eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکوی لوبیا چشم بلبلی 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 مواد لازم برای ۴ نفر لوبیا چشم بلبلی :۱ پیمانه خیس خورده از شب قبل🍿 پیاز:۱ عدد متوسط🧅 تخم مرغ:۱ عدد🥚 سیب زمینی: ۱ عدد متوسط🥔 سیر: ۲ حبه🧄 جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری☘ آرد: ۱ قاشق غذاخوری🥄 پودر گشنیز: ۱ قاشق چایخوری پودر زیره:۱ قاشق چایخوری نمک ، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم🧂🌶 روغن: به مقدار لازم🥃 طرز تهیه پیاز را رنده ریز کنید و آب پیاز را خارج کنید لوبیا را بپزید و بعد از پختن در غذاساز له کنید یا با گوشکوب بکوبید سیب زمینی را آبپز کنید ، وقتی سرد شد، پوست بگیرید و آن را رنده کنید سیب زمینی ، لوبیا ، پیاز ، آرد ، نمک و فلفل ، جعفری ، پودر گشنیز ، پودر زیره و تخم مرغ را مخلوط کنید و خوب مواد را ورز دهید تا یک ترکیب یکدست ایجاد شود روی مواد سلفون بکشید و نیم ساعت در یخچال بگذارید بعد از نیم ساعت یک تابه روی اجاق گذاشته و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.مواد را کم کم به شکلی که مد نظرتان است در تابه بریزید و سرخ کنید @Ashpazkhaney_man
کوکوی جوانه گندم 👇 مواد لازم برای ۴ نفر 🧆🧆🧆🧆🧆 جوانه گندم ۲۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط جعفری خرد شده ۱ پیمانه نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد روغن به مقدار لازم برای تهیه کوکو جوانه گندم ابتدا جوانه گندم را با غذاساز خرد کنید ولی اجازه ندهید خیلی له شود چون شیره آن خارج می شود و دچار چسبندگی زیاد می شود و موقع سرخ کردن مشکل ایجاد می کند🥙 سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و به جوانه گندم خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به خورد هم بروند و یک ترکیب کاملا همگن و یکدست ایجاد شود 🥔🧅 جعفری خرد شده را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و سپس نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود🥙 تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه شما دیده شود. تخم مرغ ها را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید 🥚🥚 تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را در تابه ریخته و زیر شعله را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کم کم کوکوی شما بپزد @Ashpazkhaney_man
طرز تهیه کاسرول مرغ 🍗 مواد لازم برای ۴ نفر سینه مرغ مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری پیاز یک عدد متوسط سیر رنده شده ۳ حبه فلفل دلمه سبز و قرمز به اندازه کافی قارچ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به اندازه کافی آویشن ، پاپریکا به مقدار کافی گوجه خرد شده ۲ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری یک سینه مرغ را تمیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم، پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم 🥙 تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم و روغن مایع می ریزیم و پیازها را داخل روغن داغ تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند سپس مرغ را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم سیر را پوست بگیرید و رنده کنید و به مرغ بیافزایید. آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و فلفل دلمه ای را برش زده را اضافه کنید 🫑 قارچ ها را هم نگینی خرد می کنیم و به مرغ می افزاییم درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب مواد کاملا گرفته شود سپس رب را اضافه می نماییم فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم، مواد را داخل ظرفی که می خواهیم سرو کنیم می ریزیم می توانید تک نفره بریزید یا داخل یک ظرف سرو بزرگ بریزید. روی مواد پنیر پیتزا بریزید و داخل فر برای ده دقیقه بگذارید، سپس ده دقیقه هم با حرارت بالاتر بگذارید تا پنیر طلایی شود . کاسرول مرغ خوشمزه ما آماده سرو است 🍲 @Ashpazkhaney_man
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳 مواد لازم برای دو نفر خرما: ۹عدد تخم مرغ: ۲ عدد گردو خرد شده: مقداری دارچین:نصف قاشق چای خوری کنجد:یک قاشق مربا خوری پودر گل محمدی : مقداری نکاتی در مورد قیساوای خرما (تبریز) 🍳 💥اگر رطب باشه بهتر هست 💥اگر خیلی چرب می پسندین ، موقع خوردن کره آب شده اضافه کنید 💥 به جای خرما از قیسی (برگه زرد آلو) هم می تونین استفاده کنید که قیساوای قیسی میشه و باید بعد از شستن برگه زردآلوها با آب کامل بپزید و له کنید و بعد بقیه مراحل رو انجام بدین توجه❗️ قبل از له کردن ، قیسی ها رو کاملا خشک کنید 💥 ترکیب خرما و تخم مرغ رو می تونین کم و زیاد کنید. بعضی ها خرمای زیاد می پسندند و بعضی تخم مرغ زیاد نوش جان @Ashpazkhaney_man
کلم پلو شیرازی مواد لازم برای ۴ نفر برنج :۴ پیمانه گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم سبزی کلم پلو :۶۰۰ گرم کلم برگ سفید: ۱عدد متوسط پیاز:۲عدد متوسط آبلیمو: ۱قاشق غذاخوری نمک،فلفل سیاه و زردچوبه:به مقدار کافی روغن: به مقدار کافی طرز تهیه برنج را می خیسانیم. زمان خیساندن برنج بستگی به تازگی برنج دارد و هر چقدر برنج تازه تر باشد، نیاز به خیساندن کمتری دارد مایه کلم پلو کلم برگ را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. با روغن در تابه تفت می دهیم،برای گرفتن بوی کلم مقداری زردچوبه اضافه می کنیم، درب تابه را می گذاریم تا با حرارت کم کلم ها آب بیندازند و نرم شوند، نمک و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم، سبزی خرد شده را همراه یک پیاز خوب تفت می دهیم و به کلم اضافه می کنیم یک پیاز را ریز رنده کرده و آبش را می گیریم و با گوشت چرخ کرده ،مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می کنیم و ورز می دهیم. اگر مایه شل بود کمی آرد اضافه کنید مایه کوفته قلقلی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم، بعد به شکل کوفته های ریز درست کرده و سرخ می کنیم برنج را در یک قابلمه با آب کافی و مقداری نمک و زردچوبه می ریزیم، زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم و مغز برنج سفت بود، باید آنرا آبکشی کنیم کف یک قابلمه را روغن می ریزیم و ته دیگ را سیب زمینی یا نان لواش قرار می دهیم تمام برنج و مواد کلم پلو را به صورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و لایه اول و آخر حتما باید برنج ساده باشد،روی قابلمه دم کنی قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد @Ashpazkhaney_man
حلوای ریحان و گردو این حلوای در اکثر مناطق استان فارس در روز عید فطر پخته می شود و طبعی گرم و مقوی دارد 🥣 مواد لازم آرد گندم: ‌۱ پیمانه دوای گرم: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی آب: ۸ پیمانه شکر: ۱.۵ پیمانه روغن: ۳ قاشق غذا خوری تخم ریحان ، خاکشیر ، سفید تخم (ونگو) ، مروک(مرمک) و... : مجموع باهم۳ قاشق غذا خوری گردو : ۸ عدد (دوست داشتید بیشتر استفاده کنید) طرز تهیه حلوای ریحان و گردو آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، حدود ١٠دقیقه دوای گرم را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و زیر قابلمه را خاموش کرده و چند دقیقه ای صبر م یکنیم تا مواد خنک شوند در این فاصله تخم ریحان و بقیه را ریگ شور کرده و حدود نیم ساعت با مقداری آب می گذاریم خیس بخورد و حجمش زیاد شود آب و شکر را در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا شکر در آب حل شود آب و شکر حل شده را در چند مرحله به آرد اضافه کرده و هرسری خوب هم می‌زنیم تا آرد گلوله ای در مواد باقی نماند و در آخر از صافی عبور دهید روغن و مغز گردو که نگینی خرد کرده ایم را هم اضافه کرده قابلمه را به روی اجاق گاز برگردانده و با شعله متوسط شروع به هم زدن می کنیم، زمانی که بخار بلند شد شعله را کم میکنیم و همچنان به زدن ادامه میدهیم، حدود ۴۵دقیقه دقت کنید که اصلا نباید مواد را رها کرده و مدام باید حلوا را هم بزنیم وگرنه ته می گیرد در اواخر پخت حلوا، آب تخم ریحان و.ـ. را دور ریخته و به حلوا اضافه می کنیم زمانی که حلوا قُل زد و به جوش افتاد و به غلظت مورد نظرتان رسید، هم زدن و پخت حلوا کافی است نوش جان 😋 @Ashpazkhaney_man
طرز تهیه ترشی غوره مجلسی به روش شمالی 👇 مواد لازم ترشی غوره 🍇 غوره ۲ کیلوگرم نمک ۳ قاشق غذاخوری آب جوشیده به مقدار کافی برای تهیه ترشی غوره مجلسی ابتدا باید غوره های مناسب ترشی تهیه کنیم، برای این منظور بهتر است از غوره انگورهایی استفاده کنیم که اندازه بزرگتری دارند، چون در پایان کار ترشی جذاب تر و زیباتری خواهیم داشت 🍇 در این مرحله غوره ها را با دقت از خوشه ها جدا می کنیم و داخل آبکش می ریزیم، سپس غوره ها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود و هیچ رطوبتی روی سطح غوره ها باقی نماند 🍇 توجه داشته باشید که وجود رطوبت در روی سطح غوره ها یا ظرف ترشی باعث می شود که ترشی کپک بزند. در ادامه ظرف های شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال تمیز رطوب درون ظرف را به طور کامل می گیریم 🍇 در این مرحله غوره ها را داخل ظرف های می ریزیم، سپس روی هر شیشه ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم. در ادامه با قیمانده حجم خالی داخل شیشه های را با آب جوشیده ای که سرد شده است پر می کنیم 🍇 درب شیشه ها را محکم می بندیم، به صورتی که هیچ گونه هوایی وارد فضای ظرف ها نشود. شیشه های ترشی را در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی ها آماده شوند. پس از گذشت ۲ هفته ترشی آماده مصرف است 🍇😋 بجای آب جوشیده می توان از آبغوره استفاده کرد 💡 @Ashpazkhaney_man
شیر برنج لذیذ خوزستانی (دزفولی) یک صبحانه یا شام سالم و مقوی 👍 مواد لازم برنج عنبربو:۱.۵پیمانه 🍚 نمک:۱/۴ قاشق چایخوری 🧂 آب :۴پیمانه 🚰 شیر :۷ پیمانه 🥛 گلاب:۳قاشق غذاخوری دستور پخت 🔻 برنج را پس از پاک کردن، چند بار با آب سرد شسته و در قابلمه‌ای بریزید، حدود ۴ پیمانه آب سرد به برنج اضافه کرده و قابلمه را با درب باز روی حرارت بالا قرار دهید 🔥 وقتی آب برنج به جوش آمد، حرارت را کم کرده و روی حرارت متوسط رو به پایین تنظیم کنید اجازه دهید برنج بجوشد و دانه‌های برنج کاملا باز شوند جوشیدن باید تا حدی ادامه یابد که دانه‌های برنج کاملا نرم شده ، ولی مراقب باشید آب برنج بیش از حد تبخیر نشود و دانه‌های برنج خشک نشوند وقتی برنج به این مرحله از پخت رسید، حرارت را زیاد کرده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید، به این صورت که ابتدا یک پیمانه شیر اضافه کرده و هم بزنید و پس از اینکه به جوش آمد پیمانه بعدی را اضافه کنید. به همین ترتیب همه شیر را به قابلمه اضافه کرده و شیر برنج را هم بزنید که ته نگیرد گلاب را به شیر برنج اضافه کرده و حرارت را کم کنید. حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا شیر برنج روی حرارت ملایم جوشیده و غلیظ شود 🥣 پس از اینکه شیر برنج به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید شیر برنج دزفولی را با شکر سفید یا قهوه ای، عسل، شیره، انواع مربا مخصوصا مربا گل، میوه تازه یا سس میوه سرو کنید 🍓🍇 در صورت تمایل می‌توانید شیر را قبل از اضافه کردن به برنج گرم کنید تا بجوشد و پس از اینکه چند دقیقه جوشید آن را یکباره به برنج اضافه کنید @Ashpazkhaney_man
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگوی پفکی بوشهری 🍤 مواد لازم میگوی پاک شده:۴۰۰گرم پیاز:1 عدد آبلیمو:1قاشق غذاخوری ماست چکیده:۲ قاشق غذا آرد:۲/۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ:1 عدد زعفران:۱/۴ قاشق چایخوری ادویه ماهی:۱ قاشق مرباخوری سرخالی نمک:1 قاشق چایخوری فلفل قرمز یا سیاه:۱/۲ قاشق چایخوری @Ashpazkhaney_man
👇👇 مواد لازم 👇👇 به :4 عدد کره :50 گرم پیاز :یک عدد گردو :3 قاشق غذاخوری گوشت مرغ :400 گرم برنج :یک لیوان آلو :10 عدد پیازداغ :2 قاشق غذاخوری آب :2 لیوان رب گوجه فرنگی :به مقدار دلخواه رزماری :یک شاخه نمک و فلفل :به مقدار لازم 👇👇 طرز تهیه 👇👇 ابتدا در ظزفی مناسب کره را آب کرده و به آن پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت را به آن اضافه و سرخ می کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه،گردو و در آخر برنج را نیز به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده و سرخ میکنیم.حالا شعله را خاموش میکینم تا مواد سرد شوند. به را به دو نیم کرده و وسط آنها را خالی کرده و از مواد بالا داخل آنها را پر می کنیم. روی هرکدام یک تکه رزماری می گذاریم و در قابلمه کنار هم می چینیم سپس به آن آب، پیازداغ و اگر دوست داشتیم رب اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. در اواسط طبخ آلوها را نیز اضافه می کنیم. به دلیل اینکه به، بعد از پخت خوشرنگ می شود می توان از اضافه کردن رب صرفنظر نمود. @Ashpazkhaney_man ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
👇👇 مواد لازم 👇👇 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 ق چ بیکینگ پودر 1 ق چ سرخالی وانیل 2.5 لیوان آرد 👇👇 طرز تهیه 👇👇 با دستور پخت کیک معمولی پیش برین و در آخر مواد خمیری تونو به ۲ قسمت تقسیم کنید . و سپس موادی که باید به نصف خمیر کیک اضافه کنید 👇👇 نصف لیوان شیر 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق چایخوری قهوه (اختیاری) به شیر پودر کاکائو و قهوه رو اضافه کنید و این ترکیب رو به مواد خمیری تون اضافه کنید . ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@Ashpazkhaney_man