eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفری‌ها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم 💖‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
( معجون عربی ) 😋 ▫️خرما 400 گرم ▫️پودر پسته 3 ق غ ▫️پودر نارگیل 3 ق غ ▫️بادام خرد شده 3 ق غ ▫️گردوی خرد شده 3 ق غ ▫️کنجد کمی تفت داده 2 ق غ ▫️پودر گل سرخ 2 ق غ ▫️کره 1 ق غ ▫️هل و دارچین کمی 🔸اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد ) من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان عسلی چهارمغز شیرینی سابله مغز مغز(هر چه که باب سلیقه شماست مثل:مغز بادام،مغز پسته،کنجد،مغز تخمه آفتابگردان،تخم خرفه،نارگیل و...) 100گرم شکر سابیده شده 100گرم روغن جامد آب شده 100گرم آرد سفید 200گرم ابتدا مغز رو کمی تفت میدهیم،سپس به همراه شکر آنها را آسیاب کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم.بعد روغن رو روی مواد ریخته وکمی با دست ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.سپس قالب زده،درون سینی فر میچییم و به مدت 5-10 دقیقه در فر میگذاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فر رو با دمای صدوهشتاد درجه روشن تا گرم بشه مواد لازم هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد 300 گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل وزنجبیل به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب چند قاشق گردو یک چهارم لیوان فر رو با دمای صدوهشتاد درجه روشن تا گرم بشه مواد لازم هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد 300 گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل وزنجبیل به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب چند قاشق گردو یک چهارم لیوان 🥕🍰🥕🍰🥕🍰🥕🍰🥕🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
واسه درست کردن این کیک زیبا اول کیک رو تو هر سایز و شکل که میخواین درست میکنید و بعد خامه کشی میکنید و بعد خمیر فوندانت در رنگهای مختلف میتونین استفاده کنین که من از رنگ قرمز استفاده کردم. خمیر فوندانت رو دوبرابر ابعاد کیک پهن میکنید و روش مخلوط کاکاهو و آب میزنید(مخلوط کاکاهو و آب تشکیل شده از 4قاشق پودر کاکاهو و نصف لیوان آب) روش کاور کردنش هم این با قلم مو میزنید تو مخلوط کاکاهو بعد میکشید روی فونداتتون وقتی کامل پوشش داد میذارین کمی خشک شه فقط دقت کنید زیاد نزنید فوندانتون خیس بشه فقط در حد پوشش باشه وقتی هم که خشک شد یکمی خمیر رو بکشین و بعد بذارین روی کیکتون و کامل کاور کنید واسه درست کردن گل کیک هم کیک قبلا آموزش دادم با همون روش از اضافه های خمیرتون گل درست کنید نوش جان ❤️ 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اب هویج 2پیمانه پودر ژلاتین 3قاشق غذا خوری بستنی وانیلی 100 گرم شکر1/3پیمانه ابسرد 1/2پیمانه طرز تهیه ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری بااب حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس مقدار شکربستگی به خودتون داره رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم وخنک شده رواضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم احتیاج نیست قالب روچرب کنیدبراحتی جدامیشه ازقالب و میره تو یخچال تا اماده شه نوش جان❤️ 🥕🍨🥕🍨🥕🍨🥕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج 4پیمانه گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند وگوساله 500گرم کلم.سنگ.یا قمری500گرم پیاز 1تا2عددمتوسط زردچوبه کمی نمک.فلفل. آبغوره یا آبلیمو2قاشق کره 50 گرم روغن به میزان لازم آب نصف پیمانه کلم ها راشسته وپوست کنده خلالی یا ژولین خردمیکنیم.باکمی از روغن سرخ کرده آبغوره ویا آبلیمو وآب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد گوشت رابانمک وفلفل وپیاز رنده شده مخلوط کرده وازآن میت بال درست میکنیم(قلقلی).ودرروغن سرخ کرده. برنج را مطابق معمول آبکشی میکنیم. بعدته قابلمه از برگ کاهو ویابرگ کلم سفید ویا نان ویا سیب زمینی.گذاشته وکمی روغن میریزیم.بعدیک لایه برنج ویک لایه کلم وگوشت میریزیم تا تمام شود.بعد دم کرده حدود45دقیقه..وسرو میکنیم.مولود نوش جان نکته درشیراز به این غذا سبزی اضافه میکنند برای این مقداربرنج 1کیلو سبزی پاکنکرده کافی است . سبزی شامل کمی ترخون.شوید.ریحان.وتره است. زردچوبه را معمولا درآب درحال جوش میریزند تا رنگ برنج طلایی شود. کره را درآخر پخت روی برنج میدهیم.کره طعم این غذا را بسیار خوشمزه میکند. برای تزیین از زعفران هم استفاده کنید... 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم راسته گوسفندنیم کیلوپیاز رنده شده1 عددسرکه1 پیمانه لیمو1 برش میخک4 دانه برگ بو2 عددزیره ساییده2 قاشق مربا خوری تخم گشنیز ساییده1 قاشق مرباخوری زنجبیل1 قاشق مرباخوری کره50 گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه با آموزش طرز تهیه کباب کنجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب کنجه هندی ابتدا باید گوشت را به صورت کبابی خرد کنید.نه درشت باشد نه خیلی ریز. گوشت ها را در ظرفی بریزید و همه مواد را به جز نمک، فلفل و کره را روی گوشت بریزید و مخلوط کنید. سپس یک پیمانه آب روی مواد بریزیو و ظرف را داخل یخچال قرار دهید. هرچه گوشت بیشتر در این مواد بماند کباب خوشمزه تر و تردتر خواهد شد. بعد از این مدت گوشت را به سیخ بکشید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را روی ذغال کباب کنید تا بپزند و در حین کباب کردن مقداری کره آب شده روی گوشت ها بمالید. نوش جان ❤️ 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر4لیوان بیسکویت پتی بور1بسته شکر8ق غ کاسترد 3ق غ پودر کاکائو 4ق غ 100گرم کره 1بسته خامه 2بسته کارامل طرز تهیه کره +شیر+1بسته کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیادبود بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم ... نوش جان ❤️ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزبانو
بزرگترین تولیدی مانتو مجلسی😍☝️☝️ بخاطر کسادی بازار تمامی مدل های مغازه به میرسد✅ ادرس تولیدی👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 🔴تنها کانالی که بعد از این همه گرونی جنساش رو به قیمت قبلی میده🙂
📢حراج مانتو 89 تومن به تعدادمحدودفقط تا اخرماه😱 قیمتامحاله😳 رایگان بزن رولینک کانال حراجیامون👇 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 ❌فقط یک هفته با40درصد off❌