eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
🍽 فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري @Ashpazkhaney_man
🍬 🔸میتونید با انواع مغزها این شکلات رو درست کنید😋 🔻شکلات سفید و قهوه ای رو به روش بن ماری ذوب کنید روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری اب جوش و کف سینی که سلفون یا کاغذ روغنی گذاشتید بریزید بعد میتونید انواع مغزها مثل پسته ، بادوم فندوق ، گردو ، مغز تخمه آفتابگردان ، نخود ، کشمش ، میوه های خشک شده نگینی خرد شده به صورت جدا جدا یا قاطی بریزید بذارید خنک بشه @Ashpazkhaney_man
😍😍 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید لیوان یا با چاقو برش بزنید بعد توی روغن سرخش کنید میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه . پر کنید یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید ‌@Ashpazkhaney_man
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد:یک و یک سوم لیوان شکر:نصف لیوان شیر: یک سوم لیوان روغن:یک سوم لیوان پودر کاکائو:۲ق غ بکینگ پودر:۱ ق م وانیل:نصف ق چ مواد ژله بستنی: ژله:۲بسته بستنی:۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌@Ashpazkhaney_man
🥪طرز تهیه «ته چین دولایه» خوشمزه 🍛🍛🍛🍛 🥢🧂مواد اولیه (برای ۵ نفر): مرغ ۴۰۰گرم (سینه)/ برنج نیم کیلو/ زعفران ۱قاشق چایخوری/ تخم مرغ ۶عدد/ بادمجان۳۰۰گرم/ روغن ۱۵۰گرم/ ماست ۲۵۰گرم/ پیاز ۱عدد/ نمک به میزان دلخواه/ فلفل به میزان دلخواه/ زرشک به میزان دلخواه/ گردو به میزان دلخواه.🥢🧂 🥣ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز می‌کنیم. بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم. برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود. در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم. به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم. ✦• @Ashpazkhaney_man
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🥙 گوشت نیم کیلو پیاز سرخ کرده :3 قاشق سوپخوری روغن به مقدارلازم لیمو عمانی (یا گرد لیمو) :5 تا 6 عدد لوبیا قرمز یا لوبیای چیتی (بسته به سلیقه) :1 لیوان سبزی خورش 1 کیلو گرم نمک :به مقدار لازم زردچوبه :به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم شنبلیله خشک 2 ق غ ✦ 👩‍🍳 @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 خرمای بدون شهد وبدون هسته کنجد تفت داده شده ۱ پیمانه پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه پودر زنجبیل ۱ق س یا ۱ق چ پودر هل ۱/۲ ق چ پودر بیسکوییت یا آرد تفت داده شده ۱ پیمانه پودربیسکوییت پتی بور کاکائویی کره ۵۰ گرم ذوب شده ارده ۱/۳ پیمانه . .@Ashpazkhaney_man
🥕طرز تهیه: ابتدا برای چهارنفر، پنج عدد هویج متوسط رو رنده درشت کنید و بزارید روی حرارت تا کمی سبک بشه، روغن بریزید و سرخ کنید و کمی آبلیمو بش اضافه کنید تا شیرینی هویج گرفته بشه اگر شیرین دوس دارین بجای آبلیمو کمی شکر بزنید ، 300 گرم سینه مرغ رو خرد کنید با 1 عدد پیاز تفت بدید و زردچوبه و فلفل بش بزنید به هویج ها اضافه کنید و نصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید . برنج رو آبکش کنی‌ و کمی زعفران دم کرده بریزید ته قابلمه و روغن بریزید و کتف و بال رو با نمک و فلفل اغشته کنید و بچینید ته قابلمه و یک لایه برنج یک لایه مواد هویج و مرغ ودوباره برنج و دم بندازید ، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دو ساعت زمان میبره ، نوش 🍽👩🏻‍🍳@Ashpazkhaney_man       
Naser Zeynali - Mishe Behem Betabi (128).mp3
2.84M
🎙 ناصر زینعلی 🎵 میشه بهم بتابی ❤️🎧
برای این مدل پخت بهتره پوست سیب زمینی رو نگیرید. سیب زمینیهایی که پوست یکنواخت و سالمی دارند رو انتخاب کنید با برس کاملا پوست سیب زمینی را بشوئید. پوست سیب زمینی برشتگی و طعم خاصی در زمان پخت به سیب زمینی میده ولی میتونید سیب زمینی رو پوست بگیرید. سیب زمینیهای برش خورده رو در آب سرد بریزید و صبر کنید تا نشاسته اضافی آنها گرفته شود و بعد چند مرتبه آنها را بشوئید و در آخر آبکش کرده در کاسه ای بریزید. سپس مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)+کمی فلفل قرمز+پودر پاپریکا+پودر سیر+پودر پیاز+آویشن+نمک اضافه و خوب سیب زمینیها را به این مواد آغشته کنید. پودر پیاز را از عطاریها میتوانید تهیه کنید. سپس سیب زمینیها را در ظرفی که گنجایش داشته باشد به صورت یک ردیف بچینید. حتما حتما حتما سیب زمینیها باید در یک ردیف چیده بشن تا خوب و کامل پخته شوند. بهتره حتما کف ظرف را چرب کنید. اگه ظرفتون تفلون بود فقط چرب کردن کافیه ولی اگه از ظرف یا سینی دیگه ای استفاده میکنید بهتره برای جلوگیری از چسبیدن سیب زمینی به ظرف؛کف ظرف کاغذ روغنی انداخته و کاغذ رو کمی چرب و بعد سیب زمینیها رو در ظرف بچینید. ظرف سیب زمینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید بسته به نوع فر حدود 1 تا 2 ساعت،ممکنه تایم پخت طول بکشه سیب زمینی ها را چک کنید هر وقت یک طرف آنها کاملا پخت و برشته شد،برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته و برشته شود. میتوانید قبل از مزه دار کردن سیب زمینیها 3 دقیقه آنها را ور آب درحال جوش بیندازید و بعد آبکش و مزه دار کنید. ولی معمولا نیازی به اینکار نیست و اگه برشها زیاد ضخیم نباشند به خوبی در فر میپزند. اگه فرتون برقی هست یا از توستر استفاده میکنید دما رو روی 180 درجه تنظیم کنید. سپس از فر در آورید و بلافاصله مقداری جعفری ساطوری و کمی پنیر پارمزان به دلخواه روی آنها بپاشید و سرو کنید. 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man