طرز تهیه
#مینی پیتزای بادمجان
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۱ عدد بادمجان دلمهای بزرگ
۱ پیمانه ذرت
چند برگ ژامبون
۵-۶ عدد قارچ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس پیتزا یا هر سسی که برای پیتزا استفاده میکنین
مراحل ۳۰ دقیقه
بادمجان دلمهای رو بصورت گرد گرد و با پوست برش میزنیم. سینی فر رو کمی چرب میکنیم و برشهای بادمجان رو میچینیم توی سینی و ۱۰ دقیقه توی فر میذاریم تا یه کمی خشک بشه.
بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج میکنیم و روشون رو سس میزنیم. بعد روش یک یا دو لایه ژامبون میذاریم (اگه ژامبون خیلی نازک بریده شده باشه ۲ لایه بذاریم بهتره). قارچ و ذرت رو روش میذاریم و لایه آخر پنیر پیتزا میریزیم.
دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میذاریم توی فر تا پنیر آب بشه. به همین سادگی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کره ای استراس برگر
.
کره نرم شده ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
آرد ۱۴۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چ
پودر هل ۱/۴قاشق چ
________________________
طرز تهیه:
#کره رو با همزن میزنیم تا کمی کرمی بشه. پودر شکر ،وانیل و پودر هل رو به کره اضافه می کنیم و با همزن میزنیم تا سفید رنگ و کرمی بشه.(حدود ۵دقیقه)
#تخم مرغ رو کم کم به مواد اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن آرد الک شده رو در دومرحله به مواد اضافه کرده و بد از مخلوط شدن کامل ، تمام مواد رو در قیف ریخته و با ماسوره در داخل سینی فر که از قبل کاغذ رونداختیم ، ماسوره میزنیم به هر شکلی که دوست دارین.🏵
.
.
✅ خمیر شیرینی ماسوره زده رو با سینی میزاریم داخل یخچال( یک ربع)بعد داخل فر میزاریم بزای پخت. ✅ دمای فر ۱۷۰ درجه و باید از قبل روشن بشه و گرم بشه.
پخت شیرینی به مدت ۱۵ دقیقه هست. حتما چک کنین.
⭕ شیرینی های کره ای رو حتما بعد از قالب زدن ویا ماسوره زدن در یخچال بزارید بعد در فر .
چون پایه کره هست و شکل ظاهری شیرینی حفظ میشه. 🍪 بعد از پخت میتونین با هر نوع مارمالاد یا شکلات و انواع مغزی جات روی شیرینی هاتون رو تزیین کنین.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
سلام دوست جونا🙋🏻♀️🙋🏻♀️
چطورین؟🤗😍
.
#سالاد_پاستا
مواد لازم:
300 گرم پاستا
200 گرم ژامبون
5 عدد خیار شور
1 فلفل دلمه قرمز بزرگ یا 2 عدد کوچک
3 تا 4 قاشق پیازچه
1 قاشق غذاخوری شوید تازه یا خشک
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده (اختیاری)
فلفل و نمک به میزان لازم
3 تا 4 قاشق غذا خوری مایونز(برای رژیمی بودن سالاد میتوانید ماست را جایگزین کنید و یا مخلوط ماست و مایونز بزنید)
1 قاشق غذاخوری سس گوجه(کچاپ)
طرز تهیه:
ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس ژامبون ،خیار شور ،فلفل و پیازچه را خرد کنید ،در مرحله بعد (ترجمه از پیج آشپزی_خلاق )پاستا و تمام مواد سالاد را در کاسه بزرگ ریخته و مخلوط مایونز یا ماست ،سس کچاپ،شوید را ردی مواد سالاد ریخته و به آرامی هم مواد را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند و سس به خورد مواد برود،قبل از سرو حتما نیم ساعت در یخچال بماند تا طعم بهتری داشته باشد،نوش جان🤗
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ترتیلا
#نان_ترتیلا_خلاق
.
راحت تر از این دستور هیج جا پیدا نمیکنید،حتما امتحانش کنید🤗
مواد لازم (12 نان سایز بزرگ یا 24 نان سایز کوچک ):
2 لیوان آرد هم منظوره یا آرد گندم
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری کره(هم دمای اتاق)
3/4 لیوان آب
طرز تهیه:
آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با مخلوط کنید سپس کره را که به دمای اتاق رسیده اضافه کرده و آنرا با دست با آرد مخلوط کنید تا شبیه به خرده های درشت خمیر شود سپس آب را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا یک خمیر یکدست شود از ظرف خارج کرده و روی تخته گذاشته (تخته رو آرد باشی کنید)مقداری ورز دهید و خمیر را تقسیم کنید به 12 قسمت بزرگ یا 24 قسمت کوچک ،سایز سلیقه ای هست،هر قسمت از خمیر را با دست گرد کنید سپس روی توپک های خمیر را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه استراحت کند. سپس برای پهن کردن خمیر یا از یک پرس تورتیلا استفاده کنید یا بین دو تکه پلاستیک بگذارید و با وردنه خمیر را پهن کنید به ضخامت حدود 2 میلی متر، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و هر طرف نان را حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پخته شود. به بشقاب منتقل کنید و با یک حوله آشپزخانه بپوشانید تا گرم بماند.و سپس با مرغ فاهیتا(دستورش تو پیج هست)یا هر خوراک نونی دیگه سرو کنید ،نوش جان🤗
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ بدون فر و همزن
پخت کیک با قابلمه
مواد لازم
آقا این کیک محشر میشه پاشید درستش کنید😍
👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻این اندازه ها برای تابه ۲۰سانایه اگه تابه بزرگتر دارید حتما مواد و چندبرابر کنید تابتون هم یکم عمق داشته باشه برای پف کیک 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼
#کیک_دو_رنگ
آرد یک پیمانه +یک سوم پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
تخم مرغ دو عدد
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
پودر کاکائو یک ق غ
وانیل نوک ق چ
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
کیک دو رنگ بدون فر و همزن پخت کیک با قابلمه مواد لازم آقا این کیک محشر میشه پاشید درستش کنید😍
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه 🎂🍰
👈🏻👈🏻جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی هم میتونید استفاده کنید
اول از همه تخم مرغ و شکر و وانیل رو یکم باهم بزنید و بعد شیر یا آب ولرم و روغن رو اضافه کنید با همزن دستی سه تا پنج دقیقه بزنید تا یکدست بشه حالا آرد و بکینگ پودر رو روش الک کنید و هم بزنید تا آرد باز بشه و موادتون یکدست بشه حالا مایه کیک رو دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و به قسمت دیگه ش زعفرون غلیظ دم شده (میتونید سفید ساده بذارید بمونه )
تابه یا قالب رو با روغن جامد چرب و آردپاشی کنید حالا دو رنگ مایه کیک رو همزمان داخل تابه بریزید راستی این قسمت فیلمم پاک شد من روی قسمت شکلاتی یکم گردو خرد شده و روی قسمت زعفرونی پودر پسته ریختم
بعد روی شعله گاز شعله پخش کن بذارید و با حرارت ملایم روی شعله متوسط بذارید داغ بشه بعد تابه رو روش بذارید و روی در تابه دمکنی بذارید و حدودا چهل دقیقه زمان میبره تا بپزه برای اطمینان از پختش داخلش خلال دندون یا سیخ چوبی بزنید اگه موادی بهش نچسبید کیکتون آماده س فقط توی تابه ممکنه زود ته بگیره مواظب باشید کیکتون نسوزه
اگه فر دارید میتونید داخل قالب بپزید فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه ۱۵دقیقه گرم کنید بعد قالب رو داخل فر میزاریم و حدودا چهل دقیقه زمان میبره تا بپزهباز میتونید با سیخ چوبی امتحان کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_مرغ
مواد لازم✍️
⭕️ مرغ
⭕️ پیاز
⭕️ تخم مرغ
⭕️ روغن زیتون
⭕️ ادویه
⭕️ کنسرو لوبیا
🍜اول روغن را در ماهی تابه میریزیم و روغن را داغ می کنی مرغ را داخل روغن داغ ریخته و تفت یدهیم بعد تخم مرغ را داخل ان مشکنیم وسپس 🥫کنسرو لوبیا را اضافه میکنیم و ادویه را اضافه میکنیم و هم میزنیم در ماهی تابه را میزاریم بعد از ۱۵ دقیقه بخورید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔹مرغ ترش🔹
🔺یک پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدهیم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزیم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره.
🔺مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنیم و تفت میدیم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزیم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. ⬅️سه چهار لیوان آب و درش رو میذاریم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته.
🔺 چاشنی این خورشت میتواند آب نارنج، آبغوره، رب نارنج باشد یا لیمو عمانی
⬅️وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنیم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم و میریزیم داخل خورشت
.
🔅لازم به ذکر است که رب انار هم میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی رنگ خورشت رو تیره می کند استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاری است.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#زولبیا #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا
مواد لازم:
نشاسته گل (درشت) صد گرم معادل یک پیمانه کاملا سرخالی
ماست پر چرب. نود گرم. معادل یک دوم پیمانه کمی سرخالی
زعفران دم کرده یک ق مرباخوری
آرد یک ق مرباخوری
کره یا روغن جامد. یک ق مرباخوری
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
وانیل. نوک ق چ
نشاسته وماستو مخلوط و چند دقیقه صبر کنید تا نشاسته خیس بخوره سپس زعفران، آرد،کره آب شده و وانیلو اضافه و با همزن بزنید ،اگر دیدید مخلوط خییلی سفته وصدای همزن دراومده یک قاشق غذاخوری سرصاف ماست بهش اضافه کنید و پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید، میبینید ک در اثر هم زدن کم کم شل و روون میشه
سپس بکینگ را اضافه وفقط ده ثانیه بادور کند بزنید ،اگر زیاد هم بزنید زولبیا پف نمیکنه
حالا در قیف یکبار مصرف یا جای سس بریزید،سپس ب ارتفاع یک بند انگشت در تابه روغن بریزید وزولبیا رو در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید اگر روغن داغ نباشه وحرارت کم باشه زولبیا پف نمیکنه و حالت نواری وسفت میشه، بعد از اینکه زولبیا رو در روغن داغ ریختین و از پف کردنش مطمئن شدین میتونید حرارت روکمتر کنید تا زولبیاتون با حرارت ملایمتر سرخ بشه و بعداً ترد تر بشه، من از یک کاتر گرد فلزیه مخصوص کوکی استفاده کردم تا همه ی زولبیاها یک اندازه بشه و ظاهرشون قشنگ بشه مطابق فیلم،کاتر باید همراه با روغن داغ بشه تا به زولبیا نچسبه
وقتی یک سمتش سرخ شد برگردونیدسمت دیگشم سرخ بشه
سپس زولبیا داغ رو در شربت داغ بندازید .اگر زولبیا یا شربت ولرم باشن شربت خوب به خوردش نمیره و زولبیا سفید میمونه و ظاهرش بد میشه
سپس درصافی بذارید،شربت اضافیش بره
نکات: 👇
. 🔴 اگر دیدید زولبیا بعد از آماده شدن نرمه ،یا شربتش رقیق بوده یا مدت پختش کم بوده و باید بیشتر سرخ میشده
🔴فیلم رو دقیق ببینید تا مقدار مواد وغلظت مناسب مواد زولبیا دستتون بیاد
🔴هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر،رشته های زولبیا زخیم تر میشه وباید زمان سرخ شدن طولانی تر شه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛