eitaa logo
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون رو اینجوری درست کن، قول میدم خوشت میاد😋 گردو ۲۵۰ گرم یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز نوک قاشق زردچوبه فلفل سیاه یه کوچولو نمک یه قاشق چایخوری ۴ تا ۶ تکه مرغ رب انار دو قاشق پر آب ده لیوان فرانسوی چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید: . ✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه. ✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه. ✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه. ✅اگه خواستین با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت و نمک و فلفل رو قلقلی کنید و سرخ کنید و بجای مرغ بریزید توی خورشت. ✅اگه شیرین دوست دارید میتونید یکی دو قاشق شکر بهش اضافه کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۲ قاشق غذاخوری کره ۱قاشق غذاخوری شکر ۱قاشق چایخوری دارچین نان تست که دورشو بریدین ۲ عدد تخم مرغ ۱قاشق چایخوری وانیل ۱قاشق چایخوری دارچین یک پینچ نمک ۱/۲ پیمانه شیر کره برای سرخ کردن عسل برای سرو 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۱ پیمانه روغن ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد آرد قنادی ۱ پیمانه بگینگ پودر ۲ قاشق چایخوری خامه قنادی ۲۰۰ گرم شیر سرد ۳-۴ قاشق غذاخوری ژلاتین ذوب شده ۲-۳ قاشق غذاخوری (۱ قاشق غذاخوری پودر  ژلاتین +۱/۴پیمانه آب سرد ترکیب کنید بعد روی بخار کتری ذوب کنید) اگه مهمونی و تولد تو راه داری این کیک با بافت نرمش بهترین گزینه است، استفاده از مخلوط کن واسه کسایی که همزن ندارن خیلی خوبه ، مایع کیک که حاضر شد داخل قالب بریزین و بره تو فر، برجستگی روی کیک رو بگیرید که کیک تمیز تری داشته باشین ، روشم با خامه قنادی که فرم دادین و یه سس شکلاتی خوشمزه تکمیل میشه، ۲-۳ ساعتی که تو یخچال بمونه بافت کیک نرم و نرم تر میشه، اینم یه برش از این کیک کوک مگی نوش جان. ✅شیر و روغن و شکر و پودر کاکائو رو ترکیب کنید نصف پ از این مواد رو کنار بزارید ۲ تا تخم مرغ اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید بعد مواد رو داخل کاسه بریزید ، آرد و بکینگ پودر بزنید و بریزید تو قالبی که کاغذ روغنی انداختین بزارید تو فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۵ دقیقه با سیخ چوبی تست کنید اگر نچسبید حاضره. از قالب در بیارین برجستگی روشو برش بزنید کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید دوباره داخل قالب بزارید خامه قنادی رو فرم بدید، ۲-۳ قاشق از مایعی که کنار گذاشتین بهش اضافه کنید و روی کیک رو خامه بزنیدو صاف کنید، به مابقی مایعی که موند شیر و ۲-۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ذوب شده اضافه کنید، بعد هم بزارید یخچال تا مزه ها به خورد هم بره و بعد نوش جان کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت بدون گوشت و مرغ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با سس قارچ چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک جدید و آسون چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین ترش چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
30.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو با گردن گوسفندی 😍☝️ خیلی خوشمزه شد اونم با باقالی تازه😘 مواد لازم برای سه نفر👇: 3پیمانه برنج 2لیوان باقالی پوست کنده 50 گرم شوید تازه 1کیلو گردن گوسفندی 2عدد پیاز بزرگ 5حبه سیر نصف استکان زعفران آب کرده 2قاشق غذا خوری آب لیمو 4لیوان آب جوش نصف قاشق خوری دارچین نصف قاشق خوری زرد چوبه نمک و فلفل به میزان لازم 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا موزاییکی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه مربای آلبالو مقدار شکر و آلبالو باید يکسان باشه مثلا از هر کدام یک کیلو ولی اگه خواسته باشين شربت هم داشته باشين مقدار شکر رو یک و نيم تا دو برابر کنين. من 2 کیلو آلبالو ، 3 کیلو شکر ،آب نصف لیمو ترش تازه و 1/2 ق چ وانیل استفاده کردم‌. 🍒حتما آلبالو ها و شکر رو بذارید تا آب بندازه و این در کیفیت مرباتون تاثیر میذاره. 🍒حجم قابلمه ای که انتخاب می‌کنین دو برابر مواد باشه. بهتر است تمام كف مربا را قبل از سرد شدن از روی سطح آن جمع كنيم . 🍒بهتر است مربا را زياد نجوشانيم چون رنگ آن تيره می شود.،زمان پخت بیشتر از نيم ساعت نباید باشه. 🍒وانیل رو اصلا حذف نکنين چون عطر بینظیری به مربا میده. 🍒به جای آب لیوترش تازه می‌تونین از جوهر لیمو استفاده کنين. 🍒حرارت مربا باید متوسط باشد، نباید زياد باشد چون هم باعث میشود رنگش خیلی تیره شده و همچنین خیلی زود سر میرود. مخصوصا مرباهایی مثل آلبالو و توت فرنگی این ویژگی رو بیشتر دارند. 🍒نکته دیگه اینکه نباید در قابلمه رو در حین پخت ببندید این موضوع هم باعث تیره شدن و همچنین سر رفتن مداوم مربای آلبالوتون میشود.  مربا تا زمانی که حتی ولرمه و کاملا سرد نشده رقیق تر از واقعیتش به نظر میرسد. پس مراقب باشین به اشتباه نندازدتان. از رنگش هم تا حدی میشود تشخیص داد. پس وقتی مربا به رنگ دلخواهتان رسید میتوانید زیرش رو خاموش کنید. چون هرچی بیشتر بماند تیره تر و غلیظ تر می شود. 🍒 با هسته آلبالوها هم می توانید چای آلبالو درست کنید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز : دو عدد متوسط سینه مرغ : یک عدد کامل رب گوجه : دو قاشق غذا خوری نعنا خشک : یه قاشق غذا خوری جعفری خشک : یه قاشق غذاخوری قارچ : ۵۰۰ گرم لیمو تازه : یه عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه 🍄 پیازارو خلالی خرد میکنیم میتونیم نگینی هم خرد کنیم بعد تو مقدار کمی روغن تفت میدیم سبک که شد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم بعدم سینه مرغ و تفت میدیم رنگ گوشت که تغییر کرد جعفری و نعنا خشک رو اضافه میکنیم بعد رب گوجه رو تفت میدیم رنگش که باز شد قارچایی که دو نصف کردیم رو اضافه میکنیم و زیر و رو میکنیم و دو لیوان آب جوش میریزیم و میذاریم تا خورش جابیفته در آخرای پخت هم آب یه لیموی تازه میزنیم 🍄برای لعاب بیشتر میتونید یه قاشق نشاسته ذرت هم موقع تفت دادن مواد به خورش اضافه کنیم به قدری این خورش خوشمزه ست و راحت آماده میشه که مطمينم از طعمش سیر نمیشی 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک یخچالی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور پخت را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف کلم متوسط سه عدد پیاز نصف لیوان لوبیا چیتی نصف لیوان نخود نصف لیوان برنج نصف لیوان بلغور گندم ۳۰۰ گرم سبزی آش یک عدد هویج خرد شده نمک و فلفل زردچوبه به میزان لازم نعنا داغ و کشک برای تزیین 🔸نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنید 🔸برنج و گندم رو از ۴ ساعت قبل خیس کنید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی چوبی توت فرنگی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 دستور تهیه را حتما ببینید 👆 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت گوساله و یا گوسفندی چرخ کرده با درصد چربی پایین(ترجیحا بدون چربی باشه) ۴۰۰ گرم ۱ عدد پیاز بنفش ریز رنده شده که آبشو نگرفتیم ۱/۲ پیمانه آرد سوخاری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، سماق، زردچوبه مواد لازم برای کباب مرغ: ران مرغ بدون استخان ۵ عدد(میتونین از ترکیب سینه و ران هم استفاده کنین) پیاز ۱ عدد آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه زعفران دم شده روغن حیوانی و یا کره و یا روغن مایع برای سرخ کردن کباب ها گوشت چرخ کرده قرمز رو با پیاز و آرد سوخاری و ادویه ها خوب ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و روشو سلفون میکشیم میذاریم توی یخچال ۱ ساعت بمونه. حالا گوشت مرغ رو به همراه پیاز توی غذاساز میریزیم و چرخ میکنیم تا ترکیب بشه حالا بهش آرد سوخاری و ادویه هارو هم اضافه کرده و دوباره میکس میکنیم تا یکدست بشه در آخر هم روشو سلفون میکشیم و میذاریم توی یخچال به مدت ۱ ساعت. حالا کف تابه گریلمون اول گوشت قرمز رو خوب یکدست پهن میکنیم سپس گوشت مرغ رو روش میریزیم و پهن میکنیم و مثل کلیپ برش میزنیم و بهش شکل میدیم و میذاریم روی اجاق با شعله ملایم. حالا روش روغن و زعفرون دم شده میریزیم و میذاریم با حرارت ملایم کبابا سرخ بشه و مغز پخت. یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه (در واقع هر ۴ طرف کباب رو خوب سرخ میکنیم). دیگه در آخر با یه زرشک پلو خوشمزه و گوجه سرخ شده و فلفل سرو میکنیم. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
47.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرصع پلوی شاهانه و مجلسی❤️✨ این جواهر پلوی خوش رنگ و لعاب با فیله حلزونی زعفرونی یه غذای بسیار مجلسی و اعیونی ولی در عین حال خیلی ساده اس که اماده کردنش واقعا راحته مواد لازم: مغز فیله به تعداد لازم خلال پسته خلال بادام خلال پوست پرتقال کشمش پلویی زرشک هویج خلالی پلوی دم شده به میزان لازم ادویه ها و طعم دهنده ها شامل:زعفران،نمک،فلفل،پیاز،شکر،اب لیموترش تازه،کره و ... 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
29.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد یک کیلو شکر ۶۵۰ بسته به ذائقه  الی ۷۰۰ گرم روغن ۶۵۰ بسته به سلیقه الی ۷۰۰ گرم زعفران خشک: ۱/۵ گرم گلاب و آب مساوی با آرد هل آسیاب و الک شده : ۱ ق مرباخوری به صورت پیمانه ای (لیوان دسته دار فرانسوی) آرد ۱ لیوان روغن ۳/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان گلاب نصف لیوان آب نصف لیوان هل ۵ عدد زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب چوبی در فر😍😋 30تکه جوجه زعفران به میزان لازم 2 ق غ ماست 1 ق غ آبلیمو زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم . ادویه تندوری و پاپریکا به میزان لازم (البته به دلخواه) 1عدد پیاز قارچ به میزان لازم سب زمینی 10عدد سیخ چوبی به تعداد نیاز مرغ ها رو با زردچوبه و فلفل و و نمک و ادویه ها آغشته کنید و زعفران و آبلیمو وماست و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و 1 ساعت بذارید که مزه دار و نرم بشه. بعد کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید و روی سینی بذارید و قارچ ها رو هم اضافه کنید.و در طبقه سوم فر قرار بدید. سینی دیگه فر رو چرب کنید و سیب زمینی و که بانمک و فلفل و ادویه تندوری که مزه دار کردیم و بریزید. و در طبقه اول فر قرار بدید. با درجه 210 به مدت1ساعت تو فر بذارید البته مدل فر ها فرق میکنه و ممکنه زمانش کم یا زیاد بشه . البته توی تابه هم میشه درست کرد. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ چند تکه زعفران به مقدار لازم پاپریکا یک قاشق چایخوری پول بیبر که جایگزینش فلفل سیاه هم میشه استفاده کنید یک ق چ پودر سیر یک ق چ نمک به مقدار لازم مرغ رو از شبب قبل یا چند ساعت قبل با این مواد مزه دار کنید دوعدد پیاز رو خلالی خرد کنید و کف تابه مقداری روغن بریزید و پیاز هارو بریزید بعد هم نصف یه فلفل دلمه خلالی رو اضافه کنید به همراه یک عدد هل و چوب دارچین بزارید با حرارت ملایم دو طرفش بپزه و سرخ بشه و پیاز کاراملی بشه در آخر مقداری کره و آبغوره بزنید نگم از عطر و طعم این مرغ هم راحت و هم لذیذه به همراه به شوید پلو دیگه چه شود حتما امتحانش کنید نوش جان 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی آب پز سس مایونز کلم قرمز کاهو خیارشور نخود سبز ذرت جعفری ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودرسیر 📍حتما اجازه بدین یکی دو ساعت در یخچال استراحت کنه این سالاد مناسب مهمونی ها و تولد و دورهمی هاست و مطمعنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😜 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ عدد سیب زمینی آرد ۳ق غ جعفری یک دسته کوچک پاپریکا، فلفل سیاه، نمک آبی روغن برای سرخ کردن نصف خیار سس مایونز یا ماست پر چرب ۲ ق غ سیر یک حبه جعفری خرد شده ۱ ق چ نمک صورتی مواد لازم سس: نصف خیار ۱ حبه سیر ۲ ق غ سس مایونز نمک صورتی و کمی جعفری طرز تهیه: سیب زمینی هارو با آب داخل قابلمه بزارید بپزه داخل روغن داغ همه طرفش رو سرخ کنید سیب زمینی لقمه ای هاتون رو با سس مخصوص سرو کنید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7