8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم
نیم کیلو گوشت گاو چرخ شده
1 پیاز رنده شده
2-3 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری روغن
1 فنجان پودر سوخاری
1 تخم مرغ
نصف فنجان آب
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
نمک ، فلفل ، زیره ، پاپریکا ، فلفل سیاه ،
آویشن
.
در صورت تمایل می توانیم کمی روغن دمبه کوفته ها اضافه کنیم ، بسیار خوب است.
همه مواد را به مدت 15 دقیقه ورز دهید ، ورز دادن کوفته برای مدت طولانی یکی از مهمترین ترفندها است.
سپس آن را سلفون بکشید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت کند ، سپس آن را شکل دهید و سرخ کنید.
نوش جااااان 🥰🥰🥰.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش
که برای مهمونی های یهویی عالیه
فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه
نیاز به ادویه هم نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنین
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لوبیا_سبز
؛
برای تهیه ترشی
لوبیا سبز نازک و قلمی؛ 1 کیلو
فلفل سبز ;2/3عدد
سیر؛4/5 حبه
سبزی شامل؛ترخون ، کرفس ،شوید
برای تزیین چند عدد هویج (هم خرد شده هم قالب زده میتونید)
سرکه سفید و آب به میزان لازم
نمک به مقدار لازم
چند عدد شیشه درب فلزی
؛
اول سروته لوبیا رو گرفته و خوب شسته ، آبکش کرده تا خوب خشک بشه
سبزی هم همینطور و خرد میکنیم
؛
ته شیشه مقداری سبزی دوحبه سیر و یه فلفل میندازیم و لوبیا رو به طور عمودی میچینیم
و از کنار شیشه هویجای قالب زده رو رها کرده و دورتادور میچینیم و در آخر سبزی و سیر گذاشته و با مخلوط آب و سرکه نمک پر کرده و درب رو محکم ، شیشه روتکان داده تا هوای اضافی نداشته باشه و تا یه هفته آماده و نوش جان
؛
لوبیا رو به دلخواه میتونید خرد کنید و اضافه کردن هویج هم به دلخواه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_جنگل_سیاه
یک کیک شکلاتی آلمانی که برای درست کردنش از هر نوع کیک شکلاتی میتونید استفاده کنید.
این کیک از لایه های مختلف کیک شکلاتی تشکیل شده که بینشون خامه میزارن و گاهی بین لایه ها همراه خامه گیلاس یا آلبالو هم گذاشته میشه.
تزئین روی کیک هم خامه و خرده های شکلات هست.
برای درست کردن خرده های شکلات کافیه شکلات سیاه رو رنده کنید یا به کمک پوست کن ورقه کنید. روی کیک جنگل سیاه هم توسط شکوفه های خامه و گیلاس تزئین میشه. تزئینی ساده و زیبا برای کیک ها شکلاتی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#سمبوسه
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نان لواش به میزان لازم
سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#کوفته_ترکی
500گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
1 پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه
1 قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری
1 تخم مرغ
2 حبه سیر رنده شده
2_3قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت 2 ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#ایده_متفاوت_برای_درست_کردن_ژله
ژله اول رو داخل لیوان بریزید و لیوان رو کج بزارید تا ژله ببنده و ژله بعدی هم همینکار رو انجام بدید و فاصله خالی بین ژله رو با میوه پر کنید
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#کرانچی_سیب_زمینی
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
آرد گندم:2 ق غ
تخم مرغ: 1 عدد
آب:یک سوم لیوان
بکینگ پودر:1 ق چ
نمک و فلفل و ادویه دلخواه :به میزان لازم، ▫️سس گوجه فرنگی: 2 ق غ
ابتدا سیب زمینی هارو آبپز کرده، میکوبیم(رنده نکنید).تخم مرغ و آب و سس گوجه رو اضافه کرده و با چنگال خوب هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد رو داخل قیف ریخته، و در روغن داغ به شکل دلخواه میزنیم. فقط حرارت ملایم باشه که نسوزه.وقتی یک طرف کرانچی ها سرخ شد بر گردونده و طرف دیگه رو هم سرخ میکنیم. در آخر کرانچی ها رو روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافیشون گرفته بشه.(فقط روی هم نریزید که خمیر نشن
نوش جان ❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱