✅سوپ قارچ خامه ای 😋
اول از همه ۱ استکان جو رو به همراه ۱ ق غ خ کره و ۱ لیوان آب جوش و ۱ عدد عصاره مرغ گذاشتم به مدت ۱ ساعت خوب با حرارت خیلی کم بپزه و جو جا بیفته سپس بهش ۳ الی ۴ لیوان شیر اضافه کردم + ۳۰۰ گرم قارچ اسلایس شده و در قابلمه رو باز گذاشتم تا شیر سر نره.
تو این فاصله ۲ عدد هویج رو رنده کردم و شستم تا سوپ رنگش نارنجی نشه و خوب آبشو گذفتم و به سوپ اضافه کردم به همراه نصف لیوان ذرت دون شده و نمک و گذاشتم بپزه.
خوب که همه مواد پختن بهش ۱ ق غ خ آرد رو که با ۱ ق غ خ کره تفت داده بودم به سوپ اضافه کردم. حالا تو یه کاسه دیگه ۲ ق غ خ خامه صبحانه ریختم و هم ردم و بهش مقداری سوپ اضافه کردم و هم زدم( این کار واسه اینه که خامه توی سوپ نبره چون اگه به صورت مستقیم اضافه کنمیم سوپ میبره و از شکل میفته)
حالا مخلوط سوپ و خامه رو به سوپمون که در حال پختن میریزیم و ۵ دقیقه دیگه میذاریم بپزه و زیرشو خاموش میکنیم.میتونین توش جعفری هم بریزیم اما من نریختم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)
پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)
نشاسته ذرت۳ ق غ
کره ۱۵۰ گرم
پودرکاکائو۱ ق غ
وانیل ۱چهارم ق چ
بکینگ پودر ۱ چهارم ق چ
تخم مرغ ۱عدد
شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده رو با همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنید کف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.
داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه.
🍀🍀🍀🍀
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد روسی
__________________
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه فرهنگ نامه ی خوشمزه😋
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه
__________________
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه فرهنگ نامه ی خوشمزه😋
#غوره_بادمجون
دستور👈مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز 🌶تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش
نو
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسکمو_یخمک_ملس🤤🤤🤤
وقتی برای لواشك آلوهارو میزاریم که بپزن آب آلوهارو از صافی رد میکنیم میگیریم بعد با کمی شکر حل شده تو آب جوش قاطی میکنیم گلپر میزنیم
بعضیا رو ميشه ترش و گلپری درست كرد
بعضیارو هم نعنايى
بعضی ها رو هم با شکر
میریزیم توقالب یه چوب بستنی هم برای سرو راحت تر میزاریم توش و
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💦♥️ دیروز تا اینو سر سفره گذاشتم جاریام چشماشون چهارتاشد 😌
فقط #یخهای_تزیینیش دلمو برده بود😍🥰😍
💯 بله دیگه وقتی توی این کانال 👇 عضو باشی #برج_هیجان رو تبدیل به #برج_یخی میکنی 😻
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
راز موندگاری یخ هارو هم براتون گذاشته 𖢏❄⇡❄
دسرهایی رو برای مهمونی خواهرشوهرم اینا درست کرده بودم✨
همه میگفتن تزیینش خیلی نازه 🎀
گفتم کلاس سفره آرایی رایگان عضوم باورشون نمیشد 🙈
اینم لینکش👇🏽👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
چه غذاهایی که #تزئین نکرده بود
عجب #دیزاین_میوه ای🍇🍡🍓
#تزئین_سالاد و #دسر و...بماند🥗🥙🥦
همه هنگ کرده بودن راستش من خودمم 😳
#پنینی_مرغ_و_اسفناج
طرز تهیه
فیله مرغ رو چرخ کنید قارچ رو اسلایس کنید.اسفناج رو ریز کنید.
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید تا طلایی رنگ بشه نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا را اضافه میکنیم و تفت میدیم سپس گوشت چرخکرد رو اضافه کنید و تفت بدید.
قارچ ورقه ای شده را داخل ماهیتابه بریزید و کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشه وقتی آبش کشیده شد یه ی.غ کره بزنید و تفت بدید و سپس داخل مواد گوشتی بریزید و تفت بدین وقتی مواد خوب تفت داده شده یک قغ خامه اضافه کنید حرارت را خاموش کنید و دو لیوان پنیر پیتزا اضافه کنید
نان باگت رو از وسط برش زده رو از وسط باز کنید. سس مایونز بمالید و از مواد لای نان بذارید و در دستگاه پنینی(ساندویج ساز) قرار بدید و پرس کنید تا گریل بشن و آماده بشن و سپس سرو کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی_مرغ👇👇با #سیب_زمینی_فست_فودی
برای تهیه این پاچینی های هوس انگیز؛
با استفاده از چاقو، گوشت کتف مرغ رو از بالای استخوان جدا کرده و به سمت پایین میکشیم و برمیگردونیم و تو دست گرد میکنیم و چند ساعت در مواد(پیاز.نمک.فلفل. زعفرون)واگه دوست داشتین کمی ابلیمو مزه دار میکنیم.
بعد از مواد جدا کرده و به ترتیب در سه ظرف آرد سفید، تخم مرغ و زعفرون ، آرد سوخاری غلطانده و در روغن شناور با شعله ملایم سرخ میکنیم تا هم بپزه هم سرخ بشه.
#سیب_زمینی_فست_فودی 👇👇
سیب زمینیهارا پوست کنده و خلال درشت زده و شسته....سپس داخل قابلمه ای اب ونمک ریخته وروی حرارت گذاشته تا بجوش بیاد بعد از جوشیدن اب سیب زمینی ها را داخل قابلمه ریخته و حدود سه تا چهار دقیقه اجازه دهید تاسیب زمینیها در آب بجوشد و سریع ابکش کنید وبعداب سرد روی سیب زمینی ها ریخته و اجازه دهید تا کامل آبش کشیده شود و بعد سیب زمینی ها را در روغن داغ سرخ کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنچ_تست_دارچيني 🥪 😋
🔸دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد.
فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما تقريبا نايابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸 🌸 #کتلت
1سينه مرغ.1پيازوکمی نمك،فلفل بپزيدبا غذاساز پودريش كنيد سیر وسیب زمینی هم له کنیدوبه مرغ اضافه کنید2تخم مرغ رواضافه كنيدمثل کتلت تو دست شکل بدید تخم مرغ وآردسوخاري بزنیدوسرخ کنید
🍀🍀🍀🍀
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛