eitaa logo
دانلود
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون رو اینجوری درست کن، قول میدم خوشت میاد😋 گردو ۲۵۰ گرم یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز نوک قاشق زردچوبه فلفل سیاه یه کوچولو نمک یه قاشق چایخوری ۴ تا ۶ تکه مرغ رب انار دو قاشق پر آب ده لیوان فرانسوی چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید: . ✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه. ✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه. ✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه. ✅اگه خواستین با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت و نمک و فلفل رو قلقلی کنید و سرخ کنید و بجای مرغ بریزید توی خورشت. ✅اگه شیرین دوست دارید میتونید یکی دو قاشق شکر بهش اضافه کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۲ قاشق غذاخوری کره ۱قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق چایخوری دارچین نان تست که دورشو بریدین ۲ عدد تخم مرغ ۱قاشق چایخوری وانیل ۱قاشق چایخوری دارچین یک پینچ نمک ۱/۲ پیمانه شیر کره برای سرخ کردن عسل برای سرو 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر ۱ پیمانه روغن ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد آرد قنادی ۱ پیمانه بگینگ پودر ۲ قاشق چایخوری خامه قنادی ۲۰۰ گرم شیر سرد ۳-۴ قاشق غذاخوری ژلاتین ذوب شده ۲-۳ قاشق غذاخوری (۱ قاشق غذاخوری پودر  ژلاتین +۱/۴پیمانه آب سرد ترکیب کنید بعد روی بخار کتری ذوب کنید) اگه مهمونی و تولد تو راه داری این کیک با بافت نرمش بهترین گزینه است، استفاده از مخلوط کن واسه کسایی که همزن ندارن خیلی خوبه ، مایع کیک که حاضر شد داخل قالب بریزین و بره تو فر، برجستگی روی کیک رو بگیرید که کیک تمیز تری داشته باشین ، روشم با خامه قنادی که فرم دادین و یه سس شکلاتی خوشمزه تکمیل میشه، ۲-۳ ساعتی که تو یخچال بمونه بافت کیک نرم و نرم تر میشه، اینم یه برش از این کیک کوک مگی نوش جان. ✅شیر و روغن و شکر و پودر کاکائو رو ترکیب کنید نصف پ از این مواد رو کنار بزارید ۲ تا تخم مرغ اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید بعد مواد رو داخل کاسه بریزید ، آرد و بکینگ پودر بزنید و بریزید تو قالبی که کاغذ روغنی انداختین بزارید تو فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۵ دقیقه با سیخ چوبی تست کنید اگر نچسبید حاضره. از قالب در بیارین برجستگی روشو برش بزنید کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید دوباره داخل قالب بزارید خامه قنادی رو فرم بدید، ۲-۳ قاشق از مایعی که کنار گذاشتین بهش اضافه کنید و روی کیک رو خامه بزنیدو صاف کنید، به مابقی مایعی که موند شیر و ۲-۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ذوب شده اضافه کنید، بعد هم بزارید یخچال تا مزه ها به خورد هم بره و بعد نوش جان کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت بدون گوشت و مرغ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی با سس قارچ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک جدید و آسون چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین ترش چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
30.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو با گردن گوسفندی 😍☝️ خیلی خوشمزه شد اونم با باقالی تازه😘 مواد لازم برای سه نفر👇: 3پیمانه برنج 2لیوان باقالی پوست کنده 50 گرم شوید تازه 1کیلو گردن گوسفندی 2عدد پیاز بزرگ 5حبه سیر نصف استکان زعفران آب کرده 2قاشق غذا خوری آب لیمو 4لیوان آب جوش نصف قاشق خوری دارچین نصف قاشق خوری زرد چوبه نمک و فلفل به میزان لازم 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا موزاییکی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تهیه مربای آلبالو مقدار شکر و آلبالو باید يکسان باشه مثلا از هر کدام یک کیلو ولی اگه خواسته باشين شربت هم داشته باشين مقدار شکر رو یک و نيم تا دو برابر کنين. من 2 کیلو آلبالو ، 3 کیلو شکر ،آب نصف لیمو ترش تازه و 1/2 ق چ وانیل استفاده کردم‌. 🍒حتما آلبالو ها و شکر رو بذارید تا آب بندازه و این در کیفیت مرباتون تاثیر میذاره. 🍒حجم قابلمه ای که انتخاب می‌کنین دو برابر مواد باشه. بهتر است تمام كف مربا را قبل از سرد شدن از روی سطح آن جمع كنيم . 🍒بهتر است مربا را زياد نجوشانيم چون رنگ آن تيره می شود.،زمان پخت بیشتر از نيم ساعت نباید باشه. 🍒وانیل رو اصلا حذف نکنين چون عطر بینظیری به مربا میده. 🍒به جای آب لیوترش تازه می‌تونین از جوهر لیمو استفاده کنين. 🍒حرارت مربا باید متوسط باشد، نباید زياد باشد چون هم باعث میشود رنگش خیلی تیره شده و همچنین خیلی زود سر میرود. مخصوصا مرباهایی مثل آلبالو و توت فرنگی این ویژگی رو بیشتر دارند. 🍒نکته دیگه اینکه نباید در قابلمه رو در حین پخت ببندید این موضوع هم باعث تیره شدن و همچنین سر رفتن مداوم مربای آلبالوتون میشود.  مربا تا زمانی که حتی ولرمه و کاملا سرد نشده رقیق تر از واقعیتش به نظر میرسد. پس مراقب باشین به اشتباه نندازدتان. از رنگش هم تا حدی میشود تشخیص داد. پس وقتی مربا به رنگ دلخواهتان رسید میتوانید زیرش رو خاموش کنید. چون هرچی بیشتر بماند تیره تر و غلیظ تر می شود. 🍒 با هسته آلبالوها هم می توانید چای آلبالو درست کنید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7