eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سوخاری شیرازی دستور پخت و مواد لازم: 1 کیلوگرم سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 دسته جعفری 80 گرم پنیر موزارلا یا چدار را رنده کنید 6 برش پنیر چدار 2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه 100 گرم آرد سوخاری سیبزمینی رو خورد کنید و اب پز‌کنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهش‌اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با دست فرم‌بدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخم‌مرغ نمک و فلفل‌سیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری ‌بغلتونید و داخل روغن ‌شناور سرخ کنید @Ashpazkhaney_man
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پاستا نواری…..۳۰۰ گرم بیکن…..۲۰۰ گرم خامه……۲۰۰ گرم پیازچه…..نصف پیمانه کره…..۲۰ گرم زرده تخم مرغ……۲عدد پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم نمک و فلفل ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید. داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید @Ashpazkhaney_man
مواد لازم: سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته) عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه: نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!! در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نکات: مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید. موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد. قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !! و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه @Ashpazkhaney_man
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پفکی با ماست😋 بافت بی‌نظیری داره، خوراک مهمونیاس @Ashpazkhaney_man
یک ضرب المثل اسپانیايی ميگه: برای پختن یک املت خوشمزه، حداقل باید یک تخم‌ مرغ شکست؛ یعنی برای بدست آوردن هر چيزی، بايد هزينه‌ای پرداخت كرد! اين هزينه گاهی زمان شماست، گاهی پول شماست، گاهی گذشتن از خوشی‌هاست، گاهی گذشتن از خواب راحته! يادتون باشه هر موفقيتی بهايی داره @Ashpazkhaney_man
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو دورنگ مواد کوکو سیب زمینی سیب زمینی ۳عدد تخم مرغ ۲عدد نمک فلفل زردچوبه به اندازه لازم مواد کوکو سبزی سبزی کوکو ۱پیمانه سر پر تخم مرغ ۲عدد گردوی خردشده ۴ق غ خ آرد ۱ق غ خ نمک فلفل زردچوبه به اندازه لازم سیب زمینی رو رنده کنید بهش تخم مرغ و ادویه هارو بزنید خوب مخلوط کنید وداخل تابه روغن بریزید مواد کوکو رو بریزید و درشو ببندین که نیم پز بشه برای کوکو سبزی همه مواد روباهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید وقتی سیب زمینی نیم بند شد کوکو سبزی رو روش بریزید وباز درشو ببندین تا سبزی خودشو بگیره.برش بزنید وبه ارومی برگردونیدتاطرف دیگه هم سرخ بشه.وکوکو سبزی ما آمادست نوش جون @Ashpazkhaney_man
🌸 🌸 اول تو یه قالب مستطیل قبل ژله رنگین کمان درست کنین (رنگین کمانتون یه لایه ژله ساده یه لایه ژله با شیر باشه) ژله رنگین کمانو به صورت عمودی با چاقو برش بزنین و با کاتر قلب قالب بزنین قالب اصلی رو چرب کنین و بذارین تو فریزر ۲ بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش هم بزنین تا شفاف شه و بذارین خنک شه وقتی کاملا خنک شد یک لیوان شیر سرد بهش اضافه کنین میتونین مثل من یکمی رنگ صورتی بهش اضافه کنین یه لایه از ژله رو بریزین تو قالب و بذارین نیمبند شه وقتی نیمبند شد قلبا رو بچینین وسط قالب و دوباره روش کمی ژله بریزین تا قلبا فیکس شن و تکون نخورن و بذارین نیمبند شه دوباره بعد از نیمبند شدن بقیه ژله رو بریزین تو قالب تا قالب پر شه و حداقل ۶ ساعت بذارینش تو یخچال با دست کناره های ژله رو بکشین به سمت داخل تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف سرو @Ashpazkhaney_man