#نکات_آشپزی
برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یامربا کافیست مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خوداضافه کنید.
این موادبدلیل خاصیت ضدعفونی کننده ای که دارندمانع از کپک زدن می شوند.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💕💕💕💕💕💕💕💕💕
#کشک_بادمجان
مواد لازم:
بادمجان قلمی1/5کیلو
روغن 4ق غ
پیاز سرخ شده 1/2پیمانه
سیر خرد شده 5_6حبه
گردو پودر شده1پیمانه
کشک 1پیمانه
نعنا داغ 2_3ق غ
سیر داغ 2_3ق غ
پیاز داغ 1/2پیمانه
بادمجونا رو پوست کنده نیم ساعت تو اب نمک میذاریم تا تلخیش بره بعد ابکش کرده وخشک میکنیم
کف سینی تفلون رو روغن زده وبادمجونا رو با فرچه چرب کردهوتو سینی میچینیم به مدت 15دقیقه تو فر قرار میدیم تا بادمجونا پخته وکمی سرخ بشن
بادمجونا رو خورد کرده وبا پیاز داغ و2پیمانه اب وکمی از سیر خورد شده تو قابلمه ریخته تا کاملا پخته وله بشن
بعد گردوونصف کشک رو اضافه کرده و15دقیقه میذاریم تا کاملا پخته بشه وگاهی هم میزنیم تا ته نگیره (کشک بادمجون نباید ابکی باشه)کشک بادمجون رو توظرف کشیده روش رو با کشک باقیمانده وجوشیده شده وگردو نعنا داغ وسیر وپیاز داغ تزیین میکنیم
🌺🌺🌺🌺💕💕💕💕💕💕
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_هویج_بستنی
مواد لازم:
آب هویج 1لیوان
بستنی زعفرانی یا وانیلی 1لیوان
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
✍طرز تهیه:
یک لیوان آب هویج گرفته و از صافی رد میکنیم تا کاملا رقیق شود ، بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود سپس پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد حل کنید و بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود، سپس ژلاتین بن ماری شده را به آب هویج اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد یک لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(در صورت تمایل میتوانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود) سپس مایه را در قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد در ظرف مورد نظر میگذاریم
😍😍😍
🍳🍤🍖🍗🍕🍝🍜🌯🌭🍟
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ربی مجلسی😋
مواد لازم :
مرغ
پیاز
روغن
زردچوبه
آویشن
رب ۱-۲ ق غ
دارچین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_پاتاتس
نیاز داریم به👇
بچه سیبزمینی من ۱۵ تا استفاده کردم
برای گوشت قلقلی نیاز داریم به
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ عدد سیر رنده شده
مقداری نمک
پودر زیره، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل تند
از ادویه ها بسته به ذائقه استفاده کن.
برای سس👇
۱ قاشق روغن مایع، ۱ قاشق کره، ۱ قاشق رب، نمک، آویشن، فلفل قرمز، یک و نیم لیوان آب
همه موادی که برای گوشت گفتمو باهم مخلوط کن به اندازه گردو دربیار، داخل ظرف فر به همراه سیبزمینی ها بچین
برای سس: روغن و کره رو به همراه رب تفت بده داخل تابه، بعد آب و ادویه ها رو اضافه کن
بزار بحوشه، بعد روی سیبزمینی و گوست قلقلی ها بریز روش کاغذ روغنی بکش بزار فر
کاغذ روغنی رو خیس کن حتما
درجه فر ۲۰۰ ، ۴۰ دقیقه بپزه
۱۰ دقیقه آخر کاغذو بردار بزار به همین حالت تو فر .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#زيتون_پرورده_خونگی
زیتون شور نیم کیلو
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته
سیردوحبه
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس
نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره
من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاچینی
کتف و بال رو مرینیت میکنیم با نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پولبیبر پیاز و فلفل دلمه ای و ....هر چیزی که دوست داشتین.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستیل_ماستی
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛