوشمزه ومتفاوته سایر مدلهای آموزش رو میتونیدتوپیجشون ببینید ،شما هم میتونید با خلاقیت وذائقه شخصی خودتون#رتتویی_رامک خودتون رو برای افطار یاوعده های غذایی دیگه درست کنید وکنار عزیزانتون ازش لذت ببرید🙂
من برای این غذا از#کشک_رامک استفاده کردم 😋چرا؟
چون طعم اصیل کشک رو داره دیدین بعضی ازکشکا مثل ماسته این ماست نیست وکشک واقعیه👌از کشک مرغوب استفاده شده وطعمش واقعا عالیه.بافت غلیظ ویکدستی داره،ترشی وشوریش اندازه ست واینکه احتیاج به جوشاندن نداره فقط کافیه بایه مقدار آب رقیقش کنید😍
⏪صفحه راورق بزنید کلیپ آموزشی داره👉
زیرنویس هم داره وتوضیحات واضحه اگر هم سوالی داشتید در خدمتتونم
رتتویی معمولا بدون گوشت درست میشه ولی من با گوشت چرخ کرده وطبق ذائقه خانواده درستش کردم که همسرجان غر نزنه که این سالاد بود
#کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل 🥮 😋
▫️2عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
▫️1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
▫️3ق غ پودر کاکائو
▫️1/5لیوان آرد
▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با
خوراک#_مرغ_کدو🌶🍆
🍗 مرغ رو ک مث همیشه اول گذاشتم چن دیقه جوشید کف میاد روش ک حتما اونو دور میریزم.مرغارو ریختم تو ابکش ی آب گرفتم روشون بعد چیدمشون تو تابه ای ک روغنش یکم گرم شده بود.روشون زردچوبه ادویه فلفل و کمی زنجبیل و یک پیاز خلال شده ریختم و تفت دادم.یک ق غ خوری رب هم اضافه کردم رنگ رب ک باز شد ۲لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ بپزه.نیم ساعت اخر ۴تا کدو سرخ شده ب همراه غوره اضافه کردم و چنتا گوجه هم خرد کردم چیدم روش نمکش هم تست کردم.درشو گذاشتم تا جا بیوفته.
مرغ عسلی:
اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید
یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و 4قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت 15دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد
برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید
نکته:می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و اب لیمو مخلوط کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅نان شیرمال تابه ای😋
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا_خانگی_رنگی
( زولبیا قرمز با اب لبو یا پودر لبو_ زولبیا قهوهایی با کاکائو یا پودر کاکائو_ زولبیا زرد با رنگ زعفران_
زولبیا سفید چیزی به ان اضافه نشده- زولبیا سبز با رنگ خوارکی خیلی کم درست شده)
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه مغزدار منو خواهر جون
1-مواد لازم
تخم مرغ2 عدد
ماست شیرین 2قاشق غذا خوری
آرد 2ق غ
وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1/2 ق چ
زعفران مقداری
مواد شهد:
شکر 1ل
آب 1 ل
زعفرون دم کرده.
مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.
ما مقدار مواد رو 4 برابر کردیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دیگمون👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_سيب 🍎 😋
سیب زرد:1کیلو
شکر:1کیلو
ابلیمو:1ق چ
اب:3لیوان
زعفرون دم کرده:2ق غ
🔸سیبهارو پوست کنید و خرد کنید به دلخواه من رنده کردم آب و ابلیمو روی اون میریزیم با این روش سیبها هم خوشرنگ تر میشن و هم بعد پخت سیاه نمیشن آب و شکر و روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد و بعد از ده دقیقه که جوشید سیبهارو ابکش میکنیم و به شربت اضافه میکنیم و رو شعله ی ملایم حدود 45 دقیقه یابیشتر میزاریم تا بپزه اواسط پخت زعفرون و در صورت تمایل گلاب و اضافه میکنیم که مربا خوشرنگ تر بشه در قابلمه رو نذاشتم فقط بعد از خاموش کردن حرارت یکی دوساعت درشو میزارم تا مربا شفاف بشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋
▫️بادمجان 4عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
▫️آب تمبر هندی نصف لیوان
▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️آب 1/2 ليوان
▫️روغن به ميزان لازم
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجانها کمی در روغن تفت بخورند.
🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجانها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجانها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین_بادمجان 🍆 😋
🔸اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛