12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_گوشت_قلقلی_با_بادجون
تخم مرغ یک عددکامل ودوعددزرده
نمک وفلفل به میزان لازم
گلاب دوقاشق غذاخوری
ماست سفت یک لیوان
روغن یک سوم لیوان
برنج ۴پیمانه
زعفران به میزان لازم
خلال بادام وپسته برای تزیین
زرشک به میزان لازم
شکریک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ شده برای قلقلی ۲۰۰گرم
بادمجان ۲عدد
نکته :برنج یکمی بایددان باشه
زعفران هرچه بیشتربهتر
گوشت وپیازونمک وادویه روباهم مخلوط کرده وسرخ میکنیم
بادمجان روهم حلقه کرده سرخ میکنیم
@Ashpazkhaney_man
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی توپی ده دقیقه ای
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_استیک😍😋
▪️گوشت فیله گوساله ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
▪️پیاز متوسط ۲ عدد برای آبگیری
▪️۵ حبه سیر کوچک
▪️قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد
▪️پنیر تاپینگ پیتزا
▪️گوجه گیلاسی
▪️روغن زیتون فرابکر
▪️فلفل دلمه قرمز
▪️پودر سیر
▪️پاپریکا هندی
▪️ترخون ۲ شاخه
▪️روغن
▪️نمک
▪️فلفل
▪️زردچوبه
▪️سس کچاپ
▪️سس مایونز چیلی
@Ashpazkhaney_man
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_البالو😍😋
روش من برای درست کردن #شربت_البالو فقط تابستون گرم با اب ویخ میچسپه طعم وانیل رو دوست ندارم تو شربت آلبالو دوست دارید اواخر پخت کمی بزنید🌹
سعی کنید از آلبالوی سالم وبدونه کرم زدگی استفاده کنید
برای هرکیکو البالو دو کیلو شکر لازم است تووووجه کنید . بدونه هسته وزن کردم (دو کیلو) آگه وزنه هم ندارید یک کاسه پر پر آلبالوی بدونه هسته دوکاسه شکر
شکر رو لابلای آلبالو بپاشید و آب آلبالو روش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت دراین فاصله البالوها آب میندازه سپس بیرون بیارید وبزارید رو گاز با شعله متوسط شعله نه زیاد باشه نه کم پخت طولانی نشه شربت تیره میشه نیم ساعت پخت باید قوام بیاد مرتب کف اونو بگیرید بزارید البالوها یک ربع تا بیست دقیقه با شهد بجوشه سپس با کفگیر سوراخ داره البالوها رو بیرون بیارید سعی کنید با تکان دادن کفگیر شهد کاملا ازش جدا بشه شهد وقتی که قوام اومد حتما از یک پارچه تمیز رو کنید تا گرمه رد کنید سرد شه غلظت میشه رد نمیشه از تفاله البالو میتونید مارمالاد درست کنید ویا آلبالو پلو..
@Ashpazkhaney_man
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل😍😋
پودر جوز هندی نصف واحد
فلفل سیاه یک واحد
پودر انبه ۱ واحد
پودر تخم گشنیز نصف واحد
زیره سیاه نصف واحد
زردچوبه یک واحد
بیکینگپودر نصف واحد
نمک ۳ واحد
من برای ۱،۵ لیوان نخود خام یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط و ۲ حبه سیر و حدود ۵۰ گرم جعفری تازه استفاده کردم.
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_پنیری
پاستا پنیری فقط در ۱۰ دقیقه
250 گرم پاستا
سس:
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری آرد
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
پنیر رنده شده( موزارلا )
نمک، جوز هندی، پاپریکا
ابتدا پاستا را طبق دستور پخته و سپس سس را آماده می کنیم.
برای این کار کره را در تابه می ریزیم، می گذاریم ذوب شود، آرد را اضافه می کنیم.
شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید، مقداری پنیر اضافه کنید به همراه پاستا
@Ashpazkhaney_man
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی😍😋
• .
این کیک شکلاتی ساده و آسون با کرم وسطش بسیار خوشمزه و لطیفه و با یه لیوان چای خیلی میچسبه 😍
تو تابه هم میشه درست کنید
مواد لازم
تخم مرغ ٣ عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه یا چهار ق غ
بکینگ پودر دو ق م
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
برای کرمش
صدو پنجاه گرم پنیر خامه ای
وانیل یک چهارم ق چ
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت دو ق غ
پودر قند هم دو ق غ
مواد پنیری در ظرفی همه باهم ترکیب و باهمزن دستی بزنید تا یکدست بشه
تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با همزن بزنید بعد شیر رو روغن مخلوط و بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده یکدست که شد بریزید در ظرف مورد نظر که چرب کردید
حالا کرم مورد نظر رو با قاشق به دلخواه روی کیک قرار بدید و در فر ١٨٠ درجه به مدت چهل دقیقه بپزید (با خلال چک کنید)
حالا آماده اس
نوش جان.
@Ashpazkhaney_man