#سالاد_آمریکایی
مواد لازم: نصف لیوان نخود فرنگی پخته
4 عدد هویج آبپز
4 عدد سیب زمینی . 10 عدد خیارشور
. 2 حبه سیر (درصورت تمایل)
نصف لیوان ماست
نصف لیوان سس مایونز
نمک و فلفل
ذرت مقداری
طرز تهیه:
هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد
بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود.
خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم
2 حبه سیر را با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود. .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_هندوانه
آرد 1 و 3/4 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/2 پیمانه پر
روغن مایع 2 ق س
آبلیمو 1 ق غ سرخالی
عسل 2 ق غ سرصاف
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی ژله ای(قرمز و سبز)
تخم مرغ+وانیل+شکر را 5-6 دقیقه با همزن دور تند بزنید تا حجیم شه.
شیر+آبلیمو+عسل+روغن مایع را اضافه کنید مجدد 2 دقیقه با همزن بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید و در 2 مرحله به مواد اضافه و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنیدمواد را به 2 قسمت نامساوی تقسیم کنید.به قسمت کمتر رنگ ژله ای قرمز و به قسمت بیشتر رنگ ژله ای سبز بزنید.مواد را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.داخل قالب ها کپسول کاغذی بزارید و با مواد سبز 2-3 کپسول را پر کنید.روی مواد سبز یک لایه مواد قرمز بریزید، باید سر کپسول 2-3 میل خالی باشه.بعد از 20 دقیقه کاپ کیک ها آمادس میتونید با خلال دندان چک کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خرماپیچ
خرما، بدون هسته
گردو
دارچین (اختیاری)
113 گرم کره سرد
1 و 1/4 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر
نوک قاشق چایخوری نمک
کمی بیشتر از 1/8 پیمانه آب سرد
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک 1 ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و 15 دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود 6 سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین
╭✵🍝🍔🍝✵╮
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
https://www.instagram.com/ashpazi_banuu
🌺 خوراک گوشت قلقلی با سبزیجات 🌺
مواد لازم :
3 عدد سیب زمینی
2 عدد هویج
2 لیوان کنسرو نخودفرنگی
350 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر له شده
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی زیره
2 ق غ آرد سوخاری
برای سس:
2 ق غ رب گوجه
یک عدد گوجه فرنگی رنده شده
2 و نیم لیوان آب
دو حبه سیر له شده
1 ق م آویشن
نمک
فلفل سیاه
.
.
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر له شده و آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زیره را خوب ورز دهید قل قلی هایی به اندازه کوچکتر از گردو درست کرده در یخچال استراحت دهید تا بقیه مواد آماده شود .
سیب زمینی ها را مکعبی ریز خرد کرده کمی تفت می دهیم هویج ها را هم ریز خرد کرده تفت می دهیم این مواد را همراه با نخودفرنگی پخته شده داخل ظرف فر ریخته گوشت ها را هم سرخ کرده اضافه می کنیم مواد سس را با کمی روغن روی حرارت قرار داده اجازه می دهیم کمی قل خورده و جا بیافتد ولی حالت ابکی بودنشو از دست ندهد بعد سس را روی مواد ریخته و با دمای 190 درجه 30 دقیقه می پزیم .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تزیین_غذا
#میوه_آرایی
#تزیین_سالاد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زعفران_کنجدی 🥮 😋
▫️تخم مرغ 4عدد
▫️شکر 1 لیوان سرپر
▫️آرد 3 لیوان
▫️روغن مایع سه چهارم لیوان
▫️شیر 1لیوان
▫️زعفران آبشده 2 ق غ
▫️وانیل نصف ق.چ
▫️بکینگ پودر 1ق.غ
▫️کنجد بمیزان لازم
▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
#کیک_زعفران_کنجدی 🥮 😋
▫️تخم مرغ 4عدد
▫️شکر 1 لیوان سرپر
▫️آرد 3 لیوان
▫️روغن مایع سه چهارم لیوان
▫️شیر 1لیوان
▫️زعفران آبشده 2 ق غ
▫️وانیل نصف ق.چ
▫️بکینگ پودر 1ق.غ
▫️کنجد بمیزان لازم
▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
#کیک_زعفران_کنجدی 🥮 😋
▫️تخم مرغ 4عدد
▫️شکر 1 لیوان سرپر
▫️آرد 3 لیوان
▫️روغن مایع سه چهارم لیوان
▫️شیر 1لیوان
▫️زعفران آبشده 2 ق غ
▫️وانیل نصف ق.چ
▫️بکینگ پودر 1ق.غ
▫️کنجد بمیزان لازم
▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
#كوكو
#کوکو_سيب_زميني .
سه تا سيب زميني بزرگ گذاشتم پخت رنده كردم و گذاشتم خوب خنك بشه.
تو يه كاسه ٣تا تخم مرغ شكستم با چنگال انقدر زدم تا يكدست شد بعد بهش كمي زعفران آب كرده نمك فلفل پودر سير پاپريكا زدم و خوب مخلوط كردم.
بعد به سيب زمينيها اضافه كردم و با قاشق سوپ خوري٤تا قاشق پر آرد نخودچي اضافه كردم و همرو با هم خوب مخلوط كردم.
روغن گذاشتم خوب داغ شد حرارت كم كردم و دستمو زدم به آب و كوكو هارو با دست فرم دادم و داخل روغن انداختم.
با سبزي خوردن بزنيد بر بدن و كيف كنيد🌱🌟✨🌟
🍕
#بیسکوییت_سبوسدار
🍪کره به دمای محیط رسیده و پودرقند را باهمزن برقی میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.شیر و آرد ها را اضافه میکنیم و بادست ورز میدهیم
نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم
بعدخمیر را لای دوتا کاغذ روغنی باز میکنیم و با قالب میزنیم و داخل فرازقبل گرم شده
به مدت 15دقیقه میپزیم
#چلو_گوشت 🥘 😋
🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد
در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد
#آشپزی
#کباب_چوبی_مرغ
سينه مرغ بدون استخوان 700 گرم
خامه 1/4پيمانه
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
زعفران دمكشيده يك قاشق سوپخوري
كره 50 گرم
آبليمو دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا سينه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد ميكنيم. خامه، روغن مايع، نمك و زعفران را با هم مخلوط كرده و تكههاي مرغ را داخل اين مواد به مدت پنج تا شش ساعت ميخوابانيم. سيخهاي چوبي را كمي چرب ميكنيم و تكههاي مرغ را به سيخ ميكشيم. تابه را روي حرارت گذاشته زماني كه داغ شد كمي آن را چرب كرده و سيخها را با فاصله
#آشپزی
#آشپزی
#کباب_چوبی_مرغ
سينه مرغ بدون استخوان 700 گرم
خامه 1/4پيمانه
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
زعفران دمكشيده يك قاشق سوپخوري
كره 50 گرم
آبليمو دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا سينه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد ميكنيم. خامه، روغن مايع، نمك و زعفران را با هم مخلوط كرده و تكههاي مرغ را داخل اين مواد به مدت پنج تا شش ساعت ميخوابانيم. سيخهاي چوبي را كمي چرب ميكنيم و تكههاي مرغ را به سيخ ميكشيم. تابه را روي حرارت گذاشته زماني كه داغ شد كمي آن را چرب كرده و سيخها را با فاصله در تابه ميچينيم و با حرارت بالا ميپزيم تا آب نيندازد. كره و آبليموترش را مخلوط كرده و روي حرارت گرم ميكنيم و اين مايه را روي سيخها ميريزيم و كبابهاي داغ را همراه با چلو يا
#حلوا_زعفرانی
#حلوا_کفگیری
آرد :۲ کیلو
نثار :۱ کیلو
روغن : ۱ کیلو جامد
زعفران دمکرده : ۱ گرم
گلاب: ۱ لیوان
کره : ۵۰ گرم
#كوكوي_لوبيا_چشم_بلبلي
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد .
صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ،
150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه .
فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه .
فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده .
به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما خانه داری،دکوراسیون و خلاقیت👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغ گلخونه
😍 اف ویژه ب مناسبت عید غدیر 😍
شروع حرراجی ما از امشب❤👇
❌ بمدت 4 روز ❌
#تمامی.کارها.60درصد.آف.خورد 😱
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
#مانتوها.فقط123تومان 😳
#شلوارها.فقط90تومان 😱
#انواع تونیک 80تومان🙈
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
ارسال رایگان سراسر کشور😎🤝