🌍🌺🍃
🌺
❇️ تقویم نجومی
🗓 پنجشنبه
🔸۲۱ اردیبهشت / ثور ۱۴۰۲
🔸 ۲۰ شوال ۱۴۴۴
🔸 ۱۱ می ۲۰۲۳
🌍🔭
💠 مناسبتهای دینی
⛓ دستگیری امام کاظم علیه السلام توسط هارون ملعون
🌍🔭
🌓 امروز قمر در برج دلو است.
✔️ مناسب برای امور زیر است:
خرید خانه و ملک
آغاز بنایی
رفتن به خانه نو
ختنه و نام گذاری کودک
امور کشاورزی
کندن چاه و کانال
نگارش ادعیه و حرز
بستن حرز برای اولین بار
خواستگاری، عقد و ازدواج
برداشت محصول و درو
خرید حیوانات
جابجایی و نقل و انتقال
آغاز معالجه
🌍🔭
🚙 مسافرت
سلامتی و حاجت روایی دارد. ان شاءالله
👶 زایمان
مناسب و نوزاد صبور و عمری طولانی دارد. ان شاءالله
🌍🔭
👩❤️👨 انعقاد نطفه
🔹 امروز
هنگام زوال ظهر، فرزند عاقل و سیاستمدار و آقا و بزرگوار خواهد شد.
🔹 امشب (شب جمعه)
مباشرت برای سلامتی خوب و فرزند از یاران امام زمان علیه السلام گردد.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
باعث ایمنی از بلا میشود.
🩸 حجامت، فصد و زالو انداختن
باعث صحت میشود.
💅 ناخن گرفتن
خوب است.
موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.
👕 بریدن پارچه
خوب است.
شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد
😴 تعبیر خواب امشب
طبق آیهٔ ۲۱ سوره مبارکه "انبیاء علیهم السلام" است.
﷽ ام اتخذوا الهه من الارض
اگر کسی با خواب بیننده کدورت و مشکلی داشت بر طرف میشود.
مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
🌍🔭
📿 وقت استخاره
از طلوع فجر تا طلوع آفتاب
از ساعت ۱۲ تا عشاء آخر (وقت خوابیدن)
📿 ذکر روز پنجشنبه
لا اله الا الله الملک الحق المبین
📿 ذکر بعد از نماز صبح
۳۰۸ مرتبه «یا رزاق» موجب رزق فراوان میگردد.
🌍🔭
☀️ امروز متعلق است به
💞 #امام_حسن_عسکری علیهالسلام
🎁 اعمال نیک خود را به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
⏳ مدت زمان اعتبار این تقویم
از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان مییابد.
🌺
🌍🌺🍃@Ashpazkhaney_man
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون😍😋
نکات:
۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده.
۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه.
۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم
۲-مرغ ۱ عدد متوسط
۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ
۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی)
۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ
۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه
۹-زعفران ۱ ق غ
👨🍳@Ashpazkhaney_man
#حلوا_نارگیلی
مواد لازم:
آرد سفید یک پ
پودر نارگیل یک پ
شکر نصف پ
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۳ ق غ
گلاب نصف پ
آب نصف پ
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول باید شربت رو درست کنید ، برای این کار آب و شکر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بزارید هم بزنید تا شکر حل بشه ، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید ،نیازی به غلیظ شدن شربت نیست.
آرا رو الک کنید و توی تابه بریزید مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده ، حدود بیست الی سی دقیقه زمان میبره بعد آرد رو دو بار الک کنید مجدد به تابه برگردانید و بعد کره و روغن رو اضافه و هم بزنید تا ذوب بشن .
چند دقیقه آرد رو در روغن سرخ کنید نیازی نیست خیلی تفت بدین تا رنگ حلوا تیره بشه چون باید رنگ حلوا روشن بمونه . حالا پودر نارگیلی که از قبل آسیاب کردین رو اضافه کنید حدود ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بعد از روی حرارت بردارین ، حالا شربت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و دوباره روی حرارت قرار بدین توی این مرحله باید مرتب هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش رو جمع کنه و آب اضافی اون تبخیر بشه و حلوا به صورتی گهواره بشه یعنی وقتی به سمت چم و راست تکون میدین به راحتی حلوا حرکت کنه و کاملا جمع بشه .
حالا شما میتونید یا مثل من توی قالب سیلیکونی بریزید به این صورت که کمی قالب رو چرب کنید و حلوا رو با قاشق توی قالب بریزید و فشار بدین یک ربع توی فریزر و یک ساعت توی یخچال قرار بدین یا اینکه توی ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید .
حتما باید از آرد سفید استفاده کنید ، آردتون خیلی نباید تغییر رنگ بده باید رنگ حلوا روشن بشه .
پودر نارگیل رو اول اندازه بگیرید بعد آسیاب کنید.
توی دستور اصلی روغن جامد ۴ ق غ استفاده شده ولی من کمتر ریختم بستگی به جذب آرد شما اول ۳ ق اضافه کنید اگر کم بود یک قاشق دیگه هم اضافه کنید .
👨🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر پیتزای خونگی🍕
درست کردن خمیر پیتزا اصلا کار سختی نیست، در عین حال چند تا نکته کوچولو داره که میتونه توی نتیجه نهاییتون تاثیر مثبت یا منفی بذاره..
مهمترین نکته بحث مخمره.. که باید مطمئن بشید مخمرتون سالمه..
نکته بعدی آرد و دمای آب مورد استفاده س، اگر تازه کارید حتما از آرد همه منظوره استفاده کنید تا نتیجه کارتون بهتر شه، اگه نه و دوست دارید از آرد نول یا حتی آرد نون استفاده کنید، حتما حواستون به اندازه آرد باشه و فقط بر اساس دستور جلو نزید، آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیرتون به دست نچسبه.. همین😍
نکته بعدی دمای آبه، که نه باید خیلی داغ باشه نه سرد، دمای چهل درجه مناسب ترین دما برای عمل اومدن مخمر و درست شدن خمیرتونه..
👩🍳 @Ashpazkhaney_man
#ماقوت
من اندازه ها رو چشمی می ریزم. تقریبا شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه.بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه.سپس توی ظرف سرو میکنیم.واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم.مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم
👨🍳@Ashpazkhaney_man
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ و بادمجون 😍😋
برای ۵ نفر:
پیاز: ۲ عدد
فیله مرغ (یا سینه و یا ران مرغ): ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۳ یا ۴ عدد
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
پیاز رو توی روغن سرخ کنید، ۲-۳ دقیقه بعد مرغ رو به همراه ادویهها اضافه کنید و ۴ دقیقه بعد بادمجان. با حرارت زیاد تفت بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب روی اونها بریزید تا نسوزه.
.
برنج(حدود ۳ لیوان) و نمک رو توی آبجوش بریزید و قبل از اینکه کامل نرم بشه آبکش کنید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه.
زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید تا یخها آب بشه.
داخل یک کاسه بزرگ ۲ تا زرده تخممرغ، یک کاسه ماست، نمک، یکم روغن و زعفرون رو خوب مخلوط کنید و نصف برنج(خنک شده) رو توی اون بریزید، آروم مخلوط کنید!
ماهیتابه یا قابلمه نچسب رو بیارید، کف اون رو چرب کنید و به ترتیب برنج تهچینی، سس مرغ و بادمجون و برنج سفید رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت کم با شعلهپخش کن اجازه بدید تا دم بکشه!
نوش جونتون😋😋
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_شکم_پر
برای ۸ تا ۹ عدد کوکو
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم .
مواد داخلش دل خواهی هست .
من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .
سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین .
یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
♥️@Ashpazkhaney_man
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰😍😋
لازانیا تابه ای
یه پیاز متوسط
دویست گرم گوشت چرخکرده
کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی
یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا
من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند
پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آبجوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان
@Ashpazkhaney_man
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_میوه_ای
• با هر میوه تابستانی خیلی سریع می تونید آماده کنید خیلی خیلی هم خوشمزه میشه
.
بیست گرم کره رو داخل تابه نچسب بندازین آب بشه و یک ق غ شکر اضافه کنید دو سه دقیقه هم بزنید شکر حل بشه بعد میوه ها رو داخلش بچینید
یک تخم مرغ رو با یک سوم لیوان شکر و کمی وانیل و یک سوم لیوان شیر و یک چهارم لیوان روغن مایع مخلوط میکنیم یکدست شد بهش یک لیوان آرد و یک ق چ بکینگ پودر اضافه میکنیم مایه کیک رو روی میوه میرزیم درش رو میبندیم با حرارت ملایم نیم ساعت بپزه آماده است
@Ashpazkhaney_man