eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریع ترین ساندویچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ashpazkhaney_man
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😜 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ashpazkhaney_man
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم 🛒 آرد یک لیوان تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر نوک ق غ ژامبون فلفل دلمه قارچ پنیر پیتزا @Ashpazkhaney_man ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 پاستا پنه ۳۰۰ گرم کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز خامه ی صبحانه هم ۱ قاشق شیر ۱/۴ پیمانه ست گوشت چرخ کرده رو ۲۰۰ گرم بریزید زیتون سبز ۱/۴ پیمانه گوجه گیلاسی هم به اندازه زیتون ریحون تازه ۱ مشت آویشن هم نوک قاشق چای خوری قارچ ۱۵۰ گرم کره ۱ قاشق چای خوری خوبه براش @Ashpazkhaney_man
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 جایگزین آلو میتونید سیب یا شلیل و یا هلو و یا زردالو مواد لازم: 800 گرم آلو سیاه سفت(بدون هسته و چهار قاچ شده) کره به دمای اتاق رسیده 125 گرم 3 عدد تخم مرغ متوسط 200 گرم شکر 200 تا 220 گرم آرد یک بسته بیکینگ پودر (8 گرم)معادل یک قاشق غذاخوری سر خالی 1 بسته وانیل شکری معادل نصف قاشق مرباخوری 100 گرم خامه (در صورت نداشتن ، ماست اضافه کنید مواد رویه: کره 75 گرم 50 گرم شکر آرد 100 گرم نصف قاشق چایخوری دارچین یک مشت گردو @Ashpazkhaney_man
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. @Ashpazkhaney_man
🍪 😋 ▫️۱۰۰ گرم کره ی نرم ▫️۱۲۰ گرم پنیر خامه ای نرم ▫️یک و یک دوم پیمانه پودر قند ▫️یک عدد تخم مرغ ▫️یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر ▫️یک قاشق چایخوری عصاره ی وانیل ▫️یک پینچ نمک ▫️یک و ۳/۴ پیمانه آرد ▫️۱/۴ پیمانه شکر ▫️یک قاشق غذاخوری پودر دارچین 🔸کره و ‌پنیر رو‌ خوب با هم‌زن بزنید پودر قند رو اضافه کرده و ترکیب کنید تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل و نمک رو ریخته و دوباره هم بزنید آرد رو روی مواد الک کرده و فولد کنید. ❌ ممکنه دو تا ۳ قاشق ارد بیشتری مصرف بشه اگر دیدید موادتون خیلی شله کم کم ارد اضافه کنید تا اندازه بشه روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید شکر و دارچین رو باهم مخلوط کنید حدود یک قاشق غذا خوری از مواد رو برداشته رول کنید و خوب در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید و با فاصله کف سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۸ تا ۹ دقیقه بپزید @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. @Ashpazkhaney_man
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پنجره‌ای🍕🍆🌶🍅🌽🍈 تقدیم به همه شما مثل نون سیری که براتون درست کردم این پیتزا هم با نون باگت درست میشه، مثل فیلم و کاری که من انجام میدم نون باگت رو بُرش بدید و خمیر اون رو خالی کنید. و یک جسم سنگین روش قرار بدید. سس قرمز زیر پیتزا رو در هایلایت کتلت آموزش دادم. اگه عجله دارید از سس گوجه (کچاپ) استفاده کنید. موارد روی پیتزا رو به سلیقه خودتون اضافه کنید (گوشت، مرغ، پپرونی، سبزیجات و...) هر چقدر پنیر بیشتر بزنید، پیتزاتون بیشتر کش میاد. اگر میخواین کدو و بادمجون استفاده کنید، اونهارو خیلی نازک ببرید. من روی پیتزای خودم: کدو، بادمجون، فلفل دلمه، ذرت، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر موزارلا(پیتزا) ریختم و کِیف کردم. شما باید پیتزارو به مدت تقریبی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به نوع فر) داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید. هر وقت نون ترد و پنیر طلایی شد، پیتزا آماده هست. @Ashpazkhaney_man
گوشت سردست گوسفند 500 گرم را با ي دونه پياز بزرگ ريز خرد شده و كمي زردچوبه ميپزيم دو كيلو بادمجان را بعد از پوست كندن و ورقه ورقه كردن سرخ ميكنيم و با يك پيمانه برنج خرده محلي (لنجان) يا خرده شمالي و دو سه ليوان آب بازم كمي زردچوبه ميزاريم خوب بپزه و بادمجان و برنج خوب له بشه بعد با گوشت كوب اگه دستي باشه بهتره چون به كشدار شدن هليم كمك ميكنه ميكوبيم گوشت را بعد از اين كه كامل كامل پخت ميزاريم آب گوشت غليظ بشه و حتي المكان به خورد گوشت بره گوشت را جداگانه ميكوبيم و بعد با بادمجان و برنج كوبيده مخلوط حالا يك كيلو كشك كم كم مخلوط هليم ميكنيم لطفا نمك غذا را در آخر و بعد از اضافه كردن كشك اندازه كنيد چون به علت وجود نمك داخل كشك ممكنه هليم شور بشه فلفل سياه را فراموش نكنيد كه ركن اصلي هليم بادمجان اصفهانه در آخر آخر نصف فنجان زعفران آبزده غليظ به هليم اضافه و داخل ظرف سرو بكشيد و با پياز داغ فراوان سير داغ يادتون نره و نعنا داغ سرو كنيد. @Ashpazkhaney_man
پنیر خامه ای 1 بسته پنیر چدار 1 فنجان خامه ترش 1 فنجان زیتون خرد شده 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده 1 فنجان پیازچه خرد شده 1/2 فنجان پودر سیر مقداری نمک مقداری نان لواش نازک به تعداد لازم تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدار و خامه ترش را اضافه کنید. یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید. از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود. رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. @Ashpazkhaney_man