مواد لازم🔻
شیرخشک 1 پیمانه
◀️از لوازم قنادی بگیرید حواستون باشه شور نباشه اگه شیرخشک مارک نیدو استفاده کنید که عالیه اگه نشد همینایی که لوازم قنادی هم داره خوبه
پودر قند یا پودر شکر 1 پیمانه
اَرده 3/4 پیمانه اگه دیدید مواد جمع نمیشه و حالت خمیری پیدا نمیکنه یه کم دیگه اَرده بریزید
کنجد 1 ق غ دلخواه
کنجد و پسته برای تزئین به میزان لازم (دلخواه)
به دلخواه میتونید یه کم هل هم به مواد اضافه کنید ولی من نریختم
طرز تهیه🔻
شیر خشک و پودر قند رو با ویسک مخلوط کرده و الک کنید به دلخواه کنجد رو اضافه کنید و بعد اَرده رو بریزید.اول با قاشق و بعد با دست مواد رو مخلوط کنید.اولش خشک و گلوله ست نگران نباشید و اَرده بیشتری نریزید چون بعداً حالت شل و آبکی پیدا میکنه.کمی صبر کنید تا پودر قند آب بشه همینطور با دست مواد رو ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کنه.حتماً داخل ظرف پلاستیک بندازید به طوریکه دیواره های ظرف رو بپوشونه.به دلخواه کف ظرف پسته و کنجد بریزید و مواد رو داخل ظرف بزارید و فشرده کنید
حداقل 8 ساعت داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره و سفت بشه. حالا خوشمزه ترین حلوا اَرده خونگی آماده ست
از ظرف در بیارید پلاستیکش رو جدا کنید و تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید.
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن مرغ
.
مواد لازم:
400 گرم سینه مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل قرمز کاپیا
1 هویج
7-8 قارچ
1.5 فنجان نخود فرنگی از قبل آب پز شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
120 میلی لیتر آب گرم
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک
1-2 حبه سیر
پنیر موزارلا یا پروسس رنده شده
سس بشامل:
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
شیر 400 میلی لیتر (2 فنجان)
نمک، فلفل
.
طرز تهیه:
مرغ را خرد کنید و داخل تابه 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، سپس پیاز، فلفل و هویج ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. قارچ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و برای مدت کوتاهی تفت دهید. نخود فرنگی های یخ زده را به تابه اضافه کنید و آب را روی آن ها بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. برای سس بشامل; کره را آب کرده، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. شیر سرد را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. حالا نمک و ادویه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید، مخلوط مرغ را کف ظروف سفالی یا پیرکس بریزید بعد سس بشامل را روی آن بریزید و در آخر با پنیر رنده شده را بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود.
نوش جان❤️
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#اشترودل_پنبه_ای👩🍳
خمیر مایه ۱ ق. م
شکر ۱ ق. م
آب ولرم نصف پ
آرد(من ۲ لبوان استفاده کردم)
۱ ق. چ نمک
۵ ق. غ روغن
رومال زرده و زعفرون و روغن و کنجد و تخم خرفه
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕سلام میکنیم به صبح
به نور به روشنایی
و به همه عزیزان
كه با يادخدا
روزديگری
از روزهای باشكوه
زندگی را آغاز كردهاند
سلام صبح بخیر و شادی
@Ashpazkhaney_man
الهی خبر خوبه امروز بیاد برات...!!! - الهی خبر خوبه امروز بیاد برات...!!!.mp3
5.52M
صبح 24.. تیر
#رادیو آشپزخانه ی من
@Ashpazkhaney_man
تقویم نجومی اسلامی
✴️ شنبه 👈24 تیر / سرطان 1402
👈26 ذی الحجه 1444👈15 ژوئیه 2023
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
🐪امام علیه السلام در منزل 17"شرافت"
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
❇️امروز روز خوبی برای امور زیر هست :
✅جابجایی و نقل و انتقال
✅خرید و فروش
✅آغاز بنایی و خشت بنا نهادن
✅امور زراعی و کشاورزی
✅و انواع دیدارها خوب است
✅ برای پیوستن به کانال تقویم نجومی اسلامی و دریافت تقویم هر روز کافی است کلمه " تقویم همسران " را در تلگرام یا ایتا و سروش جستجو کنید و به ما بپیوندید.
📛ولی ازدواج خیر نداردو ممکن است به جدایی انجامد.
👶زایمان مناسب و نوزاد عمرش طولانی است.
🚘مسافرت : سفر همراه با صدقه باشد.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 امروز قمر در برج جوزا و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️شروع به نگارش و امور آموزشی
✳️خرید ملک و کالا
✳️تبادل اسناد
✳️ارسال کالاهای تجاری
✳️و مشارکت و امور شراکتی خوب است.
👩❤️👨 انعقاد نطفه و مباشرت.
👩❤️👨 امشب : دستور روایی وارد نشده است
💇💇♂ اصلاح سر و صورت.
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری، باعث رهایی از بلاست
💉💉 حجامت.
خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، باعث خلاصی از مرض است.
😴😴 تعبیر خواب امشب:
خواب و رویایی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از آیه ی 27 سوره مبارکه "نحل" است.
قال سننظر اصدقت ام کنت من الکاذبین...
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که برای خواب بیننده حالتی غیر از آن حالتی که داشت روی دهد و از جانب شخص خوب و بزرگی به عظمت و بزرگی برسد. ان شاءالله و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن.
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.(این حکم شامل خرید لباس و پوشیدن نمی شود)
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه:
از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿 ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد .
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
@Ashpazkhaney_man
#انگیزشی
⏰زمان کند میگذره وقتی منتظری...
⏰زمان تند میگذره وقتی دیرت شده...
⏰زمان کشنده ست وقتی غمگینی...
⏰زمان کوتاهه وقتی خیلی شادی...
⏰زمان بی پایانه وقتی دردی داری...
⏰زمان طولانی میگذره وقتی بی حوصله ای...
⭕️ توجه کن:
زمان با توجه به اتفاقات درون تو میگذرد
نه عقربه های ساعت...
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_زغالی_خوشمزه
آیا این غذا رو امتحان کردید؟
دستور تهیه :👇
اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میکنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و سس مایونز اضافه کنین. مقدار اینا بستگی به مرغتون داره البته هرچی آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. بعد مرغا رو بزارین توی این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد کف یه قابلمه (تفلون بهتره) یکم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلی کم نباشه، بعد روش زعفرون دم کرده بریزین و درش رو بزارین (صرفه جویی در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسی که مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و کمی هم آب(در مصرف آب صرفه جویی کنین ). زیر شعله رو کم کنین و بزارین مرغا حدودا یکساعت بپزه و روغنی بشه. حالا اگه میخواین زغالی بشه، یه زغال رو روی گاز خوب افروخته کنین، بعد مثل من بزارینش توی یه نعلبکی یا کاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودی کنه. بعد که دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون.
نوش جان
@Ashpazkhaney_man