eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
يه پياز كوچيك رو تو كمي روغن تفت ميديم شيشه اي بشه بعد نيم كيلو سبزي (گشنيز وشويد وجعفري (نسبت جعفري كمتر باشه) ميتونه اسفناجم باشه من نميريزم) دوتا فلفل سبز روخيلي كم درحدي كه سبزي عطرش دربياد وخاميش گرفته شه وآب گوشت يا مرغ يا آب سرد معمولي رو اضافه كنيد بايد اندازه باشه نه خيلي كم ونه زياد ميذاريم با حرارت متوسط بجوشه حالا يك كاسه ماستي برنج نيم دون رو ميشوريم وميريزيم تا زمانيكه دون بشه و يك كاسه ماستي لپه ويك كاسه عدس از قبل پخته شده رو اضافه ميكنيم و باهم مخلوط ميكنيم و ميزاريم جا ٢٠-١٥دقيقه زمان ميبره بايد مايه آش يكم آبش بمونه خاموش كنيد چون خودش لعابداره و غليظ ميشه حالا بسته به اون اندازه كه ميخواين سروكنيد ماست شيرين رو هم ميزنيد بامفتول (ميتونيد بايه تخم مرغ هم روي گاز حرارت بدين اين كار باعث ميشه آش ترش نشه) به مايه آش اضافه كنيد وبا پياز داغ ونعنا داغ تزيين كنيد ونوش جان كنيد.    ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🐟🐟🐟 برای از بین بردن بوی ضحم ماهی پیشنهاد میکنم ماهی رو به مدت سه ساعت داخل شیر و یک عدد پیاز خلالی شده بخوابانید. بعد از این زمان ماهی ها را ابکش کرده و پیاز ها را دور ریخته و بعد بدون شستن ماهی همینطور که ماهی خیس هست روی ماهی رو کمی زرد چوبه و فلفل و پودر سیر و پود دارچین و نمک بپاشید . بعد از این مرحله سه ق غ ارد گندم یا ارد سوخاری. رو با مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل و پودر دارچین و کمی پودر شنبلیله مزه دار کنید. پودر شنبلیله طمع بینظیری ب ماهی میده. بعد از مزه دار کردن ارد ماهی رو دردن ارد بغلتانید تا کاملا سطح ماهی اردی بشه. بعد هم یکم بتکونید تا اردهای اضافی بریزه. و بعد در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدید ی سمت ماهی خوب سرخ شه بعد سمت دیگه رو سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رسپی خمیر: اول دوپیمانه ارد رو سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار،البته ارد تا حدی استفاده میشه ک خمیر ب دست نچسبه، یک ق غ خمیر مایه رو با نصف لیوان اب ولرم و یک ق غ شکر میذاریم عمل بیاد.ده دقیقه طول میکشه  توی یک ظرف دیگه یک تخم مرغ،نصف فنجون شیر ولرم،پنج ق غ روغن مایع،و نصف کمتر ق م نمک میریزیم،و هم میزنیم،و حالا خمیر مایه رو ک پف کرد رو سه ق غ ارد بهش اضافه میکنیم و ب موادمون اضافه میکنیم،حالا ارد رو کم کم اضافه میکنیم،تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه،حالا صدبار خمیر رو میکوبیم رو میز کارمون😉ی پلاستیک میکشیم روش و لای یک پتو میپیچیم و میذاریم استراحت کنه و ور بیاد.یک ساعت و نیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 کردن گوشت 👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می‌خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! . 2. بهتر است گوشت قرمزی را که می‌خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. . 3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. . 4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🙍🏻‍♀زنی که نتونه با وسایلای تو خونش خلاقیت به خرج بده که زن نیس😐 🤷🏻‍♀واقعا شیشه های مربا و ترشیاتو میرزی بیرون⁉️🤦🏻‍♀ و درست کن که لنگش تو بازار نباشه ۹۹ ایده برا تزیین گذاشتم 🍑هلووو🍑👌دنیای ایده و ترفند اینجاست👇🏼 https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952 آموزش کسب با ها☝️🏻 ✍🏻
🔷 ✔️ابتدا گوشت را با دقت به قطعات دو سانتی متری برش می زنیم. پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را میگیریم و داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم. ♾سپس ماست را داخل ظرف می ریزیم. آب لیموها را می گیریم و به ظرف اضافه می کنیم. نمک، فلفل و روغن زیتون را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. حالا قطعات گوشت را در مواد می خوابانیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت طعم دار و نرم شود حداقل 12 ساعت گوشت باید در یخچال قرار داشته باشد. 🔛بعد از خارج کردن گوشت ها از یخچال و آماده کردن برای سیخ کردن، با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند، سپس شروع به سیخ کردن گوشت ها می کنیم. بعد از سیخ کردن هر تکه گوشت مقدار کمی دنبه سیخ می کنیم تا از سوختن کباب چنجه جلوگیری کند. اگر می‌خواهید🥩 کباب چنجه خوش طعم‌تری داشته باشید می توانید بین گوشت‌ها فلفل هم سیخ کنید. اگر می‌خواهید کباب چنجه خشک نشود، باید حرارت ذغال ها بسیار ملایم باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر آسون برای عصرانه 👌❤ حالا بیاید با هم درست کنیم اول از همه دو لیوان آب سرد و دو قاشق نشاسته ی گل و نصف پیمانه شکر را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا قوام بیاد بعد دو قاشق گلاب و زعفران دم کرده و خلال بادام یا پسته را اضافه میکنیم بعد از اینکه چندتا قل زد از روی حرارت بر میداریم.وقتی از دما افتاد تو ظرف مورد نظرمون میرزیم.حرارت حتما ملایم باشه تا ماقوت شفاف بشه میتونید بجای آب از شیر استفاده کنید ک در اینصورت ماقوت شفاف نخواهد بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وانیلی تخم مرغ چهار عدد شکر :یک پیمانه ارد : دو پیمانه اب نارنگی : یک پیمانه روغن مایع : نصف سوم پیمانه وانیل : یک دوم ق م بکینگ پودر: دو ق م تخم مرغ ،وانیل، شکر رو بزنید تا حسابی پف کنه و کرمی بشه بعد روغن و بعد شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و اضافه و مخلوط کنید . من کف ظرفم و کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم داخلش و یکم پودر کاکائو الک کردم روش و مابقی مایع سفید رو ریختم اهر با چاقو یکم با هم مخلوط کردم گذاشتم سرجاش و دم کنی گذاشتم روی سرش وکذاشتم روش درجه هم که با رنگ ته دیگ مشخص میشه من روی وسط گذاشتم از چهار حالتی که داشت بعد نیم ساعت بوی کیک بلند شد همون موقع سرش رو برداشتم با خلال چک کردم دیدم پختس پس نیم ساعته آماده شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮 😋 🔸سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه. به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته. به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍰 😋 چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت چهل دقيقه آماده شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛