eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با سه قاشق روغن😍😋 بادمجان هارو خرد می‌کنیم داخل یه قابلمه آب میریزیم به همراه یه قاشق نمک وقتی جوش اومد بادمجان ها رو میریزیم داخل آب و ۳_۴ دیقه صبر می‌کنیم بجوشه و بعد میذاریم رو یک پارچه تا کامل ابکش بشه حالا سه قاشق روغن میریزیم داخل تابه و با شعله ملایم بادمجان ها رو میچینیم و درِ تابه رو میذاریم و صبر می‌کنیم یه طرفش سرخ بشه برای طرف دیگش درِ تابه رو برمیداریم و اینبار شعله رو بیشتر می‌کنیم تا کامل سرخ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ظهر یعنی تپش قلب زمان❤️ در هوس دیدن تو ڪه بیایی و زمین، گلشن اسرار شود سلام ظهر تون بخیر و نیڪی🌹 امروزتون شاد شاد🌺
همیشه شانس دیگری خواهد بود دوستی دیگر، عشقی دیگر، نیرویی دیگر! برای هر پایانی، همیشه آغازی خواهد بود... عصر بخیر🌈💙
17.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا چیکن آلفردو پنیری🤤 مواد لازم : سینه مرغ پودر سیر پاپریکا قارچ ۴۰۰ گرم آرد سفید ۲ ق غ شیر ۱.۵ لیوان سس ۲ ق غ پنیر خامه‌ای ۲ ق غ اورگانو پاستا کره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خیلی راحت درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ویدئو آموزش ببینید نوش جان ••••●❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا خونگی😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای اینکه گوشت قلقلی وا نره و ترک‌ نخوره پیازو رنده تقریبا درشت کن. بعد فشار بده آبشو بریز دور و اضافه کن به گوشت و با نمک و زردچوبه خوب ورز بده و چند بار بکوب تو کاسه بعد قلقلی کن تو روغن داغ سرخ کن. گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم، پیاز 1عدد متوسط،نمک و زردچوبه نوک‌ق چ، اسفناج پاک شده ۱۵۰ گرم، کنسر لوبیا ۱ قوطی یا لوبیا چیتی پخته، آلو تعدادی تا امتحانش نکنی نمیتونی قضاوت کنی، عالیه👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بچه ها برنج هندی باشه خیلی پف میکنه، برنج ایرانی فقط پفش کم میشه. ⚠️نکته مهم اینه که حتما روغن داغ باشه و اینکه کم کم بریزید رو هم تلنبار بشه پف نمیکنه و میسوزه، من به خاطر اینکه میخواستم فیلم بگیرم تابه بزرگ برداشتم روغن زیاد شد شما یه تابه یا قابلمه گود بردارید روغن کمتری بریزید. یه لیوان برنج رو از یک ساعت جلوتر بشوریدبعد با مقداری نمک بجوشونید و آبکش کنید (مثل اینکه میخوایم چلو بپزیم ولی دم نمی‌کنیم و مغزش پخته باشه و نرم باشه ولی شفته نشه) بعد بذارید آب اضافی کاملا بره اصلا آب نداشته باشه چون میچسبه به سینی.بریزید تو سینی، بذارید جلو آفتاب یا بخاری خشک بشه، روی هم انباشته نکنید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا زودتر خشک بشه .مقداری روغن بریزید تو تابه الک بذارید یه مقدار برنج بریزید سریع پف میکنه، یه کم که روغنش رفت بریزید تو صافی بعدم بریزید روی یه پارچه و با همون پارچه روغن اضافیشو بگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ ۵۰۰ گرم سیر ۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ آرد گندم ۲/۵ ق غ نشاسته گندم ۲ ق غ آب ۶۰ گرم روغن ۷۵ گرم قارچ ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ عدد پسته خام به مقدار لازم 🔺پسته رو کمی داخل اب خیس کنید . 🔺قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا اب نداشته باشه. 🔺از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید. 🔺قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید. 🔺به مدت ۱:۳۰ ساعت داخل فر با دمای ۱۴۰ 🔺وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل ۸ ساعت بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━