eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
⁦👩‍🍳⁩مواد لازم : چند عدد سینه مرغ بی استخوان یک بسته پنیر خامه ای مخاوط ذرت مکزیکی و نخود فرنگی و هویج نگینی(پخته شده) یکم ریحون ساتوری خورد شده یکم شوید ساتوری خورد شده چندتا دونه پیازچه قسمت سفیدش خورد بشه فلفل قرمز(به دلخواه) نان مینی تست جعفری یا ریحون برای تزیین . . ⁦👩‍🍳⁩طرز تهیه : سینه ی مرغ رو میزاریم بپزه ، وقتی پخت میزاریم سرد بشه،سرد که شد با رنده داخل یه کاسه رندش میکنیم ، تا حسابی پودری و یکدست بشه،بعد ترکیب ذرت نخود فرنگی و هویج پخته شده رو اضافه و دنبالش ریحون و شوید هم اضافه میکنیم،بعد پنیر خامه ای رو در ۲ مرحله اضافه و هم میزنیم تا حسابی مواد منسجم بشه،یکمم فلفل بهش میزنیم. حالا نون تست هارو دونه دونه برمیداریم و از مواد سالاد با قالب یا قاشق روش میزنیم و با چندتا جعفری تزیینش میکنیم😊 بجای نان تست از تارت و هرمدل نون دیگه ای که دوس دارین میتونین استفاده کنین. 🍀🍀🍀🍀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه استیک خانگی موادلازم: مغز ران گوساله:۲۰۰گرم ادویه:پودر سیر-آویشن-فلفل قرمز-سرکه-آبلیمو-سرکه بالزامیک-سس سویا-دارچین-شکر این غذا باید تند و پر ادویه باشد در صورت در دسترس نبودن هر ادویه می توانید از جایگزین استفاده کنید طرز تهیه: تمام ادویه هاب خشک را با خشک(ادویه به مقدار نیاز ولی پودر سیر ۴قاشق غذا خوری و آویشن ۲قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک نصف لیوان یا بیشترو سس سویا یک قاشق عسل خوری و شکر۳قاشق غذا خوری و آبلیمو یک سوم لیوان و فلفل یک قاشق غذا خوری)و تر را با تر مخلوط کنید سپس تر با خشک مخلوط شود بعد گوشت را به مدت ۲الی۴ ساعت در این مواد بخوابانید سپس با همین مواد تا حدی که گوشت طلایی رنگ شود سرخ کنیدو با سس کچاب یا با سرکه بالزامیک سرو کنید در غذا نمک نریزید سو یاسس شور است. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ این کانال پرازایده های خوشمزست سریع عضو شو وبرای کدبانوهافرواردکن... .👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور👈مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز 🌶تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 حبوبات خام ۱ لیوان (ترکیبی از نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید) ۱ عدد سیب زمینی نگینی، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق م روغن، ادویه های دلخواه و آبلیمو پیاز رو در روغن تفت میدیم، رب و ادویه هارو اضافه کرده و پس از رنگ باز کردن رب، حبوبات خیس خورده رو همراه آب جوش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بپزه. اواخر پخت هویج و سیب زمینی رو افزوده و اجازه میدیم تا جا بیفته. با آبلیمو نوش جان کنید. این مقدار برای سه نفر مناسبه 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براى مغزدار شدن كوكو كافيه مواد كوكو رو نصف كنيد و نصفش رو توى ماهيتابه اى كه روغن ريختين بريزيد و صاف كنيد سپس پياز داغ و گردوى خرد شده و زرشك روى قسمت اول بريزيد بعد بقيه مواد رو روى قسمت مغز دار ريخته و باز با پشت قاشق صاف كنيد وقتى دو طرف كوكو سرخ شد كوكو رو با چاقو خرد كرده و سرو كنيد من براى كوكو از مخلوط سبزى تره جعفرى گشنيز شويد اسفناج و سير سبز استفاده ميكنم 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد....تقریبا 3 لیوان تخم مرغ.....2عدد شیر یا ماست....نصف لیوان روغن مایع......3 قاشق غذاخوری پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم مواد لازم برای شهد خاگینه آب ...1 پیمانه شکر....1پیمانه زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری گلاب.... 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. نوش جان 💖 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش آبگوشت سنتی
💫 آشپز بانو 💜
آموزش آبگوشت سنتی
* سنتی مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر* گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم + قلم و استخوان گوسفندی به مقدار دلخواه دنبه گوسفندی: ۵۰ الی ۱۰۰ گرم لوبیا سفید: ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار نخود: کمی بیشتر از ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار پیاز: ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط سیب زمینی: ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۳ عدد *ادویه آبگوشت شامل* زیره سبزه: ۳ قاشق غذاخوری تخم گشنیز: کوبیده شده ۵ قاشق غذاخوری زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: ۵ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک: ۳ قاشق غذاخوری برگ پیازچه خشک شده: ۴ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی: ۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین: ½ قاشق غذاخوری *طرز تهیه* نخود و لوبیا‌ها را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. سپس پیاز و گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط دو نیم کنیم و به همراه گوشت، دنبه و نخود و لوبیا در قابلمه می‌ریزیم. روی مواد آب بریزید. قرار است آبگوشت روی شعله ملایم گاز بپزد و اصلا راز خوشمزگی آبگوشت همین پختن روی شعله بسیار ملایم گاز است. حالا آب را اضافه کنید. مقدار آب باید دو یا سه برابر مواد باشد و حدود یک انگشت کامل روی مواد با بپوشاند. ابتدا شعله را زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاید و سپس شعله گاز را ملایم کنید. ادویه را به مقدار لازم اضافه کنید و اجازه دهید آبگوشت روی شعله ملایم گاز خوب بپزید. بعد از حدود ۲ الی سه ساعت و بعد از پخت حبوبات، سیب زمینی‌ها را هم پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید و اضافه کنید. لیموعمانی‌ها را هم در این مرحله باید اضافه کنید (اگر طعم لیموعمانی را در آبگوشت دوست ندارید آن را حذف کنید). بعد از یک ساعت لیموعمانی‌ها را از آبگوشت بیرون بیاورید تا طعم آبگوشت تلخ نشود. حالا رب را اضافه کنید و نمک آبگوشت را اندازه کنید و صبر کنید تا یک ساعت دیگر هم آبگوشت بپزد. این طرز تهیه آبگوشت خوشمزه ساده سنتی و مجلسی خانگی است که حسابی چرب و نرم و لذیذ است و اصلا سرخ نمی‌شود به همین خاطر یک غذای آب‌پز و سالم محسوب می‌شود. منبع: مجله کوروش 🌸🌸🌸🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈گوشت چرخ کرده رو با یه قاشق پر ارد نخودچی و پیاز رنده شده(ابشو باید گرفت)و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه قشنگ ورز میدیم(از دستکش استفاده کنید بهتره من تموم کرده بودم )به شکل گلوله های کوچک در میاریم یه ساعت میزاریم یخچال(تو این فرصت برنجو درست میکنیم)بعد یه ساعت پیازو سرخ میکنیم (خلالی خرد بشه بهتره)بعد کوفته هارو میزاریم تو تابه سرخ میکنیم بعد سرخ شدن با شعله ی کن زیرشو کم میکنیم در ماهی تابه رو میزاریم که قشنگ با اب پیازو روغن بپزه 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چوبی هندوانه ژله هندوانه را به صورت معمولی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. مایع را درون قالب ریخته و چوب مخصوص را درون آن قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله هندوانه کاملا ببندد. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بعد از بستن کامل ژله هندوانه روی آن بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن کامل ژله آلوورا و شیر، پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی ژله شیر و آلوورا بریزید. قالب را برای آخرین بار درون یخچال بگذارید. بعد از بستن ژله مرحله آخر قالب را درون آب جوش قرار داده و ژله را از درون قالب جدا کنید. به جای دانه های هندوانه از شکلات های آب شده استفاده کنید 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☀️ 🍽 🌸🌸چرا 🍰به اندازه ی کافی پف نکرده؟👇 ▫️دمای فر تنظیم نبوده.⏲ ▫️حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه ▫️بکینگ پودر کهنه نباشه ▫️ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه ▫️اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه ▫️موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛