eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
پودر قند صد و شصت گرم(یک پیمانه ) کره (روغن صاف قنادی یا مارگارین) صدگرم تخم مرغ 2 عدد شیر هفتاد گرم‌( یک سوم پیمانه ) آرد قنادی سیصد گرم‌( دو پیمانه سرپر) روغن مایع سه ق غ بکینگ‌ پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق غ سرپر(من یه کوچولو بیشتر زدم) گردو خرد شده وکشمش میزانش به دلخواه هست من از هر کدوم دوسوم پیمانه ریختم وانیل یک چهارم ق چ دارچین یک ق چ اول کره یا روغن صاف و... کمی با همزن چند ثانیه بزنید تا یکدست بشه بعد پودر قند رو اضافه تا یکدست بشن،بعد تخم مرغ و وانیل و دارچین و روغن رو اضافه و بازم همزده تا یکدست بشن ، شیر رو هم اضافه و هم میزنیم بعد،آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم وبا همزن میزنیم تا یکدست بشه در اخر به گردو و کشمش یک ق ارد بزنید و مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و خوب که یکدست شد به روشی که بالا گفتم کف ظرف مورد نظر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید . برای بدون فر اگر تابه دوطرفه اس واشر رو دربیارید وقتی شروع به کار کردید یه شعله پخش کن بزارید روی حرارت متوسط و روشن کنید و بزارید تا گرم بشه بعد آخر کار تابه رو روش قرار بدید و اجازه بدید بپزه یک ربع زمان میخواد اگر تابه معمولی بود سرش دمکنی بزارید . برای فر دما روی 180 اونم یک ربع زمان پخت میخواد ‌@Ashpazkhaney_man
انگیزشی "الگوی زیبایی برای دیگران باش" سعی کن کسی که تو را می بیند، آرزو کند مثل تو باشد. از ایمان سخن نگو! بگذار از نوری که بر چهره داری، آن را احساس کند. از عقیده برایش نگو! بگذار با پایبندی تو آن را بپذیرد. از عبادت برایش نگو! بگذار آن را جلوی چشمش ببیند. از اخلاق برایش نگو! بگذار آن را از طریق مشاهده ی تو بپذیرد. از تعهد برایش نگو! بگذار با دیدن تو، از حقیقت آن لذت ببرد. "بگذار مردم با اعمال تو خوب بودن را بشناسند. @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح است🌸🍃 ياس را باید ڪاشت توے گلدان ظريفے ڪہ پر از عطر خداست🌸🍃 پردہ ها را بايد پس زد و بہ خورشيد فضا داد🌸🍃 سلام صبحتون عالے الهے حال دلتون خوب باشه🌸🍃 @Ashpazkhaney_man
تقویم نجومی ، اسلامی👇 ✴️ یکشنبه 👈1مرداد /اسد 1402 👈5 محرم 1445👈23 ژوئیه 2023 🏛 مناسبت های دینی و اسلامی. 🔥 ورود حصین بن نمیر لعین با 4000 سواره نظام به کربلا. ⏺روز شکافته شدن رود نیل برای حضرت موسی علیه السلام.و غرق شدن فرعونیان. ⭐️ احکام دینی و اسلامی ✅ برای پیوستن به کانال تقویم نجومی اسلامی کافی است کلمه "تقویم همسران"را در تلگرام و ایتا جستجو و تقویم هر روز را دریافت نمایید. 👼 مناسب زایمان و نوزاد حالش خوب است ✈️ مسافرت:مسافرت همراه صدقه باشد. 🔭 احکام نجوم. 🌓 امروز :قمر در برج میزان است و از نظر نجومی برای امور زیر نیک است : ✳️آغاز معالجه و درمان ✳️فروش و تبدیل جواهرات ✳️نو پوشیدن ✳️و خوردن نوشیدنی های دارویی خوب است. 👩‍❤️‍👨مباشرت امشب: فرزند به قسمت و روزی خود قانع باشد. ⚫️ طبق روایات ، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث سرور و شادی می شود 💉🌡حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن یا #زالو انداختن در این روز، از ماه قمری،باعث زردی رنگ می شود 😴😴تعبیر خواب. خوابی که شب " دوشنبه " دیده شود طبق آیه ی 6 سوره مبارکه "انعام " است. الم یرواکم اهلکنا من قبلهم.... و چنین استفاده میشود که خواب بیننده اندک آزرگی ببیند صدقه بدهد تا رفع شود. ان شاءالله. 💅 ناخن گرفتن یکشنبه برای ، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد. 👕👚 دوخت و دوز یکشنبه برای بریدن و دوختن روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود‌( این حکم شامل خرید لباس نیست) ✴️️ وقت در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب. ❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام  ۱۰۰ مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد . 💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به و . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. @Ashpazkhaney_man
سیب سالم 1 کیلوگرم شکر 1 کیلوگرم آبلیمو 1 ق غذاخوری گلاب نصف فنجان آب 3-4 لیوان برای تهیه مربای سیب روش‌های زیادی وجود داد اما از آنجا که ما قرار است مربای سیب درسته تهیه کنیم، ابتدا سیب‌ها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص از زیر سیب خالی کنیدسیب‌ها را با پوست در قابلمه‌ لعابی بریزیدبا آب روی سیب‌ها را بپوشانید. سپس با حرارت ملایم، سیب‌ها را کمی بپزید، به اندازه‌ای که له نشود و پوست آنها نترکدوقتی سیب‌ها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته، فرصت دهید تا شربت قوام بیاید (شکر را باید یک‌جا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیب‌ها له نشوند). در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و گاز را خاموش کنیددر صورت تمایل وسط سیب‌ها را با بادام یا گردو پر کنیدبعد از پختن و سرد شدن کامل مربای سیب، مربا را داخل ظرف دلخواه بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید. @Ashpazkhaney_man
کیکی با طعم کاملا ایرانی مواد لازم: کره به دمای محیط رسیده 125 گرم شکر دانه ریز یا پودر شکر 2/3 پیمانه عصاره مایع وانیل 1 قاشق چای خوری تخم مرغ به دمای محیط رسیده 2 عدد آرد سفید قنادی 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری پودر هل 1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه شیر 1/2 پیمانه گلاب مرغوب 2 قاشق غذاخوری مواد لازم کرم رویه: کره 100 گرم عسل 3 قاشق غذاخوری آب جوش 4 قاشق غذاخوری مغز پسته 100 گرم گل محمدی خشک شده 50 گرم طرز تهیه: فر را روی 180 درجه گرم کرده قالب یا قالب مورد نظرتان را چرب و ارد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید کره را با همزن برقی بزنید سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کرده بزنید تا پوک شود.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام مواد را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند. گلاب را با شیر مخلوط کنید. آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک و پودر هل الک کنید.سپس کمی از شیر ، کمی از ارد را اضافه کرده مواد را مخلوط کنید. اینکار را ادامه دهید تا همه آرد و شیر با مواد مخلوط شوند. مواد کیک را فقط در حد مخلوط شدن بزنید و از هم زدن زیاد مواد بپرهیزید. مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید. برای کرم روی کیک: کره به دمای محیط رسیده را خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا کرمی و پوک شود سپس عسل را کم کم اضافه کرده اب را هم قاشق قاشق اضافه کنید. پس از خنک شدن کیک این کرم را روی آن بکشید و با پسته و گل محمدی تزئین کنید. (میتوانید از هر نوع خامه فرم گرفته یا باترکریم مورد نظرتان استفاده کنید @Ashpazkhaney_man
مرغ ۴ تکه(یا گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم) کدو سبز ۴ عدد پیاز یک عدد رب گوجه فرنگی ۲ ق غ غوره ۵۰ گرم (یا آبغوره ۳ ق غ) نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم پیاز رو ریز کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم…وقتی کم کم ر حال طلایی شدن بود بهش زردچوبه رو اضافه می کنیم و تفت میدیم رب رو هم اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. هرچقدر پیاز و رب خوب سرخ شده باشن خورشتمون خوشرنگ تر و خوشمزه تر میشه گوشت خورشتی یا تکه های مرغ رو هم اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم تا تغییر رنگ بده. دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و در ظرفو میزاریم….وقتی به جوش اومد حرارت رو متوسط می کنیم. ۵- وقتی گوشت پخت،نمک و فلفل و آبغوره رو هم اضافه می کنیم.( مقدار آبغوره بستگی به سلیقه خودتون داره و حتی می تونید از غوره هم استفاده کنید) کدوها رو پوست می گیریم و روشون کمی نمک می پاشیم و داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی بشن.بعد به خورش اضافه و می زاریم کاملا جا بیفته این خورشت باید کم آب و کاملا جا افتاده باشه @Ashpazkhaney_man
مواد لازم : ۵۰۰ گرم آرد نخودچی با کیفیت که دو بار الک‌ کردیم ۵ قاشق آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم پودر قند ۲۵۰گرم روغن جامد که من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم ۲ قاشق چای خوری پودر هل . دستور تهیه :👇 اول پنج قاشق از آرد نخودچی بردارید و بجاش آرد سفید و اضافه کنید بعد بقیه مواد و اضافه کنید و خوب هم بزنید یکم ورز بدین تا به خورد هم برن میتونید یکبار چرخ کنید تا باهم مخلوط بشن، یک ساعت تو دمای محیط استراحت بدین (میتونید بلافاصله هم قالب بزنید) بعد با وردنه صاف کنید به ضخامت یک سانت و قالب بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی داره بچینید بعد داخل قابلمه که از قبل گرم شده یه پایه فلزی بزارید و سینی شیرینی و روی پایه بزارید و یک ربع روی حرارت کم بزارید تا بپزه بعد بزارید تا سرد بشه و تزیین کنید، تو فر خواستین بزارین دمای ۱۷۰ درجه حدود بیست دقیقه نباید زیر شیرینی ها تغییر رنگ بده. @Ashpazkhaney_man