9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_دیگ_طرحدار
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفریها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم
💖 نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای_مخلوط
700گرم گوشت 300گرم مرغ هردوراچرخکرده دوعددپیازرنده شده آبگرفته سبزی معطر دوقاشق اردنصف قاشق نشاسته نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه خوب ورزمیدیم سیخ میکشیم وطبق فیلم توتابه درست میکنیم
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#خوراک_جگر
اول سيب زميني سرخ كرده درست كنيد و بزاريد كنار. پياز داغ فراوون كنيد و جيگر هارو توش تفت بديد و زردچوبه و ادويه بهش اضافه كنيد وقتي جگر ها به اندازه اي كه ميخواييد سرخ شدن براي چاشنيش رب انار ترش اضافه كنيد و اصلا خسيس بازي در نياريد چون هرچقدر رب انارش بيشتر باشه به نظر من خوشمزه تر ميشه! در آخر نمكشُ هم اندازه كنيد و سيب زميني هاي سرخ كرده رو هم بهش اضافه كنيد و با گيشنيز و جعفري تازه تريين كنيد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گاناش
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر: 2 لیوان
شکر:½ لیوان
روغن: ½ لیوان
نشاسته ذرت: 2 ق غ
پودر کاکائو: 3 ق غ
شکلات تخته ای: 50 گرم
👇🏽👇🏽👇🏽
#تارت_انجیر
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت پتی بور: 1/5 بسته
پودر گردو: ½ لیوان
کره ذوب شده: 100 گرم
پنیر خامه ای دمای محیط(ترجیحا ماسکارپونه): 300 گرم
تخم مرغ دمای محیط: 2 عدد
عسل: ½ استکان
وانیل: نوک ق چ
آبلیموترش: 2 ق غ
انجیر: به میزان لازم
👇🏽👇🏽
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موهیتو_هندونه🍉
هوا حسابی گرمه وعطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو😍
هندونه - پرتقال - آبلیمو - عسل - نعنا یا پونه👌
اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو کاملا خارج بشه.
دیگه نگم از عطررررررش 😇
سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌
پیشاپیش نوش جونتون ❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موکتل_بهاری🧉
#نوشیدنی🍹
سیروپ گلسرخ
تخم شربتی
گل پنیرک
لیمو تازه
آب گازدار
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
سیرو با کره تفت بدین،سبک که شد قارچ درشت خورد شده رو اضافه کنین. اجازه بدین قارچ تفت بخوره و آبش کامل کشیده بشه. حالا خامه صبحانه بربزین و مخلوط کنین. شیر و ادویه هارو اضافه کنید و اجازه بدین سس کمی بجوشه و غلیظ بشه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت_تخ_شربتی
#نوشیدنی🍹
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر: 2 پیمانه
آب: 1 پیمانه
تخم شربتی: 2 قاشق سوپ خوری
عرق نسترن: ½ پیمانه
عرق بهارنارنج : ½ پیمانه
درست کردن این شربت کار خیلی راحتی است و شما لازم است که فقط تخم شربتی ها را پاک کنید تا هیچ اشغال و اضافی داخل آن نباشد و بعد آنها را بخیسانید و منتظر بمانید تا لعاب بیندازد، طوری که یک لایه ژله ای بی رنگ دور آن ببندد.
سپس باید شکر را با یک پیمانه آب داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا داخل آب حل شود. وقتی که شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید که سرد شود.
سپس عرق نسترن، عرق بهارنارنج و تخم شربتی را با کمی آب به مخلوط آب و شکر که سرد شده بود اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف دلخواه سرو کنید. حتماً قبل از نوشیدن این شربت آن را هم بزنید که تخم شربتی ها داخل همه لیوان شناور باشد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛