#خورشت_لوبیاسبز 🥘 😋
🔸معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترفند_آشپزى🍴
برای تهیه مواد مرینت ماهى👇🏻
پیاز را نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخمگشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گردويى
مواد لازم
▫️كراست تارتلت:كره به دماي محيط رسيده:115گرم
▫️پنير خامه اي:115گرم
▫️آرد:125گرم
مواد تارت🥚
▪️تخم مرغ:1عدد
▪️شكر قهوه اي:100گرم
▪️كره ذوب شده:3ق س
▪️اسانس وانيل :1/2ق چ
▪️آرد:3ق س
▪️نمك:يك پنس
▪️پودر گردو:110گرم
طرز تهيه
در ابتدا پنير خامه اي با كره را با يه قاشق يا چنگال خوب مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه احتياج به همزن نداره بعد يك جا آرد را اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم تا يك خمير لطيف بدست بياد بعد خمير را در كيسه فريزر قرار ميدهيم و حتما نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت ميدهيم بعد از يخچال بيرون مياريم و روي سطح آرد پاشي شده پهن ميكنيم و با يه كاتر هشت سانت براي قالب ميني مافين كاتر ميزنيم و خميرها را در قالب ميزاريم و مجددا داخل يخچال قرار ميدهيم و بعد مواد فلينگ را آماده ميكنيم در ابتدا تخم مرغ با شكر قهوه اي و وانيل را خوب با همزن ميزنيم حدود پنج دقيقه كه رنگش روشن بشه بعد همزن را كنار ميزاريم و كره آب شده كه خنك شده را اضافه ميكنيم بعد گردو و در آخر مخلوط آرد و نمك را اضافه ميكنيم و مواد را خوب مخلوط ميكنيم دقت كنين زياد از حد هم نزنين تا پف مواد بخوابه بعد از مواد حدود يك ق چ يا كمي بيشتر بستگي به سايز قالبتون داره روي خمير ميريزيم و يه گردوي نيمه روي مواد ميزاريم و در فر از قبل گرم شده با دماي 180درجه قرار ميدهيم به مدت بيست دقيقه بعد از پخت راحت از قالب جدا ميشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كاسترد_شيرعسلى🍯
پودر كاسترد و شكر رودر شير ريخته بعدشير عسلى رو اضافه مى كنيم و روى شعله،هم ميزنيم تا سفت بشه بعد درقالب ميريزيم.ژله رو روى كاسترد ميريزيم و با ميوه سرو ميكنيم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم👆 #آشپزخونه منه😍 از تمیزی برق✨ میزنه🙃
با #ذربینم🔍بگردی یه لکه چربی پیدا نمیکنی😌
مادر شوهرم چپ میره راست میاد از سلیقه و کدبانو بودنم میگه😌
خبر نداره این کانال منو #کدبانو کرده🤭
🔰برای خانمایی ڪه به #تمیزی_خونه اهمیت میدن یه ڪانال زدیم👇
http://eitaa.com/joinchat/2378039301C163a6aa0c3
🚫پایان بی سلیقگی اینجاست🚫
#سس_خردل_عسل 🍶
¼ فنجان سس خردل
1/4فنجان سس مایونز
1ق غ عسل
½ ق غ آبلیمو
در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک_پنیر_سوخاری
طرز تهیه
من حدود صدو پنجاه گرم پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا رو به ضخامت یک سانت و طول پنج تا هفت سانت برش دادم بعد دوتا تخم مرغ کوچک یا یه دونه تخم مرغ خیلی درشت رو با کمی پودر پیاز و پودر سیروفلفل ونمک مخلوط کردن ، آموزش پودرپیاز در پستهای قبلی هست پنیرو در ارد وسپس تو تخم مرغ وبعد توی پودر سوخاری زدم ،بعد دوباره توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری زدم ،بهتره که همه ی این مراحلو با چنگال انجام بدین و از دست استفاده نکنید ، بعد اسنک های آماده رو یک ساعت تو یخچال گذاشتم ،بعدش روغن رو در ظرف کوچیک ک قطرش کم باشه بریزید و بزارید تا حسابی داغ بشه ،حالا هر بار سه تا از اسنک هارو در حمام روغن سرخ کنید ، نباید زیاد تو روغن بمونه چون ممکنه که پنیرش به بیرون درز کنه حرارت زیرش بالا باشه و همین که رنگش طلایی شد از روغن درش بیارید و بعد با سس مارینارا یا هر سسی که دوست دارید سروکنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_خردل_عسل 🍶
¼ فنجان سس خردل
1/4فنجان سس مایونز
1ق غ عسل
½ ق غ آبلیمو
در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتای_مرغ 🌯 😋
▫️سینه مرغ .......۱/۲
▫️سیب زمینی .....۱ عدد کوچک
▫️پیازچه و شوید و جعفری.....از هرکدام ۱ ق س
▫️گردوی آسیاب شده.....۱/۲ پ
▫️ماست چکیده.....۱/۲ پ
▫️پنیر خامه ای ۱/۲ پ
▫️ژلاتین ....۱ ق س
▫️آب سرد ....۱/۴ پ
▫️نان تست......چند برش
🔸۱-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل پخته و اجازه دهید آب مرغ کشیده شود. و بعد از پختن له کنید.
۲- سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل سیاه ودر صورت تمایل کمی روغن زیتون بخارپز کرده ورنده کنید.
۳--ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری(روی بخار آب)باز کنید تا شفاف شود.
۴- سبزیجات ، سیب زمینی ،مرغ و گردو را مخلوط کنید.
۵-ماست و پنیر خامه ای را ترکیب کرده و به همراه ژلاتین باز شده به مواد اضافه کنید.
۶- نان تست را قالب زده و داخل قالب مورد نظر گذاشته و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
۷- از قالب جدا کنید و تزیین کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماست_بادمجان 🍆
🔸بادمجون ها روبه عرض برش میزنيم،نمک روش میپاشیم
بعد یک برش از بادمجانهای سرخ شده را برداشته و گردو ميگذاريم،ازمخلوط پنیر خامه ایی وماست موسیر روش میمالیم و رول ميكنيم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛