⭕️ تبلیغ نشریه ریپورتر در کشورهای عربی - جولای ۲۰۱۸
🔻 این تبلیغ با عنوان #آگاه_بمان (Stay Informed) در تلاش است این مفهوم را منتقل کند که یک زن مسلمان با مطالعه و آگاه شدن میتواند برخلاف مسیر حرکت دیگران #سبک_زندگی صحیح را بیابد و در گمراهی و افراط نماند.
📎 https://www.bestadsontv.com/ad/96015/Reporter-Magazine-Stay-Informed
✍️ این واقعیتی است که کشورهای اسلامی، مانند دیگر کشورها و جوامع، با مشکلاتی روبرو هستند، اما به نظر موضوع اساسی در مطلب بالا این پرسش است که آیا نسخهای که تفکر غربی برای مردم دیگر کشورها میپیچد نسخهای کارآمد است؟
به بیان دیگر، آیا نسخهای که تفکر آمریکایی و اروپایی برای زنان مشرق زمین ارائه میکنند راهگشا و نجاتبخش است؟
که البته روش پاسخ به این سوأل بسیار ساده است: بررسی نتایج عینی و ملموس پیاده سازی این نسخه در کشورهای غربی و دیگر کشورهایی که این نسخه را استفاده کردهاند.
مطالبی که در ادامه ارائه میگردد ناظر به یافتن پاسخ این پرسش است.
@AskWest
⭕️ #سوئد و #دانمارک کشورهایی هستند که بالاترین نرخ آزار و اذیت جنسی را در اتحادیه اروپا دارند.
🔻 نتایج یک پژوهش که توسط «آژانس اروپایی حقوق اساسی» در سال ۲۰۱۴ منتشر شده نشان میدهد در سوئد و دانمارک، ۸۰ تا ۱۰۰ درصد افراد بالغ گفتهاند که مورد #آزار_جنسی قرار گرفتهاند.
🔸 در #بریتانیا، #فرانسه، #آلمان و #فنلاند، ۶۰ تا ۷۹ درصد افراد چنین وضعیتی را تجربه کردهاند.
🔸 مؤسسه گیتاستون براساس دادههای جمع آوری شده در سال ۲۰۱۲، #سوئد را #پایتخت_تجاوز_در_غرب نامگذاری کرد که به لحاظ تعداد موارد تجاوز به عنف فقط از کشور لسوتو در جنوب آفریقا وضعیت بهتری دارد❗️
#زن_در_غرب
#کالای_جنسی
📎 https://www.statista.com/chart/3345/sexual-harassment-in-the-eu
@AskWest
📊 نتایج تحقیقات صورت گرفته در سال ۲۰۱۸ نشان میدهد بیش از ۸۰% زنان در #آمریکا نوعی از #آزار_جنسی را در زندگی خود تجربه کردهاند.
📊 در #هالیوود وضعیت اسفناکتر است و نتایج تحقیقات در سال ۲۰۱۸ حاکی از آن است که ۹۴% بازیگران زن در دوران حرفهای خود در #صنعت_سرگرمی متحمل آزار و اذیت جنسی شدهاند.
#زن_در_غرب
#من_هم_همینطور
#MeToo
📎 https://www.vox.com/identities/2018/2/21/17036438/sexual-harassment-me-too-assault-hollywood
@AskWest
⭕️ پژوهشهای جدید نشان میدهد که خشونت و #آزار_جنسی در دانشگاهها فراگیر است و بسیاری از دانشجویان اطلاعی در مورد شرایط آن ندارند.
🔻 براساس نتایج یک پژوهش جدید، فقط یک چهارم دانشجویانی که مورد #تجاوز قرار گرفتهاند این مسئله را به پلیس گزارش دادهاند. این پژوهش با حضور ۵۶۴۹ دانشجوی دانشگاههای #انگلیس انجام شده است.
🔸 حدود نیمی از دانشجویان دختر (۴۹٪) گفتهاند که به شکل نامناسبی لمس شدهاند اما فقط ۵٪ آنها این مسئله را به یک مقام مسئول، شامل پلیس یا مقامات دانشگاه، گزارش دادهاند.
🔸 فقط حدود ۸٪ دانشجویان دانشگاههای انگلستان که هدف رفتارهای جنسی نامناسب بودهاند، این مسئله را گزارش دادهاند در حالی که این رقم برای تمام قربانیان آزارهای جنسی در جامعه در سال ۲۰۱۸ به ۲۰٪ میرسد.
🔸 تقریباً نیمی از حوادث (۳۰٪) در پردیس دانشگاهها اتفاق میافتد و نیمی از شرکت کنندگان (۵۳٪) گفتهاند که آزار یا خشونت جنسی از طرف یکی از همکلاسیهایشان بوده است.
#زن_در_غرب
#کالای_جنسی
📎 https://news.sky.com/story/student-rape-three-quarters-of-all-attacks-not-reported-11647903
@AskWest
⭕️ براساس برخی پژوهشها، یک اپیدمی #خشونت_جنسی در پردیسهای دانشگاهی #آمریکا وجود دارد.
🔸 شلبی ابرت، دانشجو، میگوید: «فکر میکنم بزرگترین مشکل ما در دانشگاه نوشیدن زیاد #الکل و رابطهی جنسی است و تازه بعد از اینکه اتفاق افتاد با خودمان میگوییم که من احتمالاً نباید چنین کاری میکردم!»
🔸 دنی اورو، دانشجو، میگوید: «آنچه من تجربه کردهام این است که وقتی بیرون میروم، مردها تو را لمس میکنند، سعی میکنند تو را بگیرند و به خانهشان ببرند.»
🔸 دانشجویان دختری هم هستند که از حضور دائمی تهدید، آزار یا حمله، به خصوص در شبها، صحبت میکنند. بریانا کاتن، دانشجو، میگوید: «همین الان حداقل ۱۰ نفر از دوستانم را میشناسم که نوعی از #آزار_جنسی را تجربه کردهاند.» بعد اضافه میکند که سال گذشته خودش هم قربانی حمله جنسی شده است اما آن را گزارش نداده و مثل خیلی دیگر از قربانیان فکر میکند که شاید تقصیر از او بوده است.
🔸 در کالج آنتیوچ چند سال است که رویکرد سختگیرانهای برای پیشگیری از آزارهای جنسی دارند. در آنجا هرگونه لمس بدن فرد دیگر، حتی دست دادن یا لمس بازوی فرد، نیاز به اجازه گرفتن شفاف به صورت شفاهی دارد❗️
#زن_در_غرب
#کالای_جنسی
📎 https://news.sky.com/story/is-there-a-sexual-assault-epidemic-at-us-universities-11442907
@AskWest
⭕️ در سال ۲۰۱۸ در #پاریس پویش اطلاعرسانی «شوک» علیه #آزارجنسی راهاندازی شد تا به شکستن سکوت زنان دربارهٔ حملات به آنها کمک شود و شاهدان را ترغیب کند تا به مجازات «شکارچیان» کمک کنند. (بخش اول)
🔻 در این طرح مسافران شبکه حمل و نقل عمومی با پوسترهایی مواجه میشوند که تصویر زنی ترسیده را در حالی نشان میدهد که میله مترو را گرفته و در محاصره حیوانات وحشی ترسناکی مثل خرس، کوسه و گرگ است که نماد مردهایی است که زنان را آزار و اذیت میکنند.
🔸 روی این پوسترها نوشته شده: «بیایید آزار و اذیت جنسی را دستکم نگیریم. قربانی و شاهد باید زنگ هشدار را به صدا درآورند!»
🔸 طبق گفته یکی از مسئولان این طرح در پاریس، این پویش طراحی شده تا «کمی مردم را با احساس ترس زنان در هنگام استفاده از حمل و نقل عمومی شوکه کند.» او میگوید: «ما نمیخواهیم مردها را بدنام کنیم، بلکه هدفمان شکارچیها هستند! در مورد آزار و اذیت، قانونِ سکوت حکمفرماست. زنان رنج میکشند اما ترجیح میدهند اعلامش نکنند. و این همان چیزی است که شکارچیها روی آن حساب میکنند.»
🔸 مارلن شیپا، وزیر عدالت جنسیتی #فرانسه، این پویش را تحسین کرده و گفته: «مسئولین حمل و نقل نقش مهمی در کاهش سطح مدارا در زمینه آزار و اذیت خیابانی به طور کل، و در حمل و نقل عمومی به طور خاص دارند.»
#فرانسه
#زن
📎 https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/05/paris-launches-shock-poster-campaign-against-sexual-harassment
@AskWest
⭕️ در سال ۲۰۱۸ در #پاریس پویش اطلاعرسانی «شوک» علیه #آزارجنسی راهاندازی شد تا به شکستن سکوت زنان دربارهی حملات به آنها کمک شود و شاهدان را ترغیب کند تا به مجازات «شکارچیان» کمک کنند. (بخش دوم)
🔻 در این طرح مسافران شبکه حمل و نقل عمومی با پوسترهایی مواجه میشوند که تصویر زنی ترسیده را در حالی نشان میدهد که میله مترو را گرفته و در محاصره حیوانات وحشی ترسناکی مثل خرس، کوسه و گرگ است که نماد مردهایی است که زنان را آزار و اذیت میکنند.
🔸 براساس نظرسنجیها، حدود ۸۷٪ بانوان استفاده کننده از حمل و نقل عمومی گفتهاند که قربانی تبعیض جنسیتی یا آزار جنسی، و در برخی موارد #تجاوز بودهاند، و از هر ۱۰ نفر، ۶ نفر میترسند که به آنها حمله شود. حدود ۴۳٪ از حملات جدی علیه زنان در پاریس در حمل و نقل عمومی رخ میدهد.
🔸 این پویش در حالی به راه افتاده است که فرانسه در حال تصویب قانونی علیه «اهانت جنسی یا جنسیتزده» است که میتواند مردانی را که زنان را در خیابانهای فرانسه با رفتارهای هرزهگرانه مورد آزار قرار میدهند از ۹۰ تا ۷۵۰ یورو جریمه کند.
🔸 ژرار کولومب، وزیر کشور فرانسه، تأیید کرده است که دولت به دنبال جریمه در صحنه است «که به نیروهای امنیتی ما اجازه میدهد تا مرتکبین چنین رفتارهایی را بلافاصله مجازات کنند.» طرح این قانون در پارلمان پس از افزایش نگرانیها در مورد حمله و آزار جنسی در پی رسوایی #هاروی_واینشتاین صورت گرفته است.
#فرانسه
#زن
@AskWest
⭕️ خانمهایی که با استفاده از «جعبه حریم شخصی» (Personal Space Box) سعی دارند مانع لمس یا اذیت و آزار مردان در مترو شوند❗️
🔸 شما که در یک کشورِ در حال توسعه زندگی میکنید چه راهکاری برای زنان این کشورهای توسعه یافته دارید؟
#آگاه_بمان
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1327562765C0056c05608
⭕️ میتوانی رقص توئرک (رقص پایین تنه) کنی؟
🔻 آدا هِگربرگ، فوتبالیست ۲۳ سالهی نروژی، از باشگاه لیون #فرانسه به عنوان برترین بازیکن زن سال ٢٠١٨ انتخاب شد و اولین توپ طلای بانوان را دریافت کرد.
🔸 اما مجری برنامه در اقدامی عجیب از او پرسید میتواند توئرک برقصد. هگربرگ که متعجب و عصبانی به نظر میرسید پاسخ منفی داد و حتی لحظهای قصد ترک صحنه را داشت. او در نهایت با اکراه پذیرفت لحظاتی کوتاه با مجری بطور نمادین برقصد❗️
🔸 #هگربرگ که قصد دامن زدن به این مسئله را نداشت در مصاحبه بعد از مراسم در این باره گفت: «من در آن لحظه به این عمل به دید #آزارجنسی نگاه نکردم. فقط خوشحال بودم که برقصم و جایزهام را ببرم!»
✍️ این حادثه بار دیگر ثابت میکند یک #زن در غرب هرقدر هم که موفق باشد، باز هم نگاهها به او جنسی است و ملاک برتری او ظاهر اوست❗️
📎 https://www.theguardian.com/football/2018/dec/03/ballon-dor-ada-hegerberg-twerk-luka-modric
@AskWest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دانشگاهها تجاوز را از ترس بدنامی نادیده میگیرند❗️
🔻 طبق گزارشهای اتحادیهی بین المللی دانشجویان، #تجاوز_جنسی در دانشگاهها و مؤسسات آموزشی #بریتانیا اپیدمی شده است و ۷۰ درصد دانشجویان گزارش دادهاند که در خوابگاهها مورد #آزار_جنسی قرار میگیرند.
🔸 با این حال اساتید راهنما و مدیران گروهها به قربانیان میگویند که این مسئله را بزرگ نکرده و به پلیس مراجعه نکنند تا مبادا موجب بی آبرویی و بدنامی دانشگاه شود.
📎 https://www.thetimes.co.uk/article/universities-ignoring-rape-for-fear-of-bad-reputation-7t68dw0v3
@AskWest
⭕️ نیمی از زنان در #آلمان قربانی #آزار_جنسی هستند.
🔸 مطالعات نشان میدهد ۴۳ درصد زنان آلمانی حداقل یک بار در طول زندگی خود نوعی از #آزار_جنسی را تجربه کردهاند. همچنین این مطالعات نشان میدهد ۱۴ درصد آزارهای جنسی در مكانهای عمومی و ۱۰ درصد در محل کار رخ میدهند.
🔸 این تحقیقات پس از جنبش #من_هم_همینطور و رسوایی #هاروی_واینشتاین صورت گرفته است.
#MeToo #Germany
📎 https://www.dw.com/en/half-of-women-in-germany-victim-of-sexual-harassment-survey/a-41149234
@AskWest
⭕️ به این خانم ها و پلاکاردهایی که در دست دارند توجه کنید. میگویند «لباس مشکی کوتاه من به معنای بله گفتن نیست!» یا «نه گفتن به این معنا نیست که من را متقاعد کنید!»
✍️ مسئله در عین پیچیدگی بسیار ساده است. حقیقت این است که هیچ زن سالمی در هیچ جای دنیا از اذیت و #آزار_جنسی یا #تجاوز استقبال نمیکند. اما مهم روشی است که برای جلوگیری از این مشکل باید به کار بست. گویا زن غربی با همه تبلیغاتی که در دنیا برای #متمدن و #مدرن بودن خود به راه میاندازد هنوز درک عمیقی از روانشناسی مرد ندارد و همچنان او را مریخی میپندارد!
اساساً مرد جلوه گری زن را به معنای چراغ سبز برای برقراری رابطه میبیند و اندام نیمه برهنه زن، غریزه و خوی فطری (هر) مرد(ی) را بر میانگیزد. دیدن زیاد این صحنهها به مرور خوی حیوانی او را بر خود کنترلی اش برتری میدهد و او را به حیوانی افسارگسیخته بدل میکند که فقط یکی از نتایج آن آمار غیرقابل باور خشونت جنسی در #اروپا و #آمریکا است (که در پستهای قبل به نمونههایی از آن اشاره شد).
آسیب جدی تر از بین رفتن یا کمرنگ شدن مفهوم #خانواده و افزایش سرسام آور آمار #فرزندان_نامشروع است.
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1327562765C0056c05608
⭕️ تا سال ۲۰۱۷، از هر چهار والدینی که با یک کودک در #آمریکا زندگی میکند، یک زوج ازدواج نکرده است❗️
#خانواده_در_غرب
📎 https://www.pewsocialtrends.org/2018/04/25/the-changing-profile-of-unmarried-parents
@AskWest
⭕️ آمار #نوزادان_نامشروع (زنده) متولد شده در کشورهای اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۱۷
⭕️ #فرانسه با ۶۰% و یونان با ۱۰% به ترتیب بالاترین و پایینترین سهم را دارند.
#خانواده_در_غرب
📎 https://www.statista.com/chart/13668/where-babies-are-born-outside-of-marriage
@AskWest
⭕️ کی بیدار میشویم؟ #آموزش_جنسی بارداری نوجوانان را کاهش نمیدهد - باعث آن میشود
🔻 هر چه بیشتر از رابطه جنسی به نوجوانان بگویید، بیشتر رابطه جنسی برقرار خواهند کرد و در نتیجه بارداریهای ناخواستهی بیشتری ایجاد میشوند. ممکن است با خود بگویید این که واضح است. اما نظام #لیبرال موجود دهههای متمادی درست برخلاف آن اندیشه است.
🔸 حالا یک تحقیق دانشگاهی نشان میدهد افکار در حال رشد آنها تا چه اندازه غلط بوده است. دیوید پاتون از دانشگاه ناتینگهام و لیام رایت از دانشگاه شفیلد پیبردهاند که بارداری نوجوانان در مناطقی کم شده است که شوراهای محلی در آنجا بودجهی خود را برای برنامههای آموزش جنسی به شدت کاهش دادهاند.
🔸 این دو در نشریهی «اقتصاد سلامت» اینطور نتیجه گرفتهاند که: «سرمایهگذاری در پروژههای #بارداری_نوجوانان میتواند نتیجه معکوس داشته باشد.» به عبارت دیگر، هرجا دولت تلاش کرده نوجوانان را در مسائل جنسی آموزش دهد تا آنها را نسبت به آن کماشتیاق کند، نتیجهای کاملاً مغایر گرفته است.
🔸 با این حال رویکرد رسمی همچنان اصرار دارد که #آموزش_جنسی، در سنین پایین و پایینتر، تنها راه حل این بحران است. فقط همین امسال، قانون کودکان و کار اجتماعی (۲۰۱۷) تصویب شد که تدریس آموزش جنسی در تمام مدارس متوسطه انگلیس و پرداختن به «روابط» در برنامه درسی مدارس ابتدایی را الزامی میکند. اگرچه ممکن است این نوع درسها در یک سن مناسب برای برخی دانش آموزان مفید باشد، اما فشار سنگینی از جانب «صنعت آموزش جنسی» وجود دارد تا مدام این سن را پایینتر بیاورد.
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1327562765C0056c
کی بیدار میشویم.pdf
320.3K
When will we wake up.pdf
275.2K
📚 #کتاب: «جنگ علیه خانواده»
🖌 اثر: ویلیام گاردنر
🖋مترجم: معصومه محمدی
📕 The War Against the Family
🔸 به گفته مترجم، کتاب «جنگ علیه خانواده» اثری جامع در نقد و بررسی بحران خانواده در غرب به ویژه #آمریکا و #کانادا است که در سال ۱۹۹۳ منتشر شده و هم چنان مطالب آن دارای نکات قابل تأمل و بدیع است.
🔸 #خانواده گرچه از شدت حملههایی که به آن میشود زخمی و لرزان است، اما سرسختانه به بقای خود ادامه میدهد...
@AskWest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۰ ساعت پیادهروی در منهتنِ #نیویورک به عنوان یک زن❗️
🔺 این کلیپ دو دقیقهای که در سال ۲۰۱۴ در یوتیوب انتشار یافته، تا کنون نزدیک به ۵۰ میلیون بازدید داشته است.
🔸 شوشانا روبرتس که بازیگر این کلیپ است میگوید پس از حضور در آن چندین بار مورد تهدید قرار گرفته و دیگر احساس امنیت نمیکند، با این حال از کار خود پشیمان نیست.
@AskWest
⭕️ مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه #آکسفورد پس از آنکه از ورود دانشجویان دختر بدون جوراب ممانعت به عمل آمد به تأخیر افتاد❗️
🔻 دانشگاه آکسفورد بار دیگر قوانین سخت خود درباره پوشش را به دانشجویان یادآور شد. این اتفاق در پی ممانعت از ورود دانشجویان دختری که کفش پاشنه بلند بدون جوراب پوشیده بودند به مراسم فارغ التحصیلیشان افتاد.
🔸 در ایمیل به دانشجویان تأکید شده در مراسم فارغ التحصیلی لباس فرم تعریف شده پوشیده شود. مواردی که تخلف در پوشش محسوب میشوند شامل «حضور با ساق پای برهنه، پوشیدن جوراب یا جوراب شلواری غیر از رنگ مشکی، کفش و لباس رنگی» میشود.
📎 https://www.independent.co.uk/news/education/education-news/oxford-university-graduations-women-no-delay-dress-code-a8556161.html
@AskWest
غرب گرد
⭕️ تبلیغ نشریه ریپورتر در کشورهای عربی - جولای ۲۰۱۸ 🔻 این تبلیغ با عنوان #آگاه_بمان (Stay Informed)
✍️ قابل توجه است که نسخهی آمریکایی و اروپایی نه تنها برای کشورهای اسلامی بلکه برای کشورهای غیر اسلامی نیز در بسیاری از موارد ناکارآمد بوده است. برای نمونه میتوان به مداخلهی نادرست و ناموفق نهادهای بین المللی، #آمریکا و #اروپا در موضوع کاهش اپیدمی ایدز (HIV) در کشورهای آفریقایی اشاره کرد.
نهادهای بینالمللی از قبیل Unicef و آمریکا و برخی کشورهای قدرتمند اروپایی سالهاست به بهانهی و در چارچوب مبارزه با بیماریهای جنسی از قبیل #ایدز بودجههای قابل توجهی را به ترویج استفاده از کاندوم و روشهای پیشگیری از بارداری اختصاص میدهند. این درحالی است که تحقیقات انجام شده نشان میدهد که نه تنها از میزان ابتلای به ایدز در کشورهای آفریقایی کاسته نشده، بلکه این اپیدمی خطرناک در حال شدت گرفتن نیز میباشد.
ادوارد گرین مدیر سابق پروژه کاهش ایدز در کشورهای آفریقایی (پروژه ای که زیرنظر دانشگاه هاروارد انجام گرفته است) معتقد است که سیاستهای #اخلاق_لیبرالی که راه را در ترویج وسایل پیشگیری میبیند ناکارآمد بوده و راه پیشگیری از بیماری مهلک ایدز ترویج #اخلاق_خانواده و خودکنترلی اخلاقی میباشد نه تخصیص بودجه برای ترویج و توزیع کاندوم و ... . (گفتنی است وی از پروژه مذکور برکنار شد!)
در ادامه این پست، بخشی از مستند «استعمار فرهنگی» همراه با صحبتهای ادوارد گرین قرار داده شده است.
@AskWest
48.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | برشی از مستند #استعمار_فرهنگی
🔻 از ابتدای شیوع بیماری ایدز تا کنون بیش از ۳۰ میلیون نفر جان خود را از دست دادهاند.
✍️ چرا علیرغم صرف میلیاردها دلار هزینه، بیماری #ایدز همچنان غیر قابل مهار است؟
🔹 دکتر ادوارد گرین: اگر رفتار جنسی در مسیر وفاداری به همسر و خویشتن داری بیشتر تغییر پیدا کند میزان آلودگی به ایدز به میزان چشمگیری کاهش مییابد.
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1327562765C0056c05608