#دسرشیروخرما🌰🥥
👈مواد لازم
2 لیوان شیر
14عدد خرما
نصف لیوان فندق
👈طرز تهیه
هسته ی خرماها را خارج کنید.
شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند خرما ها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید.
شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزید و با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يكي از غذاهای خوشمزه ترش واش يا ابكي خورشت غذاي شمال شرق گيلان
دوستان سبزي اين غذا را نميشه جايگزين كرد.
مواد لازم براي چهار نفر
مرغ به تعداد نفرات ٤تيكه
بادمجون متوسط سرخ شده ٤عدد
گوجه فرنگي ٤عدد
رب انار ملس ١/٤پيمانه
سير ١بوته
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
سبزي شامل
ترش واش ٢٥٠گرم
سير ٥٠گرم
تره جعفري گيشنيز ١٠٠گرم
چوچاخ خالواش نعنا و كمي برگ چغندر ١٠٠گرم
روي هم رفته نيم كيلو سرخ شده لازم داريم
طرز تهيه
مرغ رو كمي سرخ كنين بعد سير له شده و زردچوبه رو اضافه كنين و حدود نيم ليتر اب بريزين بعد جوش اومدن زيرش رو كم كنين تا مرغ بپزه سپس سبزي سرخ شده رو اضافه كنين بعد يكي دو جوش رب انار و اضافه كنين و با همون حرارت كم بزارين تا جا بيافته نمكش را اندازه كنين
بادمجون و گوجه رو سرخ كنين و موقع سرو روي خورشت بزارين و با كته سرو كنين.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_آردذرت_وگردو
3 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 عدد پوست پرتقال رنده شده
2 لیوان آرد ذرت
1 لیوان آرد
1 ق غ پودر بیکینگ
1 ق چ سرخالی وانیل
مغز گردو برای تزیین
👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه
#ته_انداز_کتف_و_بال
#ته_چین
#ته_انداز_مرغ
.
تکههای خام مرغ (من از کتف و بال مرغ استفاده کردم)را با پیاز خرد شده، نمک، زعفران مزهدار کنید. بعد از چند ساعت مرغهای مزهدار شده را از یک طرف خوب سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد.
در این فاصله برنج را با کمی روغن ، نمک داخل پلوپز بزارید بپزه برنج نباید نرم شود و باید دان باشد.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینیدلابه لا و روی مرغها برنج بریزید و آن را پهن کنید.
روی برنج را مخلوطی از کره آب شده و زعفران دم کرده بریزید و با کفگیر برنج را کمی فشار دهید.
ته انداز مرغ را روی شعله ملایم گاز و شعله پخشکن به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغها حسابی سرخ و طلایی شوند. بعد از پخت ته انداز آن را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردانید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
#خوراك_لوبيا_با_تخم_مرغ
مواد لازم (براى ٤نفر)
روغن هسته انگور ١قاشق غذاخورى
لوبيا چيتى از قبل پخته شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از كنسرو لوبيا هم استفاده كنيد)
پياز خرد شده ١عدد متوسط
سير خرد شده ٢حبه
گوجه فرنگى خرد شده ٤٠٠گرم (مى توانيد از رب گوجه هم استفاده كنيد)
گوجه گيلاسي ٢٠٠گرم
آب مرغ يا آب گوشت١/٤فنجان
روغن زيتون
ريحان تازه ١/٢فنجان
پنير موزارلا تكه تكه شده ١٨٠گرم
نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا به مقدار لازم
سس بالزاميك به مقدار لازم
طرز تهيه
١. گرم كردن فر در دماى ١٨٠درجه سانتيگراد.
٢. سرخ كردن سير و پياز با روغن هسته انگور به مدت ٣دقيقه.
٣. اضافه كردن لوبياى پخته شده، آب مرغ، گوجه خرد شده، نمك، فلفل سياه و فلفل پاپريكا و بعد اجازه دهيد ١٥دقيقه با هم پخته شوند تا مخلوط غليظي بدست بيايد.
٤. اضافه كردن تخم مرغ ها، گوجه گيلاسي و پنير موزارلا به آن و سپس ١٠تا ١٥دقيقه داخل فر قرار دهيد.
٥. پس از آماده شدن كمي ريحان تازه و سس بالزاميك بر روي آن بريزيد سپس به همراه نان تست شده سرو كنيد
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#کوبیده_مرغ
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
خانومها به غذایی که میپزید برای خانواده توجه کنید ،چون اون غذا مزاج اعضای خانواده رو میسازه ،غذای ناسالم مزاج بد تحویل میدهد
#نکته_مهم
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#خورش_آلو_با_مرغ
برای درست کردن این خوشمزه
ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام
مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم
اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه
دسرهم ژله بستنی موز وانبه
نصف پودر ژله انبه ونصف پودرژله موز وداخل یک لیوان آب جوش حل کرده وبایک لیوان بستنی موزی مخلوط کرده وداخل ظرف سرو بریزیدوبزارید یخچال تاخودش وبگیره(روی دسرهم باانبه وشکلات تخته ای رنده شده وخلال پسته تزیین کنید
#کباب_انگشتی
طرز تهیه این کباب بسیار راحت و مزه آن
هم بسیار عالی است.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز متوسط : یک عدد
نان تست : 3 تکه
تخم مرغ : یک عدد ( یا یک عدد زرده تخم مرغ)
نمک- فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
نانهای تست را در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز را هم رنده کنید. گوشت- پیاز- نان تست له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن سرخ کنید.
هر دو طرف کبابها و اطرافشون را در روغن سرخ کنید و با نان یا برنج میل کنید.
#خانه_داری
من برا تهیه این خیار شور از بطری استفاده می کنم چون داخل بطری خیلی بهتر می مونه.با این روش خیارشور و تا چند سال بدون یخچال می تونید نگهداری کنید .
آب نمک رو از قبل آماده می کنم به این صورت که هفده پیمانه آب،یک پیمانه نمک،یک پیمانه سرکه ،رو حرارت یه جوش می دم و می زارم سرد بشه.
برای هر بطری یک کیلو خیار خیلی ریز،چند شاخه شوید و ترخون،یه شاخه نعنا،دو تا برگ درخت انگورودو حبه سیر ،دو عدد فلفل .
همه مواد شسته و خشک بشه و بعد داخل بطری بریزید و آب نمک رو اضافه کنید و در بطری رو ببندید .
خیار شور ها بعد از چهل روز آماده هستند.
*برگ درخت انگور باعث تردی خیار می شه
#ترفند..
❤️🍃
#خانه_داری
من برا تهیه این خیار شور از بطری استفاده می کنم چون داخل بطری خیلی بهتر می مونه.با این روش خیارشور و تا چند سال بدون یخچال می تونید نگهداری کنید .
آب نمک رو از قبل آماده می کنم به این صورت که هفده پیمانه آب،یک پیمانه نمک،یک پیمانه سرکه ،رو حرارت یه جوش می دم و می زارم سرد بشه.
برای هر بطری یک کیلو خیار خیلی ریز،چند شاخه شوید و ترخون،یه شاخه نعنا،دو تا برگ درخت انگورودو حبه سیر ،دو عدد فلفل .
همه مواد شسته و خشک بشه و بعد داخل بطری بریزید و آب نمک رو اضافه کنید و در بطری رو ببندید .
خیار شور ها بعد از چهل روز آماده هستند.
*برگ درخت انگور باعث تردی خیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ»
از جایی که فکرشو نمیکنی خدا بهت بهترینا رو میبخشه و اگه به خدا توکل کنی خداوند برات کافیه✨
شبتون در آغوش امن الهی
#آش
#آش_گندم
حبوبات که شامل لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس میشه رو به همراه مقدار کمی برنج از شب قبل خیس میکنیم و چندین بار آبش رو عوض میکنیم.
گندم پوست کنده رو هم جداگانه خیس میکنیم.حجم گندم باید تقریبا نصف حجم حبوبات باشه.
در ظرف بزرگی که گنجایش آش رو داشته باشه پیاز داغ فراوون درست میکنیم و زردچوبه میزنیم و بعد نصف گندم رو به همراه حبوبات و مقدار آب کافی، به پیاز داغ اضافه کرده ،میزاریم تا نیم پز بشه،حالا سبزی آش که باید حجم بیشترش اسفناج باشه به همراه نصف دیگه گندم به آش اضافه میکنیم و زمان کافی میدیم تا آش جابیفته و درپایان نمک و فلفل اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم و با پیاز داغ تزیین میکنیم.
حدودا ۶تا۸ ساعت زمان برای پخت نیازه تا آش کاملا جابیفته،این آش خوشمزه چاشنی خاصی نداره وبا پیاز داغ تزیین و سرو میشه.
✅گندم رو در دو مرحله اضافه ميكنيم چون گندم مرحله ي اول بايد كاملا بپزه و له بشه تا آشمون رو لعابدار كنه و گندم دوم بايد فقط بپزه و موقع خوردن زير دندون بياد كه نصف خوشمزگيش به همين دونه هاي