✅✅کانال #۳۰تومنی کیف و کفش اینجاست 👆👆❌
✅تازه اکثر جنسهاش هم نصف قیمت تولیدی میفروشه 😍
✅شروع قیمت هاش از #۳۰تا۵۰ #تومنه 😋🔴
بیا ببین 👇✅
https://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537
#سیب_زمینی_انگشتی 🥖 😋
▫️۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
▫️ ۴ ق غ ارد سمولینا ریز
▫️۴ ق غ آب
▫️۱ ق غ روغن جامد
▫️ نمک
▫️ پاپریکا
▫️گشنیز تازه
▫️آرد سوخاری
▫️آرد
▫️تخم مرغ ۱ عدد
🔸ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘و اما جوجه فسنجونی از اون خوشمزه های روزگاره که دستورشو براتون میزارم:😍
500 گرم سینه یا فیله مرغ
100 گرم گردوی آسیاب شده
2 عدد پیاز نگینی خرد شده
6 قاشق سوپ خوری رب انار
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق سوپ خوری روغن مایع
فلفل سیاه به میزان لازم
فیله مرغ یا سینه مرغ را به قطعات خورشی 2 سانتی برش بزنید و با پیاز، گردو ،نمک و فلفل و رب انار مخلوط کنید و کمی مالش دهید روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید(حتما در ظرف دردار باشه) بعد از این مدت تکه های مرغ را از پیاز جدا کنید و به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید، یا در تابه به حرارت ملایم سرخ کنید. از سس باقی مونده در کف تابه برای کنار جوجه حتما استفاده کنید.
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
کوکوی کلم پیچ
🔰کوکوی کلم پیچ😋
▫️ غذایی خوشمزه، سبک، سالم و ارزان▫️
💐کوکوی کلم پیچ یه غذای سالم و خوشمزه هست که نه تنها طرز تهیه آسونی داره و مواد اولیه زیادی هم لازم نداره، خیلی هم سریع آماده میشه و همچنین میشه به عنوان یه شام ساده، سریع و رژیمی هم روش حساب کرد. راستی این غذا کوکوی کلم برگ غذای خیلی خوبی هم برای گیاه خوارها به حساب میاد.😋
❇️مواد لازم
🔸کلم پیچ متوسط ... 1 عدد
🔸پیاز سفید متوسط ... 2 عدد
🔸تخم مرغ ... 3 عدد
🔸نمک و فلفل سیاه ... به میزان لازم
🔸آرد سفید ...3/4 پیمانه (80 گرم)
🔸روغن ... به میزان لازم
🔸پنیر موزارلا ...به دلخواه
🔸پیازچه ... به دلخواه برای تزئین
❇️طرز تهیه
اول کلم برگ شسته شده رو به صورت رشتهای مثل عکس زیر خرد کنید.
حالا پیازها رو هم که پوست گرفته بودید به طور رشتهای مثل عکس زیر خرد کنید.
حالا یه کاسه با اندازه مناسب و نسبتا بزرگ بردارید و کلمها و پیازهایی که رشتهای خرد کرده بودید رو بریزد داخلش.
یه کاسه کوچک هم بردارید و تخم مرغ ها رو توش بشکنید تا از سالم بودنشون مطمئن بشید. حالا نمک و فلفل رو به تخم مرغها اضافه کنید و با چنگال خوب به هم بزنید.
وقتی که تخم مرغها و نمک و فلفل رو خوب هم زدید بریزید روی کلمها و پیازهای خرد شده.
بعد آرد رو هم بریزید روی بقیه مواد.
حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید.
کف یک تابه نچسب رو با چند قاشق روغن چرب کنید و صبر کنید تا تابه گرم شه. حالا مایع کوکوی کلم برگ رو بریزید تو تابه و با قاشق سطح مواد رو صاف کنید. درب تابه رو بذارید و 10 دقیقه صبر کنید. وقتی که کنارههای کوکو برشته شد، یعنی وقتشه که کوکو رو برگردونید.
بازم 10 دقیقه صبر کنید تا این طرف کوکو هم برشته شه.
البته اگه دوست داشته باشید پنیر هم استفاده کنید، 4 دقیقه زودتر، قبل از اینکه کوکو کامل برشته شه پنیر موزارلا رو بریزید روی کوکو تا آب بشه.
اگه دوست داشتید پیازچه هم استفاده کنید، اونا رو خرد کنید و برای تزئین در آخر موقع سرو بریزید روی پنیر.
نوش جان😋
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
#کوکوی_کلم_پیچ
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_سوسیس 🌯 😋
🔸سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی خورد میکنم.سوسیس به ۴ قسمتم تقسیم بشه کافیه. قارچ هم ورقه ای خرد میکنیم
🔸به سیب زمینی هامون نمک و کمی زردچوبه میزنیم و سرخشون میکنیم.بعد از تابه خارج کرده و سوسیس هامونو سرخ میکنیم تو اواسط پختش دوباره سیب زمینی بهش اضافه میکنیم و فلفل،پاپریکا،پودر سیر میزنیم.کمی رب رو با آب مخلوط میکنیم تا رقیق بشه و بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم قارچ هم اضافه میکنیم و در اواخر پخت فلفل دلمه ای هارم میریزیم.بعد که ۳_۲ دقیقه تفت خوردن شعله خاموش میکنیم و پنیرپیتزا میزنیم
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
کشک کدو کرمانی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔰 کشک کدو کرمانی😋
❇️مواد لازم
🔻کدو سبز ... 10 عدد
🔻مغز گردو خرد شده ... 1 پیمانه
🔻کشک ... 2 پیمانه
🔻پیاز ... 2 عدد
🔻سیر داغ ... به میزان لازم
🔻نعنا داغ ... به میزان لازم
🔻زردچوبه، نمک و فلفل ... به میزان لازم
❇️طرز تهیه
کدوها را پوست بگیرید و در ظرف مخلوط آب و نمک بگذارید تا خیس بخورند. دو ساعت بعد کدوها را آبکشی کنید. کدوها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی باقی مانده در آن ها کاملا خارج شود.
یک تابه بردارید و آن را روی حرارت بگذارید. مقداری روغن در تابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود. حالا کدوها را با روغن تفت دهید.
حدود یک قاشق غذاخوری روغن مایع در تابه بریزید. مغز گردوهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله از تهیه کشک کدو مجلسی باید تابه دیگری را روی حرات قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید. پیازهای خرد شده را خوب سرخ کنید. سپس به طور جداگانه سیر داغ و نعنا داغ را آماده کنید. زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.
کدوهایی که سرخ کرده اید را به همراه نصف مخلوط سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ در قابلمه بریزید. نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را به قابلمه اضافه کنید. یک پیمانه آب روی آن ها بریزید و در قابلمه را بگذارید تا کشک کدوی کرمانی شما خوب بپزد و نرم شود.
وقتی مواد کاملا نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید. به کمک گوشت کوب یا غذاساز تمام مواد را له و یک دست کنید. البته این مرحله اختیاری است. حالا قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید و یک دوم مقدار کشک را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید غذا کاملا غلیظ شده و آب کدو و کشک کشیده شود. وقتی کشک کدوی کرمانی شما به غلظت مطلوب رسید آن را از روی حرارت بردارید. در ظرف سرو بکشید و به کمک باقی مانده کشک، سیر داغ، نعنا داغ و پیاز داغ روی آن را تزیین کنید. این غذا را با نان، سبزیجات تازه و آب لیمو سرو نمایید.
نوش جان.😋
#تجربه_آشپزی
#آشپزی_گیل_بانو
#کشک_کدو_کرمان
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_بدون_تخم_مرغ_
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم.
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ 🍘 😋
🔸۵۰۰گرم گوشت مرغ چرخ شده و رنده یک پیاز بزرگ و یک سیب زمینی متوسط به همراه یک عدد تخم مرغ و یک حبه سیر تازه و ادویه جات شامل نمک وزردچوبه وفلفل سیاه و آویشن وپاپریکا و گیجه بیبر (فلفل قرمز ترکیه ای)و در صورت دلخواه یکم پیازچه وجغفری خرد شده ویک ق غ آرد سفید یا نخودچی یا آرد سوخاری همه مواد رو باهم مخلوط کرده وگوشت رو کامل ورز میدیم تا همه مواد بخورد هم برن ومیزاریم یخچال نیم ساعت حالا مواد گوشتی رو بعد از استراحت به اندازه دلخواه تو دست شکل میدیم و تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخمیکنیم و بعد از اتمام کتلت ها گوجه رو خرد میکنیم توهمون تابه به همراه فلفل دلمه ای میزاریم سرخ بشن وآمادست
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛