eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش آبگوشت سنتی
💫 آشپز بانو 💜
آموزش آبگوشت سنتی
* سنتی مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر* گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم + قلم و استخوان گوسفندی به مقدار دلخواه دنبه گوسفندی: ۵۰ الی ۱۰۰ گرم لوبیا سفید: ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار نخود: کمی بیشتر از ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار پیاز: ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط سیب زمینی: ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری لیموعمانی: ۳ عدد *ادویه آبگوشت شامل* زیره سبزه: ۳ قاشق غذاخوری تخم گشنیز: کوبیده شده ۵ قاشق غذاخوری زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: ۵ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک: ۳ قاشق غذاخوری برگ پیازچه خشک شده: ۴ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی: ۳ قاشق غذاخوری پودر دارچین: ½ قاشق غذاخوری *طرز تهیه* نخود و لوبیا‌ها را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. سپس پیاز و گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط دو نیم کنیم و به همراه گوشت، دنبه و نخود و لوبیا در قابلمه می‌ریزیم. روی مواد آب بریزید. قرار است آبگوشت روی شعله ملایم گاز بپزد و اصلا راز خوشمزگی آبگوشت همین پختن روی شعله بسیار ملایم گاز است. حالا آب را اضافه کنید. مقدار آب باید دو یا سه برابر مواد باشد و حدود یک انگشت کامل روی مواد با بپوشاند. ابتدا شعله را زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاید و سپس شعله گاز را ملایم کنید. ادویه را به مقدار لازم اضافه کنید و اجازه دهید آبگوشت روی شعله ملایم گاز خوب بپزید. بعد از حدود ۲ الی سه ساعت و بعد از پخت حبوبات، سیب زمینی‌ها را هم پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید و اضافه کنید. لیموعمانی‌ها را هم در این مرحله باید اضافه کنید (اگر طعم لیموعمانی را در آبگوشت دوست ندارید آن را حذف کنید). بعد از یک ساعت لیموعمانی‌ها را از آبگوشت بیرون بیاورید تا طعم آبگوشت تلخ نشود. حالا رب را اضافه کنید و نمک آبگوشت را اندازه کنید و صبر کنید تا یک ساعت دیگر هم آبگوشت بپزد. این طرز تهیه آبگوشت خوشمزه ساده سنتی و مجلسی خانگی است که حسابی چرب و نرم و لذیذ است و اصلا سرخ نمی‌شود به همین خاطر یک غذای آب‌پز و سالم محسوب می‌شود. منبع: مجله کوروش 🌸🌸🌸🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈گوشت چرخ کرده رو با یه قاشق پر ارد نخودچی و پیاز رنده شده(ابشو باید گرفت)و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه قشنگ ورز میدیم(از دستکش استفاده کنید بهتره من تموم کرده بودم )به شکل گلوله های کوچک در میاریم یه ساعت میزاریم یخچال(تو این فرصت برنجو درست میکنیم)بعد یه ساعت پیازو سرخ میکنیم (خلالی خرد بشه بهتره)بعد کوفته هارو میزاریم تو تابه سرخ میکنیم بعد سرخ شدن با شعله ی کن زیرشو کم میکنیم در ماهی تابه رو میزاریم که قشنگ با اب پیازو روغن بپزه 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چوبی هندوانه ژله هندوانه را به صورت معمولی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. مایع را درون قالب ریخته و چوب مخصوص را درون آن قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله هندوانه کاملا ببندد. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بعد از بستن کامل ژله هندوانه روی آن بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن کامل ژله آلوورا و شیر، پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی ژله شیر و آلوورا بریزید. قالب را برای آخرین بار درون یخچال بگذارید. بعد از بستن ژله مرحله آخر قالب را درون آب جوش قرار داده و ژله را از درون قالب جدا کنید. به جای دانه های هندوانه از شکلات های آب شده استفاده کنید 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☀️ 🍽 🌸🌸چرا 🍰به اندازه ی کافی پف نکرده؟👇 ▫️دمای فر تنظیم نبوده.⏲ ▫️حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه ▫️بکینگ پودر کهنه نباشه ▫️ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه ▫️اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه ▫️موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاکنی با گوشت قلقلی
💫 آشپز بانو 💜
اسپاکنی با گوشت قلقلی
مواد لازم: 1 بسته اسپاگتی(500 گرم) مواد کوفته👇 3 عدد نان تست(اطراف خشک نان را با چاقو جدا کنید و نان را مکعبی خرد کنید) 2/3 لیوان آب سرد 500 تا 800 گرم گوشت گوساله چرخکرده کم چرب(یا گوشت مرغ چرخکرده) 1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده(اختیاری) 4 حبه سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 عدد تخم مرغ بزرگ 3/4 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری روغن مواد سس👇 1 عدد پیاز متوسط 2 حبه سیر 5_6 لیوان گوجه فرنگی خرد شده(پوره گوجه فرنگی) 2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده 2 برگ بو (اختیاری) نمک و فلفل به میزان لازم . طرز تهیه: ابتدا تکه های نان تست را با 2/3 لیوان آب سرد در یک کاسه بزرگ گذاشته و 5 دقیقه کنار بگذارید سپس با یک چنگال کامل مخلوط و پوره کنید، از آرد سپس گوشت چرخکرده(گوساله یا مرغ)پودر پارمسان،سیر رنده شده،تخم مرغ،نمک و فلفل را اضافه کنید و ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند،سپس از مواد گوشت به اندازه یک گردو برداشته در کف دست شکل دهید،در آرد بغلتانید و در ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید و در بشقاب کنار بگذارید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) و در همون ماهیتابه سس مارینارا را آماده کنید،ابتدا پیاز و سیر با روغن کم را تفت دهید تا سبک شوند پوره گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه کنید وقتی سس بجوش آمد، کوفته ها را به ماهیتابه برگردانید و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم برای 20 _30 دقیقه بپزید تا سس غلیظ تر و کوفته ها کامل پخته شوند(چند دقیقه یکبار کوفته ها را به آرامی هم بزنید)،همزمان اسپاگتی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،سپس روی سس ریحانه خرد شده،نمک و فلفل بپاشید و اسپاگتی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کامل آغشته به سس شود، و با ریحانه و پودر پارمسان بیشتر سرو کنید،نوش جان🤗 بچه ها به جای خمیر نان تست میتونید از آرد سوخاری استفاده کنید،در دستور اصلی،تو مواد کوفته پیاز استفاده نشده و فقط سیر رنده شده هست،شما میتونید پیاز رنده شده که آبش رو کامل گرفتید به مواد اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر🎂 سلام عشقا با یه کیک خوشمزه وبدون‌فر خدمتتون رسیدم🤗 . . بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم کره ۱۲۵گرم آب شده شیر یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غ خ موز دوعدد ارده یک سوم لیوان(اختیاری) شکلات چیپسی یک سوم لیوان موادلازم برای ۸۰گرم شکلات آب شده ۸۰گرم خامه (یک سوم‌لیوان) خامه رو به صورت بنماری آب کنید و‌شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ———————— درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگی‌بریزید‌و‌با هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید.... بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدو‌سرو‌کنید.... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهيه:حدود يك كيلو سيب زميني رو با پوست(شسته بشه) مكعبي دو سانت دو سانت خرد كنيد و كمي نمك و فلفل و روغن بزنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه نيم ساعت تا چهل دقيقه بپزيد(يا بدون فر،اول آبپز كنيد و بعد برش بزنيد). نيم كيلو لوبيا سبز كه پنج سانتي برش زديد رو هم مثل سيب زمينيها داخل فر بذاريد (يك ربع) يا لوبيا ها رو هم كمي آبپز كنيد(فقط كمي بپزه). داخل يك كاسه،سيب زميني+لوبيا سبز+ پيازچه خرد شده چهار تا پنج عدد+يك ليوان ذرت+يك ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه ق شويد خرد شده+دو ق روغن زيتون+دو ق سركه(یا آبلیمو)+نمك و فلفل رو مخلوط كنيد.يك ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍🌮🐟🐡 با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید. برای چشم ماهی هم زیتون بزارید. ‌ 👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چای‌خوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه بادمجون اول بادمجونها پوست بگیرید و سه دقیقه داخل آب‌جوش بندازین وبعد ابکش کنید و سرخ کرده و کناربزارین پیاز و سیر رو تفت بدین و بهش ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل زده و خیلی کم آب اضافه کنید تا کف تابه نسوزه بعد بادمجونها رو چیدم و روشم چند گوجه خیلی کم سرخ شده گذاشتم و با حرارت کم گذاشتم تا بپزه و جا بیوفته خیلی راحت و ساده و خوشمزه به گوجه ها کمی کاری بزنید به دلخواه می توانید کمی دارچین به این غذا اضافه کنید 🍂💞🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛