فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_زعفرونی
موادلازم
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه صد گرم
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران کمی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرزتهیه
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل می کنیم
شیر و شکر را روی حرارت با شعله کم میزاریم تا هم شکر حل بشه و شیر بجوشه
وقتی شیر جوشید زعفران و وانیل و گلاب را اضافه میکنیم تا رنگ زعفران بگیرد
بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم تا یکدست شود وقتی کمی خنک شد خامه رو اضافه و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن (اگه خیلی داغ باشه ممکنه خامه داخلش ببره پس خامه رو هم از قبل بیرون بزارین تا مشکلی پیش نیاد) سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره .
.
برای دو رنگ شدنش مواد رو نصف کردم بعد به نصفیش زعفرون زدم گذاشتم یخچال تا کمی خودشو بگیره
سپس بقیه مواد رو تو دمای محیط گذاشتم هر از گاهی هم میزدم که سفت نشه وقتی زعفرونی یکمی خودشو گرفت مواد سفید رو ریختم روش و یخچال گذاشت
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بفرمایید یه غذای نونی خوشمزه #خوراک_قارچ سنگدان راحله پز خونه ی مادر شوهر جان 😍
برای درست کردن این #خوراک خوشمزه ابتدا سنگدان مرغ من خوب میشورم بعد اون قسمت سفتش جدا میکنم بعد میزارم با آب و کمی زرد چوبه و یه تکه پیاز حدود دوساعت بپزه در اواخر پخت نمک اضافه میکنم . تو این فاصله پیاز خلالی خرد میکنم قارچ هم خرد میکنم پیاز تفت میدم کمی نمک فلفل زرد چوبه و سیر اضافه میکنم باهم تفت میدم بعد سنگدان که پخته و آبش کشیده شده به پیاز اضافه میکنم با پیاز تفت میدم بعد هم قارچ اسلایس شده رو به موادم اضافه میکنم همش باهم تفت میدم در آخر هم پوره ی گوجه یا رب گوجه اضافه باهم مخلوط و تفت میدم . و سیب زمینی نگینی خرد شده رو سرخ میکنم کنار این خوراک خوشمزه سرو میکنم. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رسپی آبگوشت اردبیلی یا همون آبگوشت لپه👇👇👇
برای درست کردن این آبگوشت از جوجه ی طبیعی یا گوشت تازه ی گوسفندی ویا گوشت بوقلمون استفاده میکنیم.
ابتدا پیاز نگینی خرد کرده با کره محلی تفت میدیم کمی زرد چوبه میزنیم بعد گوشت اضافه میکنیم بازهم تفت میدیم خیلی کم رب گوجه اضافه میکنیم با رب هم تفت میدیم بعد لپه ی خیس خرده رو اضافه میکنیم بازهم کمی تفت میدیم و آب جوش اضافه میکنیم بعد هم آلو و سیبزمینی و یا به اضافه میکنیم و میزاریم خوب بپزه و جا بیافته 😍
✔وقتی گوجه باشه رب نمیزنیم و گوجه ی رنده شده میزنیم که خیلی خوشرنگتر میشه.
✔تو فصل به هم اگه به در دسترس بود بجای سیبزمینی به میریزیم.
آب این آبگوشت تلیت میکنیم و گوشت و سیبزمینی با نون سرو میکنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دومتر پارچه متقال خریدم ده تومن😝
یه ست حموم دستشویی درست کردم
باورت میشه فروختم ۳۰۰تومن😜
میخوای توهم درست کنی
#اینجا_بزرگترین_اموزشگاه_هنری
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
من مستآجرم
دیوارای اتاقهام همیشه ساده و تکراری بود😣
از وقتی عضو این کانالم مرتب #دکوری و #دیوارها رو تغییر میدم😃
شوهرمم بیشتر عاشقم شده ❤️😍
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
خدایی #آموزشهاشو هیچ جا ندیدم
❣امروز با خودت تکرار کن:
جهانم را آنگونه که می خواهم می سازم....
همواره شاد وسر حال هستم...
هر گونه انتقادی را رها می کنم....
عشق واقعی وراستین را انتخاب میکنم..
پول وثروت را انتخاب میکنم...
من عالی تر از عالی زندگی می کنم.....🍃🍃🍃
خداوندا سپاسگزارم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ميرزا_قاسمی 🍲 😋
🔸اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید.
گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی_با_نان_باگت 😋
مواد لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آب 1 پنجم لیوان
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم
طرز_تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم میزنیم. سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسه_گوشتی
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوهان_عسلی
مواد لازم:
شکر: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
کنجد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. کمکم ذوب میشود. عسل و روغن مایع را هم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا کاراملی شود.
۲. وقتی شکر ذوب شد کنجد را درون آن بریزید و به هم بزنید.
۳. کف یک سینی را از قبل کمی چرب کنید و سریع از مواد ذوب شده با قاشق با فاصله در دیس بریزید. بعد از چند دقیقه شیرینی خنک شده و از سینی جدا میشود.
۴. سوهانها را در یک ظرف ریخته و روی آنها را بپوشانید که در معرض هوا قرار نگیرند. شما میتوانید در چند مرحله و به جای کنجد از چند نوع مغز استفاده کنید و سوهان عسلی متنوع درست کنید.
⚠️نکته:
برای درست کردن سوهان عسلی باید سریع عمل کنید، اگر مواد سرد شوند ریختن روی سینی دشوار میشود. به همین منظور به مقدار کم و در چند مرحله تهیه کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_دورنگ
مواد لازم :
شیر 3 لیوان
شکر دو سوم لیوان
وانیل نصف ق چ
خامه یک پاکت 200گرمی
پودر ژلاتین 2ونیم ق غ
آب یک استکان
طرز تهیه :
شیر و شکر و خامه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا خامه آب شده و شکر حل شود. پودر وانیل را اضافه کرده و روی حرارت ملایم نگه میداریم. پودر ژلاتین با آب مخلوط کرده و روی حرارت به روش بن ماری حل کنید. مخلوط شیر و شکر و خامه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده را به آن اضافه کنید و با همزن دستی سریع بزنید تا ژلاتین دلمه دلمه نشود. مواد را از صافی توری رد میکنیم تا یکدست شوند. مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید . از کاکائو،نسکافه، شکلات آب شده، زعفران ، رنگهای خوراکی و یا هر اسانس دیگری میتونید استفاده کنید. ولی از هرچیزی استفاده کردید مستقیم به شیر اضافه نکنید بلکه در مقدار کمی آب حل کنید و بعد اضافه کنید و با سرعت بالا با همزن دستی مخلوط کنید . مانند ژله اول رنگ دلخواه رو بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببنده بعد لایه ی بعدی و به همین ترتیب.
تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه .
تا یک هفته هم داخل قالب تو یخچال بمونه طعمش رو از دست نمیده ولی اگه از قالب خارج کردید حتما حتما تا سه روز مصرف کنید.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_با_کالباس
آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصفکنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و هویج را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛