eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه خفن مواد لازم: سوسیس🌭 نون تست 🍞 پنیر ورقه ای🧀 تخم مرغ🥚 کره🧈 🍔🥩. @Ashpazkhaney_man 🌮🍕
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزههه😍 نان لواش پنیر پیتزا سس کچاپ خامه صبحانه ژامبون قارچ گوجه فلفل دلمه نان لواش رو مستطیلی برش بزنید و تا کنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس کچاپ و خامه بزنید و ژامبون هارو‌بچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه نووش جان 🍔🥩 @Ashpazkhaney_man🌮🍕
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 حتما حتما این کماج خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید فوق العاده لذیذه نوش جونتون 😘😘 مواد لازم: 🍁دو عدد تخم مرغ 🍁نصف لیوان شکر 🍁نوک قاشق چایخوری وانیل 🍁یک سوم لیوان شیر 🍁سه قاشق ماست 🍁یک قاشق گلاب 🍁کمی زعفران دم کرده 🍁نصف لیوان آرد سفید 🍁نصف لیوان ارد برنج 🍁یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر طرز تهیه: 🍁تخم‌ مرغ وانیل شکر رو هم میزنیم 🍁شیر و ماست و گلاب و زعفران را اضافه کرده 🍁در نهایت ارد ها و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم 🍁مثل کوکو داخل روغن سرخ میکنیم 🍁یک طرف که حباب زر برمیگردونیم اون طرفم سرخ بشه @Ashpazkhaney_man
🍨🍫 شیر:۶ لیوان شکر:۱لیوان ثعلب:۱ق.غ پودرکا کا ئو: ۲ق.غ ابتدا شیر را در ظرفی ریخته وروی شعله گذاشته تا خوب گرم شود. درظرف دیگری شکر .ثعلب.پودر کا کا ئو را مخلوط کرده وقتی شیر حسابی گرم شد از روی شعله برداشته وترکیب شکر.ثعلب.پودر کا کا ئو را ارام به شیر گرم اضافه کرده وهم میزنیم این عمل هم زدن را تا جای ادامه میدهیم که مایع غلیظ شود . بعد از خنک شدن مواد ان را داخل فریز میگذاریم وهر ۱ساعت ان را از فریز خارج کرده هم میزنیم ودو باره داخل فریزر میگذاریم این عمل را تا ۵ بار ادامه میدهیم . در مرحله اخر می توان مقداری شکلات چیپسی به مواد اضافه کنیم .📌این مرحله به دلخواه هست من اضافه کردم . وبعد به مدت ۱۰ ساعت داخل فریز گذاشته تا بستنی اماده شود . ‌@Ashpazkhaney_man
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✿┅┅┄┄ اینجاپرازاتفاق های خوشمزست به مابپیوندید... .😎😎 @Ashpazkhaney_man
🍮 😋 یک پیمانه آرد سبوس دار پودر قند یک ق غ پر روغن و کره دو ق غ از هر کدوم نوتلا یک ق غ شکلات تخته ای تلخ یک ق غ 🔸آرد رو تفت می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .بعد شعله رو خاموش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تفت داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم. این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها. @Ashpazkhaney_man
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ران مرغ ۴ عدد پیاز ۱ عدد نخود فرنگی ۲۰۰ گرم شوید خشک ۴ ق غذاخوری ادویه مرغ پودر سیر پودر گوجه فلفل پاپریکا برای سرخ کردن مرغها از روغن زیتون طعم دار استفاده کردم ... لابلای پلو دارچین زدم و شوید 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
کیک میکری کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید 👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید ) اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید ) مواد لازم تخم مرغ: ۱ عدد متوسط شکر: ۳ ق غ شیر: ۲ ق غ روغن: ۱/۴ پیمانه وانیل: ۱ ق چ آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ 🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید طرز تهیه ۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید ۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا‌مثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه ۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن ۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه ۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه . 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
‌ مواد لازم :👇 آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری ‌ ◀میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده. . دستور تهیه :👇 همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. ‌در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. ‌به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید. ‌زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه. ‌برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید.کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. ‌فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید. هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود. ‌پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود. ‌ ◀با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت. ‌🍩 @Ashpazkhaney_man
🍨🍫 شیر:۶ لیوان شکر:۱لیوان ثعلب:۱ق.غ پودرکا کا ئو: ۲ق.غ ابتدا شیر را در ظرفی ریخته وروی شعله گذاشته تا خوب گرم شود. درظرف دیگری شکر .ثعلب.پودر کا کا ئو را مخلوط کرده وقتی شیر حسابی گرم شد از روی شعله برداشته وترکیب شکر.ثعلب.پودر کا کا ئو را ارام به شیر گرم اضافه کرده وهم میزنیم این عمل هم زدن را تا جای ادامه میدهیم که مایع غلیظ شود . بعد از خنک شدن مواد ان را داخل فریز میگذاریم وهر ۱ساعت ان را از فریز خارج کرده هم میزنیم ودو باره داخل فریزر میگذاریم این عمل را تا ۵ بار ادامه میدهیم . در مرحله اخر می توان مقداری شکلات چیپسی به مواد اضافه کنیم .📌این مرحله به دلخواه هست من اضافه کردم . وبعد به مدت ۱۰ ساعت داخل فریز گذاشته تا بستنی اماده شود . ‌🍩 @Ashpazkhaney_man