eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد این غذا با بقیه پاستا ها یکی هست فقط خلاقیت و سلیقه اون و زیباتر و خوشمزه تر کرده😋😋😍😍 ابتدا گوشت چرخکرده گوساله رو با جعفری ریزکرده و نمک و فلفل بخوبی مخلوط می کنیم و کف قالب شبیه فیلم بصورت استوانه می ریزیم حال پخته آبکشی شده رو با سس گوجه مخلوط کرده و با پنیرموزارلا داخل مخلوط به صورت طبقه ای می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه نیم ساعت می پزیم و در آخر با پیازچه تزئین و نوش جان می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‏عید فطر ، عید برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است... چونان ققنوس که ازخاکستر خویش دوباره متولد میشود.... عیدفطر، شادی برای آمدن روز نو ، روزی نو و انسانی نو است ... اگر درعید فطر دریافتید که از نو متولد شده اید عیدت مبارک اگر توانستی عادت های بدت را بشکنی و دلت را رشد دهی عیدت مبارک اگر توانستی گمشده درونت را پیدا کنی عیدت مبارک ﺧﺪﺍﯾﺎ : ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ... "ﺁﻣﯿﻦ یارب العالمین" 🌺🍃عید سعید فطر مبـارک باد 🌺🍃 ❣گل من و تو ❣ 🍃🌹 @golemanoto 😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇 🌺😍 @gole_khane
🥘 😋 🔸مرغ و با کره و زعفران دم کرده غلیظ سرخ میکنیم بعد داخل همون ظرف یک عدد پیاز، دو حبه، سیر ریز خورد شده میریزیم و فلفل، زردچوبه و پودر زنجبیل اضافه کرده و کمی تفت میدهیم بعد مرغها رو داخل همان ظرف بر می گردونیم و نمک و دو تیکه چوب دارچین اضافه میکنیم و با حرارت ملایم مرغ رو میپزیم بعد از پخت مرغ چند قاشق زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم و وقتی آب مرغ به اندازه یک لیوان رسید از روی حرارت بر میداریم. آب مرغ رو میکس میکنیم تا سس یکدستی کنار مرغ داشته باشیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🧇 😋👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
  مواد لازم🔻 ▫️میگوی پاک کرده 500 گرم  ▫️پیاز 4 عدد بزرگ  ▫️سیر چند حبه  ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم  ▫️روغن برای سرخ کردن طرز تهیه🍛 میگو رو در قابلمه ریخته ،مقداری آب میریزیم و 1 عدد پیاز نگینی خرد کرده و سیر خرد شده و چند تکه چوب دارچین میریزیم (تا بوی میگو گرفته بشه) و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد به مدت 10 دقیقه که جوشید میگو هارو آبکش میکنیم 3 عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد میکنیم و با مقداری روغن سرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و رب و نمک میزنیم وتفت میدیم تا رب رنگ بندازه ،بعد میگو رو با پیاز و سیر که آبکش کرده بودیم به پیاز داغ اضافه میکنیم وتفت میدیم وبعد 5 دقیقه مقداری آبلیموی تازه میریزیم و از روی حرارت بر میداریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍒 😋 🔸برای سه پیمانه برنج در حدود هفتصدگرم‌آلبالو رو بعد از جدا کردن هسته در ظرفی ریختم و روی شعله گذاشتم تا آب بندازه.من ده دقیقه گذاشتم تا آلبالوها بپزه،و بعد بهش شکر اضافه کردم.مقدار شیرینیش به خودتون بستگی داره.بعد از اینکه آلبالوها نرم‌شد تو آبکش ریختم تا آبش گرفته بشه...برنج رو آبکش کردم و گذاشتم تا اول یه کم بخار بده،بعد از اون آلبالو هارو یکطرف برنج ریختم و طرف دیگه مقداری زعفران و یک طرف دیگه از شهد خود آلبالو ریختم..گوشت چرخکرده رو هم که با پیاز،نمک،زردچوبه و ادویه های مختلف و همچنین کمی دارچین ورز دادم و گلوله های کوچیک درست کردم و توی تابه چیدم‌تا بپزه.هم میتونید با گوشت قلقلی بخورید این غذارو و هم با مرغ که من هردوشو استفاده کردم.من مقداری خلال بادوم هم بعد از یه کم خیس کردن رو برنج ریختم تا دم بکشه با برنج و بعد مخلوط کردم بین برنج.خیلی خوشمزه ترش میکنه به نظرم..در آخر هم با آلبالو،خلال پسته،برنج‌زعفرانی غذاتون رو تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴 برای تهیه مواد مرینت ماهى👇🏻 پیاز را نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخم‌گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ▫️كراست تارتلت:كره به دماي محيط رسيده:115گرم ▫️پنير خامه اي:115گرم ▫️آرد:125گرم مواد تارت🥚 ▪️تخم مرغ:1عدد ▪️شكر قهوه اي:100گرم ▪️كره ذوب شده:3ق س ▪️اسانس وانيل :1/2ق چ ▪️آرد:3ق س ▪️نمك:يك پنس ▪️پودر گردو:110گرم طرز تهيه در ابتدا پنير خامه اي با كره را با يه قاشق يا چنگال خوب مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه احتياج به همزن نداره بعد يك جا آرد را اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم تا يك خمير لطيف بدست بياد بعد خمير را در كيسه فريزر قرار ميدهيم و حتما نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت ميدهيم بعد از يخچال بيرون مياريم و روي سطح آرد پاشي شده پهن ميكنيم و با يه كاتر هشت سانت براي قالب ميني مافين كاتر ميزنيم و خميرها را در قالب ميزاريم و مجددا داخل يخچال قرار ميدهيم و بعد مواد فلينگ را آماده ميكنيم در ابتدا تخم مرغ با شكر قهوه اي و وانيل را خوب با همزن ميزنيم حدود پنج دقيقه كه رنگش روشن بشه بعد همزن را كنار ميزاريم و كره آب شده كه خنك شده را اضافه ميكنيم بعد گردو و در آخر مخلوط آرد و نمك را اضافه ميكنيم و مواد را خوب مخلوط ميكنيم دقت كنين زياد از حد هم نزنين تا پف مواد بخوابه بعد از مواد حدود يك ق چ يا كمي بيشتر بستگي به سايز قالبتون داره روي خمير ميريزيم و يه گردوي نيمه روي مواد ميزاريم و در فر از قبل گرم شده با دماي 180درجه قرار ميدهيم به مدت بيست دقيقه بعد از پخت راحت از قالب جدا ميشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍯 پودر كاسترد و شكر رودر شير ريخته بعدشير عسلى رو اضافه مى كنيم و روى شعله،هم ميزنيم تا سفت بشه بعد درقالب ميريزيم.ژله رو روى كاسترد ميريزيم و با ميوه سرو ميكنيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم👆 منه😍 از تمیزی برق✨ میزنه🙃 با 🔍بگردی یه لکه چربی پیدا نمیکنی😌 مادر شوهرم چپ میره راست میاد از سلیقه و کدبانو بودنم میگه😌 خبر نداره این کانال منو کرده🤭 🔰برای خانمایی ڪه به اهمیت میدن یه ڪانال زدیم👇 http://eitaa.com/joinchat/2378039301C163a6aa0c3 🚫پایان بی سلیقگی اینجاست🚫
🍶 ¼ فنجان سس خردل 1/4فنجان سس مایونز 1ق غ عسل ½ ق غ آبلیمو در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛