eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش اسموتی موزتوت فرنگی😋 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
🎀 خانم باسلیقه 🎀 لبه لیوانتون رو داخل آب بکنید بعد سریع داخل پودرهای رنگارنگ قرار بدید اینجوری حالت چسبانک و ژله ای پیدا میکنه و لبه لیوان خوشگل میشه 😉 _♡_♡___♡___ @Ashpazkhaney_man _♡_♡___♡___
سیر ترشی موادش سیر ،رب انار ، شیره ی خرما یا خرما،تمرهندی،نمک و فلفل و پونه و نعناع،سرکه اول سیر رو میشوری بعد تا سه روز میزاری تو آبکش خشک خشک بشه بعد سیر با سرکه می جوشونی اگه میخوای فوری استفاده کنی میزاری خوب بپزه اگه نه میخوای مثلا یه سال یا چندماه بمونه نیمپز میکنی بعد که بپختی میزاری خوب خنک بشه بعد تمر هندی رو آب میکنی هستهاش رو در میاری بعد شیره خرما یا خرما رو بهش اضافه میکنی بعد رب انار ملس و غلیظ میریزی هرچی رب انارت بیشتر باشه خوشمزه تر میشه همین دیگه سیرهارو باسرکشون میریزی داخل بشکه پونه و نعناع رو هم اضافه میکنی مواد ربی رو هم بهشون اضافه میکنی و درشون رو میبندی خوب زیرو رو میکنی تا باهم مخلوط بشن بعد درشو تا سه روز باز میزاری تا گاز سرکه خارج بشه بعد میبندیش @Ashpazkhaney_man
‍ دسر لیوانی ۱پیمانه شیر🥛 رو با ۱۰۰گرم شکر 🍚و۲ق غ آرد ذرت🌽 ویک عدد زرده تخم🥚 مرغ و ۱ق چ وانیل 🥄و۱ق م زعفران🥃 مخلوط کرده وبا همزن دستی خوب بزنید(توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله میشه) تا مواد مخلوط شوند ورو حرارت بزارید ومدام هم بزنید وقتی به غلظت رسید از رو حرارت برداشته و۵۰گرم کره🧀 رو اضافه کرده وهمزده تا کره داخل مواد ذوب شود وبعد داخل لیوان بریزید سریع اینکارو بکنید چون این دسر زود میبنده. حالا لایه دوم رو هم ۲پیمانه شیر🥛 ودو عدد زرده 🥚و۱ق چ وانیل🥄 و۱۷۰گرم شکر🍚 و۴ق غ آرد ذرت🌽 رو خوب مخلوط کنید ومقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش بهش اضافه کنید ورو حرارت گذاشته مدام همزده تا غلیظ شود واز رو حرارت بردارید و ۵۰گرم کره 🧀بریزید وبعد روی لایه زعفرانی ریخته وتزیین کنید . من مقداری از همون مایه زعفرونی رو با رنگ بنفش تو قیف ریختم وبا ماسوره تزیین کردم . پ.ن میتونید از هر رنگ دلخواه دیگه ای استفاده کنید . . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @Ashpazkhaney_man ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳دسر خوشمزه👩‍🍳 ‎ تخم مرغ -2 عدد ‎ شیر -200 میلی لیتر ‎ روغن -90 گرم ‎ آرد-240 گرم ‎ شکر -300 گرم ‎ آب جوش -200 میلی لیتر ‎پودر کاکاعو 4 ق غ ‎۱.۵ ق چ جوش شیرین ‎۱.۵ ق چ بکینگ پودر ‎ برای کرم: ‎خامه قنادی -300 گرم ‎ پنیر ماسکارپونه - 500 گرم ‎ شیر عسلی -50 گرم ‎ کاکائو - 1-2 قاشق غذاخوری ‎ شکلات خنک شده ذوب شده -100 گرم ‎برای گاناش ‎خامه صبحانه_۱۰۰ میلیلیتر ‎ شکلات -150 گرم ‎ 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
🔷مواد لازم 🔹گوشت فیله گوساله 🔹روغن زیتون 🔹فلفل 🔹پیاز کوچک توجه : مهم ترین مسئله برای داشتن یک استیک خوب و نرم انتخاب گوشت مناسبه. گوشت باید از قسمت فیله و کمی چرب باشه مثلا گوشت ران . 🔷مواد لازم برای سس قارچ 🔹قارچ خورد شده 200 گرم 🔹کره 25 گرم 🔹آرد 2 قاشق غذاخوری 🔹شیر یک لیوان 🔹نمک خیلی کم 🔹فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه ♨️طرز تهیه کره را داخل قابلمه کوچیک گرم میکنیم و آرد رو کمی توش تفت میدیم، بعد شیر و و فلفل و پودر سیر و نمک رو اضافه مکنیم و مدام هم میزنیم ، وقتی غلیظ شد (مثل فرنی) قارچ ها رو که حسابی خورد کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم من شخصا دوست دارم در این مرحله با گوشتکوب برقی کمی قارچ رو له کنم. کمی که حرارت ببینه آماده س! ♨️طرز تهیه استیک : گوشت فیله رو به تکه های تقریبا 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتری و به ضخامت تقریبا یک سانتیمتر میبریم و چند ساعت در روغن و فلفل و كمي پیاز رنده شده و سیر خرد شده میخوابونیم . ماهیتابه رو داغ داغ میکنیم. قطعات گوشت رو داخل ماهیتابه چدنی بدون روغن سرخ میکنیم. نباید در طول سرخ شدن به دفعات پشت و روش کنیم. فقط یکبار برش میگردونیم. وقتی دو طرف به اندازه ای که خودتون دلتون میخواد سرخ شد، بگذاریدش داخل ظرفتون و سس قارچ روش بریزید. نکات : می تونید ماهیتابه چدنی مخصوص استیک رو گذاشتین رو حرارت و خوب داغ شد کمی کره اضافه کنین و گوشت رو با حرارت نسبتا زیاد کمی سرخ کنین. برای هر طرف تقریبا 5 دقیقه. بعد برای 15 دقیقه بذارین داخل فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده. بعد از اینکه از فر در آوردین 5 دقیقه استراحت بدین تا آب گوشت داخلش بمونه. می تونین گوشت استیک رو مدت نیم ساعت توی سس سویا و روغن زیتون بذارین تا مزه دار بشه . 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
ته چین غذاے مجلسے واصیل😍 ماست در طعم ومزه ته چین بسیار تاثیر داره من همیشه با ماست خونگے ته چین درست میڪردم روش من براے پخت ته چین برنج رو چند قبل خیس ڪنید وابڪش ڪنید براے ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده ڪنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده ڪنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتے میزارید تو فر حتما فویل بڪشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه ڪفگیر برنج آبڪش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چڪیده آگه میخواید تو زرده ڪمے گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیڪنم تڪه هاے مرغ رو نوارے برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم ڪرده ونمک وفلفل مزه دار ڪنید وچند ساعتے بزارید. ماست وزعفران وڪمے نمک مخلوط ڪنید زرده هاے تخم مرغ رو با همزن دستے خوب بزنید تا ڪف ڪنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یڪدست بشه .برنج آبڪش شده رو بهش اضافه ڪنید ومخلوط ڪنید زیاد نزنید ڪه برنج خورد شه قابلمه رو داغ ڪنید ونصف استڪان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه ڪنید وبا پشت قاشق صاف ڪنید سپس تڪه هاے مرغ وڪمے خلال بادام زرشک وڪمے ڪشمش ،ڪشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعے ڪنید مواد ڪمے از ڪناره هاے قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میڪنیم ودوباره با پشت قاشق ڪمے فشار میدیم وروشو صاف میڪنیم اگه ڪم روغن ریختید ڪمے روغن گرم ڪرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بڪشید با دماے صد وهشتاددرجه بستگے به دماے واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدے لبه هاش داره طلایے میشه ڪافیه رو گاز هم دم ڪنے بزارید با شعله ڪم حدود یک ساعت عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده ڪیک سفیده زدم 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
😋 ◀به جای قالب فلزی میتونید از قالب پلاستیکی استفاده کنید ◀حتما قالب رو چرب کنید ◀برای قسمت روشن دسر از ژله آلوورا یا آناناس استفاده کنید ◀من بسته به سایز قالبم از 2 بسته ژله آناناس+2 لیوان آب جوش+1لیوان بستنی وانیلی ذوب شده در دمای محیط استفاده کردم ◀و 1 بسته ژله توت فرنگی+1و نیم لیوان آب جوش ◀برای قسمت ژله بستنی حتما صبر کنید ژله آناناس کاملا ولرم بشه بعد بستنی ذوب شده رو بهش اضافه کنید.اگه ژله موقع اضافه کردن بستنی داغ باشه میبره ژله بستنی یکدست نمیشه ◀ژله توت فرنگی هم باید کاملا ولرم بشه ولی نه کاملا سرد ◀بهتره دسر حداقل 8 ساعت در یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه اینجوری راحت تر و تمیز تر از قالب در میاد.🥰 نوش جان😍 ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ @Ashpazkhaney_man
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست خونگی غلیظ😋 امروز میخوام یه ترفند بهت یاد بدم👌😍 هر یه لیتر شیر یک قاشق پر ماست و یک قاشق پر نشاسته ی ذرت میخواد این ماست خیلی زودار از ماستایی که تا الان درست میکردیم آماده میشه ⭕دمای شیر موقع اضافه کردن مایه ماست باید به حدی باشه که وقتی انگشتمون رو داخل شیر میگذاریم داغ باشه ولی دستمون رو نسوزونه ⭕اون دو ساعتی که ماست داخل آب جوشه باید درش باز باشه،ولی وقتی تو یخچال میگذاریم باید د ش رو ببندیم ⭕خیلی بهتره که از شیر محلی(موجود در لبنیاتی ها)استفاده کنید ⭕ماستتون اگر کمی شل هم شد اشکالی نداره،علتش اینه که چربیه شیر رو میگیرن و بعد میفروشن،ولی با این حال هم ماستتون آب نمیندازه ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ @Ashpazkhaney_man