6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_خوشمزه_با_بادمجان😍😋
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
½ نمک قاشق چایخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق غذاخوری نان سوخاری
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4 عدد فلفل سبز
470 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید.
@Ashpazkhaney_man
پخت کیک در هواپز(کیک پوست پرتقال و کشمش)
آرد۲ لیوان
شیر۱ لیوان
پودر پوست پرتقال۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ لیوان
کشمش۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
وانیل۱ قاشق چای خوری
روغن مایع۱/۲ لیوان
برای تهیه مواد : ابتدا تخم مرغ ها ، وانیل وشکر را باهمزن خوب هم میزنیم ، سپس یک لیوان شیر ،وبعد روغن را اضافه می کنیم ،وبعد پودر پوست پرتقال مواد را هم میزنیم .
در مرحله بعد آرد وبکینگ پودر را با هم مخلوط و از قبل سه مرتبه الک کرده ایم را به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک مواد را مخلوط می کنیم .
کشمش من از قبل کمی آب گرم روی آن ریختم وکنار گذاشتم ، داخل صافی کشمش ها را آبکش کنید سپس به مواد کیک اضافه کنید .
نکته بعد که خیلی مهم وحتما باید توجه بشه هواپز را از ۲۰ دقیقه قبل روشن وبزارین گرم بشه میتونین روی درجه ۲۰۰بزارین .
قالب اصلی کیک را یک ذره با روغن مایع چرب کنید وبعد مواد کیک را داخلش بریزین .
وداخل هواپز روی پایه کوچک قالب را بذارین ، درجه کیک روی ۱۵۰ تنظیم کنید وسر هواپز را گذاشته بزارین به مدت ۳۰دقیقه بپزه ، بعد از این مدت زمان حدود ده دقیقه دیگه روی درجه ۲۰۰بزارین روی کیک هم کامل پخته بشه .
بعد از مدت زمان ۴۰دقیقه ،پخت کیک کافیه ،قالب را از داخل هواپز بیرون آورده وبعد سرد شدن کیک را برش زده وخوب که سرد شد من با دنت ومهره های رنگی تزیین کردم.
این کیک بسیار خوشمزه وپف اون هم عالی میشه وپیشنهاد میکنم اگر هواپز دارین حتما طبق همین دستور درست بکنین .
@Ashpazkhaney_man
کیک اسفنجی در هواپز
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
روغن مایع_ ۱/۲ لیوان
تخم مرغ _ ۴ عدد
شکر _۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شکر و روغن را خوب هم میزنیم تا رنگ مایع ما کرم رنگ شده و کش بیاید.
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.
قالب را در هواپز می گذاریم و در هواپز را می بندیم. دما را روی ۱۵۰ درجه و زمان را روی ۲۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.
@Ashpazkhaney_man
21.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهترین شیوه درست کردن سیبزمینی😋
ادویهها
پودر سیر🧄
،فلفل سیاه
،پاپریکا
،نمک🧂
زردچوبه
حتما امتحانش کن👌مطمئنم خوشت میاد😍
@Ashpazkhaney_man
18.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سزار😍😋
تخم مرغ.....۵عدد
سیر.....۵حبه
پنیر پارمزان....۲ قاشق غذا خوری
شکر.....۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری
سرکه.....۴ قاشق غذا خوری
روغن.....۴قاشق غذا خوری
ابلیمو......۴قاشق غذا خوری
سس مایونز......۸قاشق غذا خوری
نون تست.....۵ عدد
سینه مرغ .....۱عدد کامل
کاهو رسمی
ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید.
۱عدد تخم مرغ کامل به همراه ۴ عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو وکمی پارمسان حدود ۳ تا ۴ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید
@Ashpazkhaney_man
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود پنبه ای😋
فینگر فود اگه پنبه ای و لذیذ باشه از خوردنش سیر نمیشی😍😋
با این روش معرکه میشه👌
@Ashpazkhaney_man
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینی_کباب😋
این دستور ویژه رو از دستش ندین👌😍
برای مایع گوشتی
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
جعفری خورد شده
نمک و فلفل و زیره
۱ ق غ رب گوجه
۳ ق غ روغن
سایر مواد
سیبزمینی
گوجه فرنگی
فلفل
گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه
@Ashpazkhaney_man
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکم پر😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔
کره🧈
کالباس 🥓
ذرت🌽
پنیر پیتزا 🧀
آویشن🍃
نمک و فلفل 🌶🧂
@Ashpazkhaney_man
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر لوتوس😋
خیلی جذاب و خوشمزس😋 حتما امتحانش کن👌😍
مواد لازم:
بیسکوییت لوتوس: ۶ عدد
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر قند یا پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرم لوتوس: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: دلبخواهی(۱ قاشق چایخوری)
این دسر هرچقدر بیشتر داخل یخچال بمونه بافت سفت تریپیدا میکنه
و اینکه نیازی به پودر خامه نداره
پنیر خامه ای حتما سرد باشه..
برای لایه آخر یک قاشق کرم لوتوس رو برای چند ثانیه بزارید داخل مایکروفر تا روون بشه
@Ashpazkhaney_man
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله رولی😍😋
هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه
نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه
کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال
بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین
.
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک)
کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه
(اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین)
@Ashpazkhaney_man
#پیراشکی_گوشت😋
حتما درستش کن که خیلی خوشمزس😍
مواد لازم:
آرد ۳ ليوان
خمير مايع ٣ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
شيرولرم ۱ ليوان
روغن ۵ ق ن
نمك ۱ ق چ
شكر ۲ ق چ
طرز تهیه:
تمام مواد بجز آرد با هم مخلوط ميكنيم خوب هم ميزنيم مواد كه خوب مخلوط شد آرد سه بار الك ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير خوب ورز ميديدم بعد داخل ظرف رو چرب ميكنيم خمير داخلش ميزاريم در جاي گرم به مدت يك ساعت استراحت ميديم كه حجم خميردو برابر بشه اين خمير ترد و سبك هست مخصوص پيتزا و پيراشکی. مايع گوشتي بايد مثل مواد پيتزا باشد اول گوشت پياز آويشن و ادويه جات و تفت ميديم ميزاريم مواد خوب بپزه وقتي مواد پخت بهش قارچ و فلفل دلمه اي نگيني اضافه ميكنيم مرحله آخركمي رب و آبليمو جعفري به مواد اضافه ميكنيم (آب مواد کاملا گرفته شود) خمير كه آماده شده روي سطح صاف آرد ميريزيم خمير پهن ميكنيم قالب گرد ميزنيم مواد گوشتي رو داخلش ميچينيم وهر مدل دوست دارید خمیر بپیچید، روی سینی فر کاغذ روغني ميزاريم کمی روش چرب میکنید، بعدخمير پيراشكي را ميچينيم روش با برس زرده تخم مرغ و زعفران ميزنيم كنجد ميریزیم فر از قبل بيست دقيقه گرم شود درجه فر١٨٠ زمان ۴۵ دقيقه پنج دقيقه آخر بالاي فر روشن ميكنيم تا پيراشكي ها طلايي شود و روش بعدی سرخ کردن پیراشکی همین خمیر با مواد داخل روغن سرخ میکنیم اول کمی شعله زیاد که طلایی بشه بعد شعله متوسط رو به کم که خمیرخوب پخته بشه.
@Ashpazkhaney_man