eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️۲ عدد تخم‌مرغ ▪️۲ فنجان شیر ▪️1 ق غ روغن ▪️۲ ق غ شکر ▪️۱ الی یکو نیم فنجان آرد (باید قوام پنکک کاملا مایع باشد پس به تدریج اضافه کنید و بیشتر نریزید) ▪️۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر ▪️۱ پنس نمک 🥘تخم مرغ ها رو کاملا هم زده سپس مواد دیگرو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم داخل ظرف سس میریزیم و تابه نچسب رو روی حرارت گذاشته و کفش رو با مقداری روغن چرب میکنیم و موادو به شکل خرس مطابق عکس میریزیم و از دو طرف با حرارت کم میپزیم و میذاریم وقتی خنک شد میتونین با سس شکلاتی تزیین کنید @Ashpazkhaney_man
آرد ۱/۴پ، تخم مرغ دو عدد، وانیل ۱/۴ق چ، شکر۱/۳ پ، روغن مایع۱/۴پ، شاتوت ۱/۴پ، توت فرنگی ۱/۴پ، خمیر نان تارت ۱عدد تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی با مفتول دستی خوب هم زنید ‌.روغن مایع را افزوده و با مواد ترکیب کنید .آرد را طی دو یا سه مرحله به مواد افزوده و با مفتول دستی خوب هم زنید تا گلوله ای در مواد باقی نماند. مواد را داخل قالبی که از قبل با خمیر تارت پوشش دادید بریزید و شاتوت و توت فرنگی را روی مواد بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بپزید .بعد از سرد شدن کامل از قالب خارج و با خامه یا پودر قند تزیین کنید. @Ashpazkhaney_man
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین قلقلی دنیا با طعم آلبالوی @Ashpazkhaney_man
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این نکات دیگه میگوها سفت و پلاستیکی نمیشن 👌 @Ashpazkhaney_man
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی ده دقیقه میتونی کلی پنکیک مقوی و خوشمزه درست کنی از بافت و خاصیتش هرچی بگم کم گفتم 😍 حتی اگه رژیمی یا چربی داری با خیال راحت میتونی بخوری چون هیچ روغنی نداره ☺️ @Ashpazkhaney_man
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• طعم این چاشنی اونقدر لذیذ و جذابِ که حد نداره @Ashpazkhaney_man
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه جوجه چینی با پیاز سوخاری جوجه چینی یا پیاز سوخاری؟ کدومشو بیشتر دوست داری؟ با این روش یه جوجه خوشمزه با پیاز سوخاری تررررد داری سس تارتار مایونز ۳ ق خیارشور ۲ عدد ترخون خشک ۱ ق چ آبلیمو ۲ ق نمک و فلفل خمیر بنیه: دلستر یا ماءالشعیر‌ بدون طعم ۱ لیوان آرد ۱ لیوان(در حدی که خمیر مثل ماست رقیق بشه) بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک و فلفل سینه مرغ نیم کیلو پیاز درشت @Ashpazkhaney_man
اموزش👇👇👇👇 @Ashpazkhaney_man
همانطور که از نامش پیداست مربوط به ترکیه می باشد. برای تهیه قهوه ترک نیاز به قهوه جوش مسی (جذوه) دارید که ظاهری شبیه شیرجوش دارد.بهترین جنس برای جذوه مس است چون باعث انتقال یکنواخت حرارت می شود و قهوه بهتر دم می کشد. اما قهوه جوش با آلیاژهای دیگر هم در بازار قابل تهیه هستند. سپس نیاز به خرید پودر قهوه ترک دارید. پودر قهوه ترک باید نرم و یکدست به صورت کاملآ ریز همانند آرد آسیاب شده باشد. دانه‌های قهوه برای قهوه ترک با دستگاه‌های آسیاب صنعتی مخصوصی آسیاب می‌شوند. به همین علت شما قادر به آسیاب کردن دانه قهوه برای قهوه ترک در منزل نیستید. در ابتدا فنجانی که می خواهید قهوه را در آن بریزید به عنوان پیمانه آب در نظر بگیرید. بسته به تعداد فنجان ها آن ها را با آب سرد پر کنید و داخل قهوه جوش (جذوه) خالی کنید. برای درست کردن قهوه ترک ایده آل با غلظت مناسب بهتر است به ازای هر فنجان دو قاشق چای خوری پودر قهوه استفاده کنید. اگر مایل باشید کمی قهوه را شیرین کنید می توانید یک یا دو حبه قند به آن اضافه کنید. حالا این ترکیب را با قاشق هم زده و سپس روی حرارت قرار می دهیم. پس به ازای هر فنجان قهوه: پودر قهوه ۲ قاشق چایخوری قند ۱ حبه در صورت تمایل آب سرد ۱ فنجان قهوه جوش را روی شعله بسیار ملایم قرار دهید و دیگر آن را هم نزنید. هنگامی که فوم و کف قهوه روی آن تشکیل شد(۵ الی ۱۰ دقیقه) به آرامی آن را از روی حرارت بردارید. با قاشق کف و فوم قهوه را داخل فنجان ها بریزید و مجدد قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که فوم و قوام قهوه شکل گرفت(۱۵ ثانیه) و قبل از اینکه قهوه شروع به قل زدن کند شعله را خاموش کنید. به آرامی قهوه را داخل فنجان ها بریزید و نوش جان کنید. نوش جان @Ashpazkhaney_man