eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
🫔 😋 🔸 برای این ساندویچ یک لایه نان تست کمی سس گوجه وسیر وپنیرچدار اسفناج وسیر وقارچ تفت داده باز یک لایه نان و سس و گوشت ریش ریش و پنیر موزارلا و یک لایه دیگه نان استفاده کردم و داخل دستگاه گذاشتم تا پنیر اب بشه و نان کمی برشته بشه @Ashpazkhaney_man
🥐 😋 🔸1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم. مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب. اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم @Ashpazkhaney_man
🍬😋 ▫️ آرد سفید ۳ لیوان ▫️ زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم ▫️ شکر ۳ لیوان ▫️جوهر هل چند قطره ▫️ گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه ) ▫️روغن در حد خیس شدن آرد 🔸 ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست @Ashpazkhaney_man
‍ ✅میلک_شیک_نوتلا ✍مواد لازم شیر۲لیوان بستنی شکلاتی یاوانیلی۲لیوان نوتلا۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو۲قاشق غذاخوری خامه قنادی یاخامه صبحانه شیرین شده۲قاشق غذاخوری پر سس شکلات برای دورلیوان 🍜طرز تهیه همه مواد روبه جز سس شکلات داخل مخلوط کن ریختم .خوب مخلوط که شد ظرف مورد نظرو با سس شکلات کمی آغشته کرده بودم رو مواد را داخلش ریختم.من تکه‌هایی ازشکلات تخته‌ای روباکاردجداکردم وریختم روش به همین راحتی وخوشمزگی. 🌟بنابه ذائقه‌تون میتونید موادوکم وزیادکنید(بستنی،شکلات،خامه) 🌟خامه رو هم میتونید حذف کنید ولی خوشمزه‌ترش میکنه. 🌟بااین مقدارمواد همین دولیوان درست شد. 🌟من لیوانهاروکه به سس آغشته کردم گذاشتم فریزر تا موادو آماده کردم که روی دیواره لیوانهابمونه وبامواد مخلوط نشه. @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه👇 مواد لازم: _شیر .....نصف پ _شکر......یک چهارم پیمانه روغن جامد یا کره....... یک‌چهارم پیمانه _تخم مرغ کوچک ...... یک عدد آرد....... حدود سه پیمانه نمک...... یک پینچ پودر مخمر ......یک قاشق مرباخوری+یک پنجم پیمانه آب گرم+یک قاشق مرباخوری شکر زردچوبه.....یک قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن نان .....مقدار لازم دوستان توضیحات روی کلیپ کامله فقط چندتا نکته داره 🔴_بهتره از ارد نان فانتزی استفاده کنید _🔴من سری اول که اردک درست کردم برای سرخ کردنش روغن زیاد میریختم و باعث میشد نون زیادی چرب بشه که دوست نداشتم، ولی به تجربه متوجه شدم که باید روغن خیلی کم بریزیم، شما هم از این تجربه ی من استفاده کنید و نون اردک رو با بهترین کیفیت درست کنید حالا اگر فکر میکنید که من دیگه خیلی کم روغن ریختم شما میتونید کمی بیشتر بریزید😊 @Ashpazkhaney_man
🥘 😋 🔸يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغن و زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه🥫 و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت بايد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود سیب زمینی و مرغ😋 این غذا با سبزیجات معطری پخته میشه که باعث میشه مزه خیلی خوب و خاصی داشته باشه👌 از جمله نعناع گشنیز و فلفل سبز👆 یه وعده غذایی جدید و متفاوت🤗 @Ashpazkhaney_man
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 ▫️500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان ▫️1 پیاز ▫️2 حبه سیر ▫️2-3 فلفل سبز ▫️1-2 فلفل قرمز ▫️گوجه فرنگی ▫️1 قاشق غذاخوری رب چیلی یا رب گوجه ▫️1 قاشق چایخوری کاری ▫️1/2 قاشق چایخوری زیره ▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ▫️1 قاشق چایخوری پاپریکا ▫️نمک ▫️2-3 سیب زمینی 🔸پس از تفت دادن مرغ های خرد شده به مدت 5-6 دقیقه پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز، فلفل خرد شده،گوجه فرنگی و رب چیلی یاگوجه فرنگی را اضافه کنید سپس ادویه ها را اضافه کرده و درب آن را بندند و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد،سیب زمینی های ورقه ای خرد شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن کف ظرف فر بریزید و پاپریکا یا پول بیبر و کمی نمک بپاشید سپس مرغ پخته شده را روی سیب زمینی ها بریزید و در آخر پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را برای مدت 10تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی پنیر برشته شود @Ashpazkhaney_man
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر پیتزا🤩🧀 پنیر پیتزا رو خونگی درست کن😋👌 @Ashpazkhaney_man
زرشک پلو با مرغ جذاب😍😋 مواد لازم: مرغ🍗 پیاز🧅 یک‌عدد رب انار دو ق غ رب گوجه🥫 یک ق غ جعفری و نعنای خشک🍀🌿 گردو یک فنجان نمک🧂 فلفل🌶 زردچوبه برای درست کردن زرشک پلو با سس جذاب: اول مرغ هارو مزه دارکردم و بعد سرخ کردم بعد پیاز و جعفری و نعنا رب گوجه و رب انار گردو تفت دادم بعد ابجوش اصافه کردم و مرغ سرخ شده رو داخلش گذاشتم و برای یک ساعت پختم @Ashpazkhaney_man
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 فوق‌العاده جذاب و خوشمزس👌 حتما درستش کن😍 شکر...... یک و نیم پیمانه روغن...... یک پیمانه آرد..... 2 پیمانه شیر یک و نیم پیمانه تخم مرغ ......3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل......نوک چاقو پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم. نوش جان 😍 @Ashpazkhaney_man