eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفری‌ها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم 💖‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
اول سيب زميني سرخ كرده درست كنيد و بزاريد كنار. پياز داغ فراوون كنيد و جيگر هارو توش تفت بديد و زردچوبه و ادويه بهش اضافه كنيد وقتي جگر ها به اندازه اي كه ميخواييد سرخ شدن براي چاشنيش رب انار ترش اضافه كنيد و اصلا خسيس بازي در نياريد چون هرچقدر رب انارش بيشتر باشه به نظر من خوشمزه تر ميشه! در آخر نمكشُ هم اندازه كنيد و سيب زميني هاي سرخ كرده رو هم بهش اضافه كنيد و با گيشنيز و جعفري تازه تريين كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ شیر: 2 لیوان شکر:½ لیوان روغن: ½ لیوان نشاسته ذرت: 2 ق غ پودر کاکائو: 3 ق غ شکلات تخته ای: 50 گرم 👇🏽👇🏽👇🏽
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ بیسکوییت پتی بور: 1/5 بسته پودر گردو: ½ لیوان کره ذوب شده: 100 گرم پنیر خامه ای دمای محیط(ترجیحا ماسکارپونه): 300 گرم تخم مرغ دمای محیط: 2 عدد عسل: ½ استکان وانیل: نوک ق چ آبلیموترش: 2 ق غ انجیر: به میزان لازم 👇🏽👇🏽
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست های املت خوشمزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉 هوا حسابی گرمه و‌عطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو‌ عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو😍 هندونه - پرتقال - آبلیمو - عسل - نعنا یا پونه👌 اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو‌ کاملا خارج بشه. دیگه نگم از عطررررررش 😇 سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌 پیشاپیش نوش جونتون ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 پیتزا تک نفری مینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧉 🍹 سیروپ گلسرخ تخم شربتی گل پنیرک لیمو تازه آب گازدار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه و شیک بپز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: سیرو با کره تفت بدین،سبک که شد قارچ درشت خورد شده رو اضافه کنین. اجازه بدین قارچ تفت بخوره و آبش کامل کشیده بشه. حالا خامه صبحانه بربزین و مخلوط کنین. شیر و ادویه هارو اضافه کنید و اجازه بدین سس کمی بجوشه و غلیظ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ شکر: 2 پیمانه آب: 1 پیمانه تخم شربتی: 2 قاشق سوپ خوری عرق نسترن: ½ پیمانه عرق بهارنارنج : ½ پیمانه درست کردن این شربت کار خیلی راحتی است و شما لازم است که فقط تخم شربتی ها را پاک کنید تا هیچ اشغال و اضافی داخل آن نباشد و بعد آنها را بخیسانید و منتظر بمانید تا لعاب بیندازد، طوری که یک لایه ژله ای بی رنگ دور آن ببندد. سپس باید شکر را با یک پیمانه آب داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا داخل آب حل شود. وقتی که شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید که سرد شود. سپس عرق نسترن، عرق بهارنارنج و تخم شربتی را با کمی آب به مخلوط آب و شکر که سرد شده بود اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف دلخواه سرو کنید. حتماً قبل از نوشیدن این شربت آن را هم بزنید که تخم شربتی ها داخل همه لیوان شناور باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛