eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه👇👇👇👇👇 این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلیم بادمجون🧇 مواد لازم :👇 ✨بادمجان نیم کیلو ✨برنج نیم پیمانه ✨لوبیا سفید نیم پیمانه ✨گوشت سیصد گرم ✨عصاره قلم یک فنجان ✨گردوصد گرم ✨پیاز داغ به اندازه دلخواه ✨کشک به اندازه دلخواه ✨نعنا داغ چهار قاشق ✨زعفران اب کرده به اندازه دلخواه . دستور تهیه :👇 🌀اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو ‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید __ 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک گوشت😋 مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد قارچ ۵ عدد پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم نان تست ۱ بسته نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم. طرز تهیه🔻 پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه. دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم . __🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت درباری مواد لازم برای ۴ نفر گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت) پیاز نگینی ۴ عدد متوسط هویج ۱ عدد حلقه شده فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده چوب دارچین ۱ تیکه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف رب گوجه ۲ قاشق کره ۱ قاشق نمک ب مقدار کافی ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه) بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: دو ق غ روغن زیتون دو پیمانه عدس دو عدد ساقه کرفس خرد شده دو عدد هویج خرد شده یک عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده یک عدد پیاز خرد شده سه حبه سیر یک کنسرو گوجه خرد شده ،یا دو پیمانه گوجه خرد شده مقداری رب یک ق غذا پودر زیره یک ق چ پودر پاپریکا یک ق چ اورگانو فلفل و نمک به دلخواه دو ،سه عدد فلفل تند سبز خرد شده آب سبزیجات به مقدار لازم . ✍طرزتهیه: روغن زیتون رو داغ کنید ،پیاز خرد شده رو کمی تفت بدید فقط نرم بشه نه برشته بعد کرفس،هویح ،سیر،فلفل قرمز و سبز و ادویه رو اضافه کنید چند دقیقه بگذارید بدون آب با در بسته روی فر باشه و بعد عدس ، کنسرو گوجه رو اضافه کنید و آب سبزیجات رو و بگذارید تا پخته بشه و جا بیفته و با کمی گشنیز خرد شده و آواکادو (اگه دوست داشتین ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺اگه عاشق گل و گیاهی و با دیدنشون حال دلت خوب میشه؛👩🌾 اگه میخای هیچوقت گلهات خشک نشن و همه بهت بگن: "چقــــدر گل به دستت میاد"☺️ 🌸 بیا 》کانال 😍"گل-من و تو"😍 تا اینجا تخصصی با اسامی و نحوه نگهداری شون و البتهههه با روش دوستی با گلها 💕، آشناتون کنیم..👌 http://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71 تا دیر نشده بیا تو کانال تا یادت بدم چه جوری ، بو و رو تو آب بکار 😍😍 دوست داری حسن یوسف قرمز و پر برگ داشته باشی😁 ✅ کاکتوس هات خوب رشد کنند ✔️
🥙 😋 ▫️گوشت چرخ کرده نیم کیلو ▫️هویج پخته و رنده شده 3 عدد ▫️آرد نخودچی 125 گرم ▫️پیاز رنده شده 1 عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران 🔸سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت ...سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
. ماهی پاک شده و تمیز شده رو از شکم کامل باز میکنم روش نمک فلفل زنجبیل دارچین زردچوبه پودرسیر روغن زیتون کمی آبلیمو و ۲تا پیاز خلال شده میریزم در ظرف میذارم و ۲ساعتی میذارم بمونه.ارد سفید رو با زردچوبه نمک فلفل قاطی میکنم ماهی رو تو آرد میغلطونم و تو روغن داغ سرخ میکنم.بذارید ی طرف ماهی کامل سرخ بشه بعد برش گردونید.از ماهی قزل آلا استفاده کردم. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مانی پلو یه غذای دامغانی هستش وخیلی خوشمزه است ، حتما امتحان کنید . دیده بودین که قبلا هم درست کرده بودم . هم با گوشت میشه تهیه کرد ، هم با مرغ و هم میشه بدون هیچ کدوم . من این بار با گوشت چرخ کرده درست کردم و کوفته قلقلی درست کردم . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد لپه نصف پیمانه برنج ۲ پیمانه رشته پلویی ۱۰۰ گرم (تقریبا یه بشقاب) کشمش و زرشک به میزان لازم نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم برنج رو خیس کردم . لپه رو از قبل خیس کردم ، آبش رو بیرون ریختم و پختم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو کمی گرفتم و گوشت رو همراه با کمی نمک و زردچوبه با هم مخلوط و ورز دادم و بعد کوفته قلقلی درست کردم و بعد داخل تابه سرخش کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم ، سه ، چهار دقیقه قبل از ابکش رشته پلویی رو اضافه کردم و موقعی که میخواستم ابکش کنم لپه رو هم داخلش ریختم . برنج رو همراه با رشته و لپه آبکش کردم . بعد همه رو داخل قابلمه ریختم و لا به لاش ادویه پلویی(آماده از عطاری می گیرم) ریختم . بعضی ها زرشک و کشمش رو هم لای برنج میریزن ، اما من گذاشتم روی برنج ریختم . (کشمش توی خونه این بار موجود نداشتم نریختم ) بعد از پخت هم توی دیس کوفته ها رو چیدم و کمی از برنج رو زعفرانی کردم و ریختم و زرشک هم اصافه کردم . زرشک و کشمش هم بشورین و خشک شد در کمی روعن 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
جگر رو بشورید. تکه تکه کنید. با پیاز و سیر و نمک ادویه تفت بدید. رب گوجه و کمی گوجه رنده ای بزنید و بزارید تفت بخوره و پخته بشه. توی این مرحله صبور باشید. شعله رو کم کنید و بزارید آب جگر کشیده بشه وگرنه بوی زحم میده. در نهایت کمی آب 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا1 لیوان شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.40gجو دو سر پرک را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید سپس مقداری دارچین اضافه کنید و دوباره هم بزنید.بعد از این که جو پخت و قوام پیدا کرد و غلیظ شد، عسل را اضافه کنید. 5دقیقه بعد که اوتمیل کاملا غلیظ و قوام پیدا کرد، اوتمیل آماده است. موز و گردوها را هم روی آن بریزید و نوش جان 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
1پياز متوسط رو تفت دادم و كمي كه سبك شد200 گرم گوشت چرخ كرده بهش اضافه كردم و تفت دادم و بهش نمك فلفل زردچوبه و3حبه سير رنده شده و2ق غ رب گوجه فرنگي بهش اضافه كردم و تفت دادم،5قارچ بزرگ رو خرد كردم و1فلفل دلمه ي متوسط رو هم نگيني كردم و با قارچ به گوشت اضافه كردم و تفت دادم با حرارت متوسط كه قارچ اب نندازه و كمي كه سرخ شد بهش3ق غ خامه ي صبحانه اضافه كردم و خوب هم زدم و نيم ليتر اب بهش اضافه كردم و گذاشتم با حرارت كم نيم ساعت بپزه و زماني كه تقريبا ابش كشيده شد نصف فنجان زعفران دم كشيده بهش اضافه كردم و گذاشتم10دقيقه جا بيوفته و سرو كردم 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛