eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🍰 آرد 1 لیوان شکر 2/3 لیوان هویج متوسط 1 عدد (با رنده متوسط یا رنده ریز رنده کنید تا 2/3 لیوان) سیب کوچک 1 عدد (با رنده درشت رنده کنید یا نگینی و ریز خرد کنید) تخم مرغ 2 عدد وانیل نوک ق چ دارچین 1/2 ق چ بکینگ پودر 1 ق چ روغن مایع 1/3 لیوان 🍔🍟...🍭...🍟🍔 نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 آشپزی مامان پز 🍪🍪🍩 نوش جان ❤️ بفرست برا کدبانوها 🌺🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☕️🌺 🌺ان شاءالله که امروزتون پر باشه از لحظه های خوب لحظه های پر از آرامش😇 لحظه های سربلندی وخوشبختی🌺🍃 آخرتون پرخیر و برکت🌺🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشرنگ و خوش طعم 4 کیلو آلبالو رو هسته گیری کردم شدن 3 کیلو 6 کیلو شکر لا به لای آلبالوها پاشیدم و خوب مخلوط کردم با دست؛حدود 4 ساعت استراحت دادم و چند باری مخلوطشون کردم 3 لیوان اب ریختم توش و گذاشتم روی حرارت و هر از گاهی هم زدم جوش که اومد کف روشو جمع کردم تا شفاف بشه بعد از این که جوش اومد فقط 5 دقیقه زمان دادم تا رنگشو پس بده از پای گاز تکون نخورین چون ممکنه سر بره بعد اینکه خنک شد آلبالو رو جدا کردم به عنوان مربا؛از صافی رد کردم و تو شیشه ریختم با این حجم البالو و شکر 4 بطری نوشابه شربت و یه سطل کوچیک مربا داد امیدوارم درست کنین و لذت ببرین نوش جون تاکید میکنم دوستان بیشتر از 5 دقیقه نجوشه شربتتون تیره و بد رنگ میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزبانو
📢حراج مانتو 85 تومن به تعدادمحدودفقط تا اخرماه😱 قیمتامحاله😳 رایگان بزن رولینک کانال حراجیامون👇 https://eitaa.com/joinchat/817627191C58eff69b0b ❌فقط یک هفته با😱درصد off❌
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاید،از زمان جوش آمدن حدود 10 دقیقه آلبالوها را بجوشانید.در این فاصله کف روی آن را با قاشق بگیرید و بعد به کمک کفگیر سوراخ دار آلبالوها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا شربت اضافی از اونها جدا بشه. سپس 10 دقیقه دیگه شربت را به تنهایی بجوشانید تا کمی قوام پیدا کند. شربت را کنار بگذارید تا خنک شود برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کرده و بعد بجوشانید و آبکش کنید. ◀بهتر است برای آالبالو پلو برنج را کمی دانه دار و زنده تر آبکش کنید تا در زمان دم کشیدن شفته نشود. کف قابلمه تهدیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید. ◀در زمان دم کشیدن آلبالو ها کمی شربت پس میدهند که ممکن است مقداری از آن ته قابلمه برود و باعث سوختن تهدیگ شود پس بهتر است از نان یا سیب زمینی به عنوان تهدیگ استفاده کنید. دو تا سه کفگیر از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. سپس مقداری از آلبالو و دوباره برنج....تا آخر تکرار کنید. ◀من آلبالو ها را دو قسمت کردم و بخشی را لابلای برنج آبکش شده در قابلمه ریختم و بخش دیگر را برای تزئین کنار گذاشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالو پلو😋 مواد لازم🔻 برنج 5 پیمانه(پیمانه پلوپز) آلبالو هسته گرفته شده800 گرم(من دوست دارم پر آلبالو باشه...میزان آلبالو رو میتونید بنا به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید) شکر 400 گرم(حدود دو پیمانه) ◀میزان شکر برای آلبالو پلو تقریبا نصف میزان آلبالو در نظر گرفته میشه که البته بسته به ذائقه شما میتونه کمتر یا بیشتر استفاده بشه ◀با این نسبت آلبالو ها و همین طور شربت کاملا ملس میشه. زعفران دمکرده غلیظ به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 ابتدا چوب آلبالو را گرفته و بشویید و صبر کنید تا آب آن گرفته شود و بعد هسته آلبالوها را بگیرید. ◀من از هسته گیر آلبالو استفاده کردم که میتونید از پلاسکو فروشیها تهیه کنید. از ابزارهای دیگه مثل نی هم،میتونید برای خارج کردن هسته آلبالوها استفاده کنید. آلبالوهای هسته گرفته را در ظرفی بریزید و شکر را لابلای آنها بپاشید و روی ظرف را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال استراحت دهید تا آلبالو آب بیندازد. ◀اگه عجله داشتید 12 ساعت هم اوکیه😎 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚 (گراتن سبزی جات ) 2عدد سیب زمینی 2عدد پیازچه 2عدد گوجه 2عدد فلفل سبز 4عدد تخم مرغ 1ق چ خ نمک 150 میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان) 100 میلی گرم روغن( نصف لیوان) 100 گرم پنیر فتا 400گرم آرد ( دو لیوان و 10 ق س خ) 20گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ) پنیر پیتزا (به مقدار لازم) سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ظرف رو با کره چرب کنید ... بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه💛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: سینه مرغ 1 عدد کاهو یا(کلم) نصف یک عدد پاستا نصف بسته ماست سیردار 1،2 کاسه سس مایونز 4 ق غ نمک نعناع یاآویشن روغن زیتون نصف فنجون طرزتهیه : ابتده آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید. بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید. سپس ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه. بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شدن تو ظرفتون بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیردار و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهههه😍😍 نیم کیلو‌گوشت چرخکرده 1 عدد فلفل دلمه 3 عدد فلفل سبز نصف دسته جعفری 2 عدد پیاز 3-4حبه سیر 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1.5قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن 1قاشق چایخوری زیره برای سس: 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن برای موارد فوق 2 عدد گوجه 3فلفل 1 عدد پیاز برای سس پایانی 1لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رو‌رب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمون‌رو‌ میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم‌ ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛